Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
werszomjas #62686 üzenetére
Szerintem megoldom a hét folyamán, a munkahelyemtől kb. 7-8 perc séta.
-
Próbáltál már venni nem kínai hevederzár betétet mondjuk 6-8 pontos szerkenytűhön? Alsó hangon 20k huss.
(#62645) DeFranco: kitartás! Az idióta bölcsességfogak tudnak szopatni
Viszont érdemes már most felkészülni az erős antibiotikumra. Látom már írta Tim.(#62650) Saint_: [link]
(#62670) Tim82: én a 1055T mellé savazok. Egy barátom (ph nevén Rawulf) hosszú évek óta használja megelégedéssel még tuning nélkül is.
-
-
Melack
veterán
Panasonic DMC-FS4 mennyit érhet? Töltő, akku van, gép kicsit kopottas, de gond nélkül üzemel. Az LCDn van 3-4 halott pixel.
Tim82: gondolhattam volna, hogy olyan is van
Köszi!
-
Magnum_
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #62681 üzenetére
Ez ig ebben a szorendben kerdes. De te felteteles modra gondolsz: ..ha I can...
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #62679 üzenetére
Köszönöm, lehet, hogy élek vele, még nem tudom. Van időm eldönteni, hogy melyiket vegyem meg.
A helyzet az, hogy nekem 5 év múlva még a Phenom II x6 is bőven elég lesz. Most sem játék miatt szeretnék fejleszteni, csak néha kevésnek érzem a három magot/szálat, ami most van (Phenom II x2@x3).
Jaja, az elvi FX-támogatást tudom, a jövőre gondolva már úgy két hónapja feltettem a legutolsó BIOS-t. Köszönöm az input-okat, még eldöntöm.
-
Tim82
félisten
válasz
CoolBoy323 #62672 üzenetére
& pcgamer01:
Ez oké, csak épp az FX-ekhez általában nem elég a régebbi AM3-alaplapok (mint amilyen nekem is van) VRM-je. Az enyémnek is csak 4+1-es, amihez nagyon nem szoktak ajánlani FX-et. (Aztán persze olvasom fórumban, hogy sokan használnak ilyen alaplapokban is FX-et - majd jönnek panaszkodni, hogy throttling-ol a proci, mert nem bírja az alaplap a terhelést.) Alaplapot meg nem fogok cserélni azért, mert esetleg kevés az FX-ekhez; elégedett vagyok amúgy vele.
Olvasgattam frescho cikkét és az alapján meg nem vagyok meggyőzve arról, hogy egy FX6*** igazi előnyt jelentene egy hasonló órajeles Phenom II x6-tal szemben (sőt, egyszálas teljesítményben elvileg a Phenom az erősebb azonos órajelen).
Ha nem tervezek tuningot, akkor miben mutatkozik meg az FX "jövőállósága"? Ugyanúgy AM3-AM3+ platform, az AMD már nem fog fejleszteni ide.
Mondjuk ha erősebb VRM-mel ellátott alaplapom lenne, akkor nyilván egyértelmű lenne, hogy FX6300, de így nem vagyok benne biztos, hogy megér nekem 15-20% + teljesítményt az, hogy elszálljon esetleg a lap.
-
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #62673 üzenetére
En se vallalnam el adott esetben. Mert ha picit is biztos vagyok benne, akkor miert ne adjam meg az eselyt magamnak, hogy igazoljam, hogy csak gold digger
Nyilvan TL-nel nem igy allnek hozza.Egyebkent egyertelmu
Nem kell elvallalnia. Vagy tesz teljes hatalyu apai elismero nyilatkozatot, vagy nem. Max birosaghoz fordul az anya. Ami megdonthetetlen, hogy ki az anya. Az apasag megdontheto. Azaz nem biztos, hogy megdontheto, de lehet, hogy igen. Erre van a bizonyitasi eljaras (dns), meg a birosagi elaras, ami kotelez(het). Pont. -
Magnum_
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #62669 üzenetére
Ha jol tudom (bar a csaladjogot utalom, mint a szart), kikenyszeritheto a birosagon a gyermektartasdij, legfeljebb a nevet nem viseli a gyerek. Namost az apasag megdontheto (de igazolhato is, koltseges dns vizsgalattal, ami nalunk azert nem.olyan gyors, mint a csi miamiban).
De a gyermektartasdij az altalanos biroi gyakorlat szerint meg a fizetes 15-20%-a. HA nincs megegyezes errol, de ha ide fajul, akkor ugysincs. -
Tim82
félisten
Mivel ti mindenhez is értetek, ezért bedobom ide is ezt a napi kínzó kérdést, mert két szakmai, a kérdéshez kapcsolódó topikban is cs*sznek válaszolni erre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest