ezt az akkus dolgot nem teljesen értem, bocsi. kell új, nagyobb végülis, vagy jó a mostani ? :d
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
ezt az akkus dolgot nem teljesen értem, bocsi. kell új, nagyobb végülis, vagy jó a mostani ? :d
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

megvan a megoldás:
Pioneer DEH-142UB
2012-es modell, u.azt tudja mint a 2320UB, de ebben már van óra....
viszont 4000-rel drágább....köcsögök....

A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

2012? Pio-ék megelőzik a korukat...

úgy írják a weblapjukon....
amúgy 2011. szeptemberi modell....
A "Kivel érdemes üzletelni" topikot NEM én, hanem Thunderzolee tartja karban!!!

cserélj autót, a G-s Astra-ban van óra... 

Helló mindenkinek!!!
Vagy egyszerübb ha felveszel egy órát. 
Nem tud valaki a bajomra megoldást?? Pio deh-2300ub nem adja le a méllyet a hátsó hangszóróimra! 
Pliiz valaki segítsen nekem!!!!! Köszi!
[ Szerkesztve ]
Ha van pénzed abból tudsz többet csinálni ha jól gondolkozol. Ha nincs akkor kezdj el gondolkozni:)

én nem cserélnék akkut,,,
vastagabb tápkábelt, a kasznira vezetőt is, ugyanakkorára (plusz ami most van) aztán ha kevésnek érzed az akkut akkor cseréld..
értem én de le sz@..m

a kasztnira vezetőt akkor már inkább visszavezetni az akksira nem?
ezt még hifi nélkül is megjátszák tuning benzines kocsikon...
A vér nem válik VAZZE!™

hu... ezt most nem értem...
értem én de le sz@..m

a testkábel ne a kasztnira legyen kötve, hanem direktbe visszakábelezve az akksi testpontjára.
A vér nem válik VAZZE!™

Neked nem úgy van kötve Feri? Sok elmegy a kasztni miatt fölösbe. Direktbe sztem is jobb.
Orbano! Tuning benzines kocsikon miért? hol? milyen módon? játsszák meg ezt??? 
"A jó hangszóró nem sokat ad, hanem keveset vesz el a zenéből" ---B&W---

én az akksi és a kaszni közti k-belre gondoltam...
szerintem a kaszni vasanyagánál vastagabb kábel nem kell
no de jön a wuduuu
[ Szerkesztve ]
értem én de le sz@..m

eszerint az iskola szerint mindent lecserélnek minőségi réz kábelekre, és minden testet direktbe visszavezetnek az akksira. lényegében ugyanazon minőségi követelmények mentén, ahogy a hifi kábelezést is végzik. az oka, hogy így javul többek között a gyertyák áramellátása, ami jobb gyújtáshoz, ezáltal tökéletesebb égéshez vezet.
A vér nem válik VAZZE!™
rendben 
Magnat B30 láda és Magnat Edition 2 erősítő most 25-ért van a MM-ben. Megérheti? Vagy ez nagyon gagyi?

ütni fog, szépen szólni nem
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

Ha nincsenek nagy igényeid sq zene iránt,akkor tökéletes lesz.

Az autód akusztikája határozza meg, hogy jól fog-e szólni. Próba nélkül nem veszünk mélyládát.
[ Szerkesztve ]
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?
Köszi! Na igen, nem az ütés lenne a cél. Hát igen, a kipróbálás kicsit necces pl egy ilyen bolti cuccnál. 
Közben már letettem róla ideiglenesen, most egy másik halra vadászok V@t3rán, kicsit jobb cucc...

Ha érdekel van egy 25-ös PG reflex ládám oda tudom adni kipróbálásra. Ha kell erősítőt is tudok mellé adni 
:)
Nem járok Pest felé túl sűrűn 

Elég szomorú 
:)
Sziasztok! milyen fejegyseget tudnatok nekem ajanlani 30k maxban ami tud Rca-t, usb, leveheto elolap, es meg szep is? Elore is koszi es bocs az irasert, telorol vagyok.
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.
talán egy Pioneer DEH-4300UB
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu
Rendben, utananezek. Melynyomora mit mkndotok? Arra kb 25k van es jo lenne ha aktiv lenne, nem akarok erositot venni.
A zene az életem szerelme, totális kiszabadulás, a zene egy másik dimenzióba visz, ami tele van meglepetésekkel.
inkább gyűjtögess és vegyél erősítőt passzív ládával, 30ból meglesz az is - érdemes az aprókat is vadászni
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

24. én lesz verseny amit beszéltetek? S ha lesz akkor hol és milyen lefolyású?
Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság

azt hiszem, hogy csak hangnyomásverseny lesz, az sq-sok csak baráti beszélgetésre mennek...de a facebookan utánnanézek a linknek,,
értem én de le sz@..m

értem én de le sz@..m

köszi
Kreativitás = 10% tehetség és 90% elszántság

Sziasztok Hifisták!
Tanácsot szeretnék kérni mélyláda ügyben, tudom, hogy próbálgatni kell, de erre nem mindig van lehetőség így kíváncsi vagyok Ti mit ajánlotok...az autó egy IVGolf, zenei ízlésemet tekintve azt mondhatom, hogy mindenevő vagyok de mostanában inkább elektronikus zenét hallgatok tehát nem sq-ra kell és az sem baj, ha néha megrezegteti a hajszálaimat 
Egy kétcsatornás erősítővel hajtanám 2X150/225 4/2 Ohm vagy 1X450. Eddig egy 25cm-es Hollywood Digital Edge 2X2Ohm-os (500W) mély hangszórót hallgattam egy zárt ládában, de kezd kevés lenni, arra is gondoltam, hogy egy reflex ládát készítetek neki, de valahogy feszesebb mély hangokat keresek...
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!

Inkább ez [link]
szólj ha belefér a 30-as keretbe mert akkor én is vennék egyet 

Alpine SWR-1222D vagy 1242D, ha igazán jót akarsz.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

milyen erősítőről megy az a mély? az mit jelent, hogy kezd kevés lenni? romlik a teljesítménye?
ha garanciális, akkor vissza kell vinni gyorsan ![;]](/dl/s/v1.gif)
A vér nem válik VAZZE!™

Az erősítő egy u-dimension RM V21 (ahogy már írtam is 2X150/225 4/2Ohm). A mély tökéletesen működik, de nem szól "elég nagyot" és nem akarom széthajtani 

element 30 szub? hondás kolléga rm v21-el nyomja. még én sem hallgattam nemrég lett kész. amúgy érdemes lenne megkérdezned Szakállt, VW téren ő otthon van, szerintem tudna ajánlani valamit.
A vér nem válik VAZZE!™

irjál nekem egy telszámot, mert kéne a nyomi erősítő...csavarhiánnyal küzködök,,,
értem én de le sz@..m

adataimnál
délután kiugorhatok vele vhova
A vér nem válik VAZZE!™
Tetszik, utánanézek apróban. Szerintetek járható út, hogy a Sony Xplodoket hajtom erről a fejegységről és a SAL láda pedig megy a saját erőlködőjével? Jók ezek a hangszórók? Mit ajánlotok? Előre az ajtóba és a kalaptartóba is szeretnék. Vagyis nem tudom, mivel gyárilag a kalaptartóban is van hely és az ajtóban is. Hova rakjam szerintetek? Illetve ha nem jók ezek és van ilyen ár körül jobb akkor mit ajánlanátok?
Az aksi nem hiszem hogy gond lenne, 75A-s van.
[ Szerkesztve ]

Köszi a választ!
A szub:
25cm-es Hollywood Digital Edge 2X2Ohm-os (500W) egy zárt ládában kb 35 literes.
(#14041) gamek!ller válasza gamek!ller (#14039) üzenetére
Elfelejtettem írni, hogy a legfőbb amit a rendszerből ki akarok hozni az a költséghatékonyság mégis jó élmény. Abszolút kezdő vagyok ezen a téren és ezért sok a kérdés 

a kalaptartóba továbbra is kalapot kell tenni 
A vér nem válik VAZZE!™

Mielőtt nagy beruházásba kezdenél, én kipróbálnám egy reflex ládába is, ég és föld a különbség, saját tapasztalat, megjön az az erő amit hiányolsz 

Ennyire jó ez sub? miért nincs senkinek? használtan se látni 

2 db dld 500+ attól rezeg a haj
)
értem én de le sz@..m

ahh ne is mond. mostanában marha nagy divatt lett a raccse suzukba betenni a gyári reflex ládás 2xdld500+ -t. és hát mondanom se kell.. még a kasztni "lemez" is olyat hullámzik, jááj. persze egy két tiszteletkört mindig tesznek itt a kertvárosban az utcán a ház előtt. frankón én is érzem a 2.-ról olyat üt...
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

és mindezt 20-23 ezerért
sőt vettem én már 1 db-ot 8 ért ládával
értem én de le sz@..m

párezerért pedig már nagyon hangos petárdákat kapni 
A vér nem válik VAZZE!™

Van valakinek tapasztalata, hogy melyik nyomó lehet a jobb AS MX12 vagy DLD 500+ tegyük fel,hogy most hangerő alapján hasonlítjuk őket. Elkapott most engem is a topikban uralkodó DLD mizéria.