neotech CA201, 321 részemről. remélem az erősítőt az ülés alá szereled, akkor olcsón megúszod a kábelezést és marad pénzed mélyre 
A vér nem válik VAZZE!™

neotech CA201, 321 részemről. remélem az erősítőt az ülés alá szereled, akkor olcsón megúszod a kábelezést és marad pénzed mélyre 
A vér nem válik VAZZE!™

tegnap de joot szívtam egy joo kis MNC-s biztiházzal...
minden bekötve, csapó 1, semmi.. hmm első szett erősítőjére rámértünk 1,2V 
kis kontakt spray biztiház macerálás, 5,6V 
Az a jooféle "arany" bevonat konkrétan nem vezet
Tudtam hogy nem egy minőségi alkatrész, de nem gondoltam volna hogy ezt is elehet rontani 

Bakker ha ezt előbb látom nem veszem meg a jr 2.370-et 30-ért!

egy buta kérdés: 2 tekercse hangsugárzónál a megadott pl 300W az 150W X 2? 

Én most gondolkodom autócserén, és ha eladom a Leont, akkor a jr1004 is eladóvá válik. Mennyire sürgős?
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

lol meg meg sem hallgattad a 321et :p
Amugy necces lesz mert beraktak mara +2 melot
szo nagyon ossze kell kapjam magam, hogy estere meglegyen a kabeled.
:)

Milyen kocsi lesz a Leon helyett?

hát igyekezz, mert kinyírlak
bár mindegy, addig marad a ca201, túszul ejtem
![;]](/dl/s/v1.gif)
a 321 meg szép lila, szóval biztos jó. meg azért kár sokat vesződni a kábellel, vegyen valamit ami nem rossz, aztán állítgassa
A vér nem válik VAZZE!™

BMW E46 Coupe, ha összejön egyszer az ára. Abba a 25-ös ládikó kevés lenne szerintem, de ugye csak meghallgatás után lehetne véleményt mondani.
Ha a menyasszony apja az örömapa, a menyasszony anyja az örömanya akkor a menyasszony az örömlány?

Az a 321 lehet az én fejemen is? Kicsivel feljebb linkeltem képet.

nekem ha lesz valamikor következő autó, tuti szub nélküli install lesz...
A vér nem válik VAZZE!™

Szerintem nekem is láda nélküli lesz a bömbiben, ha lesz.
Kábel típusát ki kéne derítenem, mert ugyanolyanra akarom cserélni az összes többit is.

menj be vele kácsához
A vér nem válik VAZZE!™

Valószínűleg az lesz, de este még ránézetek valakivel, hátha kiderül.

mondjuk nem hiszem, hogy sokat számítana az, hogy ugyanilyen kábel lesz mindenütt
A vér nem válik VAZZE!™

Nekem nincs bajom vele..mondjuk a Kenwood hangja sokkal jobban megfog,de ezt azért nem lehet egyértelműen kijelenteni mert teljesen eltérő rendszer van alattuk.
Amúgy még mindig amondó vagyok,hogy LG,SONY és hasonló kategóriák helyett százszor inkább a JVC.

Persze hogy azért nem rossz De
ő azt mondta van e jobb választás mint amit kinézett
és arra írtam, hogy a Alpine vagy a Kenwood jobb választás
szerintem hozzáteszem

JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,

Így is-úgy is át kell kábeleznem az autót nemsokára, akkor meg már legyen ilyen az összes.
fury71: Írtam privit a láda miatt.
[ Szerkesztve ]

Ok, köszi, először azt hittem a válaszaidból, hogy egyéni kritika a JVC. De akkor vagy Alpine vagy Kenwood-ot kell hogy nézzek, köszi. Majd még jövök, ha lesz olyan ami tetszik.

de honnan tudod, hogy ez egy jó kábel? 
A vér nem válik VAZZE!™

az én szerelom meg speciel az alpinet szidja és a jvc-t dicseri ebben a kategoriaban. szoval csak ovatosan 
A vér nem válik VAZZE!™

Pont azt akarom kipróbálni, azért akarok először szerezni egyet kipróbálásra. Hátha van valakinek. 

Na akkor végképp nem tudom már.

Részben egyéni részben hallott kritika 
Nem azt mondom, hogy rossz a JVC, de alsókatban nekem nem tetszett se kinézetre se hangra ( saját és haveré sem). van egyik haveromnak is JVC a kocsiban most akarja száműzni 
nekem JVC csak videó kamerában jött be eddig 
Nekem a BT50U van és olyan zöldre "festem" a kijelzőt amilyenre akarom és design-os
USB bemenete van plexi kis ajtóval 

Ha nem akarsz erősítőt meg hangzás mániát eljátszani akkor
tök mindegy melyiket veszed fejről hajtva a DSK-t ajánlják úgy is itt 
Legyen Pioneer - Kenwood párosból akkor 

ha kácsás, akkor nekik van
de tőlük egy csomó mindent hozhatsz próbálgatni
A vér nem válik VAZZE!™

kizárásos alapon marad a kenwood 
A vér nem válik VAZZE!™

na ez olcsó és műanyag ajtós USB-vel szerelt van RCA 1pár 2V-os és változtatható a színe
van az oldalon zöld kép is róla 
ez nem rosz szerintem

Vagy Kenwood : ha jót akarsz és nem kell BT
ez: KDC5051U

[ Szerkesztve ]

Kácsás. 
Másik mostani agymenésem, hogy át kéne ledezni a pajonír világítását pirosra... Csinált már ilyet valaki?
[ Szerkesztve ]

Köszi megnézem őket, de a Kenwood jobban bejön.

igen csinált. beszélj szakállal. úgyis hiányolt 
A vér nem válik VAZZE!™

A haverom most vett egy ilyen 4300-as Pio-t, még nem láttam, de dicséri.
"Jobb gyertyát gyújtani, mint szidni a sötétséget."

IRÁNY A LURDY! 20:30-21:00 között vok várható 
"A jó hangszóró nem sokat ad, hanem keveset vesz el a zenéből" ---B&W---

Üdv mindenkinek.
Szerintetek érdemes lecserélni egy Clarion DXZ388RUSB fejet, egy JVC KD-SH55R-re? Minőségben mennyivel lenne más?
"Nem az a paraszt aki mezítláb száll fel a buszra,hanem aki direkt rálép a lábára!"

Ehhe... mindenki tök korán lelépett... egyszer csak azt vettem észre, hogy egyedül ücsörgök és állítgatok 

Nah, ma végre elkezdhetem az ajtókat...
Úgy döntöttem, magam csinálom meg, miután a szigetelés árát elköltöttem.
Hiába na, van olyan mániám, ami a hifi felett áll. Ezt a limitált Antix-ot nem hagyhattam ott. 
Vasárnap délelőtt ütközhetnénk, mert AZ-X fejét megnézném kicsit aprólékosabban. 

én már inkább vissza se jöttem. elkezdett gyanúsan tetszeni a hifim hangja, szóval biztos elfáradt már a fülem. majd ma mutteréknál állítgatok egy kicsit... a vasárnapban benne vagyok, majd megbesz. csak valami árnyékos helyet kéne találnunk
A vér nem válik VAZZE!™

Semmi akadálya, csak délelőtt menjünk, mert asszony jön haza délután és akkor tutira vele kell "foglalkoznom" 

Van egy Ilyenemszinte majdnem új, kb 3 órát ment..doboza mindene megvan..
értem én de le sz@..m

A Pio DEH-2320UB mennyivel rosszabb, mint a 4300UB?

Sziasztok!
Valaki közülletek szerelt már ülés alá lapos "kivitelű" (8") aktív mélyet? 
Épp ezen gondolkozom (Fusion re-ss18), hogy vajon megérheti-e.., mert sajnos nincs más hely ahova szerelhetnék mélyet (Mitsubishi L200 01-06) ill. talán a hátsó ülés támlája illetve karosszéria vége közti űr-be talán befér, de necces a dolog. Szerintetek? : )
köszi
tYp.
tYp. - Datsun 240Z / Mondeo / L200 | FilmBuzi + SorozatJunkie © 1992 -

ennek nincs olyan lehajtható pohártartós izéje? [link]
A vér nem válik VAZZE!™

Hello! Az általad kért összehasonlítást nehéz párhuzamba állítani,mert kb 8 év választja el őket 
De, mégis megpróbálom neked leírni mi is a két készülék erénye ill. hátránya 
A hasonlítás alapjául 1 Pioneer DEX-P9R szolgált 
Zeneanyag az IASCA tesztlemezről ill. a Reference Recordings Jazz cd -ről ment 
Kezdem a JVC-vel: Fő atrakciója a ki-be süllyedő forgó potméter
Labor-mérés:Mélyben nem az igazi ráadásul magasban kiemel igaz csak 0.2db-t. Átlagos kimenő fesz.(2.4V),nagy teljesítmény(13.6W/csat.)
Rádió: nem rossz,de lehetne jobb is
Cd: dörgő üstdob,nem túl testes bőgő hitelesen recsegő szaxi,eleven magas tartomány,nem igazán mély,de széles színpad. Cd hang pont szám: 10/8
Clarion: Pozitivum 3 pár Rca
Negativum egyszerű hangszínszabályozás 
Labor: Mélyben nagyon jó, magasban gyorsan esik,de ezt ne bánd 
Rádió: gyors és nagyszerű hang
Cd: Hibátlan mélytartomány és ének.kitűnő ritmus és lendület,széles és mély színpad,finom részletező magasak,bár a cintányért kicsit vékonyabbnak éreztük a valóságosnál
Cd hang pont szám 10/10 azért nem 10+-os,mert a reference kategória se sértődjőn be 
Hát kb. ennyi. Saját konklúzióm: Clarion
Spitzenklasse 
[ Szerkesztve ]
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

Durván jó ötlet köszi, de sajna most mértem le és szélességbe kéne még 4-5 centi pluszba 

Nagyon köszönöm a válaszodat! 
Hát, így elmondottaid alapján marad a Clarion.
"Nem az a paraszt aki mezítláb száll fel a buszra,hanem aki direkt rálép a lábára!"

Hello! Ezt nézted már?
[link]
Rezonátor elvű, jó és úgy tudom itthon is lehet kapni 
Pedig a kábelkötegben a részecskék komoly szimbiózisban élnek a vájtfülűekkel, nem tudtad?

Az SL260-ra gondolsz?
[ Szerkesztve ]

Á dehogy,ez a Bass pump II (Sinus Live) A méretét meghazudtoló mélyek jönnek ki belőle. Na jó, nem okoz 9-es földrengést,de nagyon jól ki tudja egészíteni az elejét és még mélyre is megy.
Legalábbis, ez a kialakult vélemény a felhasználóktól származó infók alapján 
[ Szerkesztve ]

nah, most elolvastam ezt és hát nekem ez teljesen új, de felkeltette az érdeklődésemet rendesen. főleg , hogy ha jól értem(közép némettel) nincs benne membrán, hanem magát a rezgést adja át
és ugyanúgy simán mehet erőlködőre mint egy rendes h.szóró?