Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SystemRoot

    őstag

    válasz Sirandrish #20995 üzenetére

    Nem az 1%ról beszélek, csak te még azt is megkérdőjelezted, és most nagy nehezen elismerted (bár nem bevallva, csak némán) hogy ezt anékül tetted hogy utánaolvastál volna. Én mondtam hogy mire gondolok, sztem valahogy tisztábbnak folyékonyabbnak érződik a játék 250 fps-el, és így jobb játszani. Sosem mondtam hogy az 1% miatt érdekelne a dolog.

    A cfg-nek továbbra sincs semmi köze a dologhoz, én azért használom rondán mert így jobban látni sztem, de ezt is elmondtam már. Az pedig csak hozzájárul a dologhoz hogy most nincs pénzem 285GTXre hogy 250fpsem lehessen max grafon.

    szerk:
    (#20999) Sirandrish

    ezt írtad: "egyébként az IW nyilatkozta hogy sikerült elháritaniukaz fps-ből eredő különbségeket..akkor most van egy pro játékos (akinek a fél játék nincs is meg annyira butitja a grafot) meg vannak a fejlesztők..hm..kinek higgyek kinek higgyek...hát nehézügy..talán a fejlesztőknek...igen.."

    ha nincs fps-ből eredő különbség az azt jelenti hogy tök mind1 milyen fps-en játszol ugyanaz van. Én ismerek ilyen játékokat egyébként, ahol rendben van a motor és tényleg 100fps=400fps-el. komolyan.
    Namost akkor hogy is van ez, mégiscsak számít az fps? vagy a 333fps az valami hiper kivétel?:) (ja és 500fps is tiltott, szal az is kivétel akkor gondolom)

    [ Szerkesztve ]

    Wisdom is the principal thing; therefore get wisdom: and with all thy getting get understanding.

Új hozzászólás Aktív témák