Hali!
Szeretném én is kipróbálni, hogy mit lehet elérni Ati Tray Tools-szal, vagyis csinálni szeretnék 2D/3D profilt. Leginkább azért, hogy ha nincs használatban a videókari, akkor ne fogyasszon annyit a gép...
Olvastam az egyik Logout-os cikken, hogy CCC-nek nem szabad fent lennie. Még tényleg csak próbálgattam ATT-t, de a túlhajtásnál a memória órajelét nem lehet 780 MHz-nél lejjebb venni. Lehet, hogy azért, mert még fent van CCC? Ha igen, akkor leszedem én, csak a kérdésem az, hogy mit használtok akkor pl. arra, hogy állítgassátok az aktuális megjeleítőket. Mert alapból DVI kimeneten van hozzákötve az LCD monitor a géphez, de van, hogy HD filmet nézek a nagy TV-n, amivel HDMI-n van összekötve. Szóval lehet ezt állítgatni más progival is jól, vagy simán windows settings (win7)?
A másik pedig az, hogy ha sikerül levenni majd a beállításokat olyan 100/200-ra, vagy valami minimálisra, akkor honnan tudjam, hogy egy programnak szüksége van-e esetleg komolyabb teljesítményre. Videószerkesztő progik (amiket szoktam használni) nem igénylik a GPU teljesítményét is?
És a 2D/3D váltás mennyire automatikus, azaz, ha elindítok egy játékot, akkor ATT tudni fogja, hogy át kell váltania 3D-be, vagy kell vele buherálni?
Egyelőre ennyi lenne, köszi!
..::Diego::..