Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz rossitibi #69590 üzenetére

    Szia.
    Mivel ez egy androidos fejegység, így gyakorlatilag azt telepítesz fel rá, amit szeretnél. Akár offline navit is. Nekem jelenleg Sygic van fenn, de az UK-ban valamiért a szemben lévő fix telepítésű traffikat jelzi.
    A készüléket magát úgy képzeld el, mint egy telefont. Van 32GB tárhelyed, 4GB ramod, és azt teszel fel, amit csak akarsz, a google play storeból.
    A navihoz antennát szerezz be. Filléres cucc, a csavaros végű kell, nem a bedugós. (Nekem a 2GB verzió van, oda az kell)
    Gyárilag van benne rádió tuner, így csak a kocsi antennáját kell hátra dugni.
    DAB antenna is olyan kell, amihez van tuner, vagy veszel hozzá tunert külön, mert az sincs benne. De ez sem óriási érvágás.
    BT egység is van benne, és beépített mikrofon is, a tekerő gombja felett. Bár ez utóbbi nem a legfrankóbb. De én amúgy is BT fejhallgatót használok telefonálásra. Praktikusabb.
    BT audio is van természetesen, de akkor már miért nem teszel fel Spotit? Nekem az van fenn, és kiválóan teszi a dolgát.
    Na, miről nem írtam még ... Ja! ISO Harness. Peugeothoz EZT kellett megvennem, és most van kormányvezérlés. Ezzel kapcsolatban, írj a supportnak (carjoying@gmail.com), 2 napon belül válaszolnak.
    Ezeken felül, lehet még csatlakoztatni külön erősítőt, a beépített ugyanis nem fogja kiverni a szemed. De nekem autózni pont elég.
    Tolatókamerát is fogad, de az sincs benne a gyári csomagban. Gyakorlatilag, mindent meg kell venni hozzá, ami összesen kb 30 ezerbe fog kerülni. Ebből a kormánykapcsoló madzagolása a legdrágább, vagy a tolatókamera, mert abból van eleve 30 ezer forintos. De ezt még én sem vettem meg.
    Én a madzagolást és a navi antennát vettem csak meg hozzá, DAB egyelőre nem érdekel, tolatókamera meg ráér.
    A tudása, és az ára miatt ajánlott elsősorban, nem a minősége miatt, de ha nem vagy vájtfülű, és az emberek 95%-a nem az, akkor be fog jönni.
    (privátodat észrevettem, bocs, de már nem volt erőm tegnap visszaírni)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák