Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali fotós kérdések órája
- 3DMark06 eredmények
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Sziasztok, sajnos ismét előjött ez a hiba, de mivel a múltkori alkalommal számomra egyértelmű volt a hibajelenség alapján, hogy videokártya a hibás, így most egy új kártyával próbálkoztunk egyből, de ezzel is ugyanazt játssza. Felvettem a hibajelzést és lejátszottam lassítva, és így már egyértelmű, hogy 2 rövid egymáson és 3 hosszabb, ami Phoenix BIOS esetén (2-1-1-1 Set initial CPU speed) a processzorral kapcsolatos hibajelzés, majd látom, hogy villannak a ledek a billentyűzeten, majd ismétli csak most (2-1-1-1-1), azaz 2rövid és 4 hosszú, ami meg már nem tudom mit jelent. Kép semmi, meg se nyikkan a videojel.
Megmozgattam már mindent, memóriákat, processzort, memóriák nélkül folyamatos csipogás, ha kiveszem a videokártyát ugyanaz a hibajelzés, mint betéve.
Szerintetek a CPU vagy az alaplap halt meg?
Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrotik routerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest