Nem gyengén adja elő a CF
Mi lesz akkor ha még becsúszik egy kis tuning is, bele sem merek gondolni

[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Nem gyengén adja elő a CF
Mi lesz akkor ha még becsúszik egy kis tuning is, bele sem merek gondolni

[ Szerkesztve ]
Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

Most akk érdemesebb 2 hd 4770-et venni? 

Még hányszor fogsz, ilyen bő kérdéseket feltenni...

amíg nem lesz a "PH! kedvence"
Beowulf_78:remélem minél hamarabb tudsz majd tuningolni,kíváncsi vagyok nálad mennyit mennek
igyekezz 
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

Azt veszel amit akarsz
Mondjuk ha az adatlapod kitöltenéd /cuccok rész/ akkor könnyebb lenne válaszolni, röviden ha olyan alaplapod van ami tudja a cf-et és 2 pcie16-os foglalat van rajta akkor 16xx és 19xx felbontáshoz már jó .
[ Szerkesztve ]
Az élet kegyetlen .

Kérek Mindenkit, hogy a topik témájához ragaszkodva nyilvánuljon meg!
Különösen a törölt hozzászólásokban megjelenő szavaktól és stílustól tartózkodjunk, ha lehet!
Ez fokozottan szól old gray fórumtársunknak!

crysis warhead alatt nincs sercegő, magas frekis hang nálatok?
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Én nem tapasztaltam.
Mármint a kártyából jön ki? Cicergés féle? A tekercsek szoktak ciripelni.
[ Szerkesztve ]
PH semleges

Minden terhelés alatt van neki... Bár sokak szerint a nem a kártya, hanem a tápot ciceregteti... Fogalmam sincs, de amióta 4890-em van, azóta van kis cicergő hangja a gépnek 3D-ben...
(Amúgy az I7 is csinálja alapórajelen... Már csak ilyen ez az új generáció...
)
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************
Nem a kártyából jön szvsz. Alaplapi kondik is lehetnek...
Nekem is van cicergés a menüben...próbáltad bekapcsolni a Vsync-et? Mert ugyanis a menüben 2000-3000fps-t ír a fraps
Ha játék alatt is csinálja az viszont gáz!
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

A GTX260 is csinálta, csak sokkal halkabban, viszont egyik GW 4850 se, viszont a refi 4850 720Mhz-en igen, de nagyon halkan.... Hmm... Érdekes....
De nem zavaró amúgy, és nem hangosabb a ventinél... De az is érdekes, hogy egy barátomnak egész más gépben is cicergett, és pont így a 4870-e, mint az én 4890-em...
Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

BIAHH és Crysis Warheadben csinálja, de úgy hallom h ez a tápból jön. legalábbis onnan hallom legerősebben. lehet h a a proci melletti kondik valamelyike...
anno volt olyan kareszom amiben vagy ami mellett egy egész állatkert volt, egerek mókusok stb.. 
[ Szerkesztve ]
►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Kb mennyivel többet vesz fel %-ban a táp felől 4890-es kari a 4870-hez képest?
Elég hozzá a konfigom???
Samsung Galaxy Note GT-N7000 mindenre..

23%-ról felemeltem 35% a ventit, ami még nem jár zajnövekedéssel. Az idle 64 fokból lett 55 fok.
Ha a bios-t módosítani fogom be fogom állítani ezt a 35% alap venti fordulatnak. 
Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

lassan adhatsz rájuk télikabit 

Szerintetek 4890 CF-et érdemes belerakni egy ASUS-P5K alaplapba? A lapnak egyik tulajdonsága, hogy 1 DB x16-os és egy x4-es PCI Express foglalat van rajta...szóval nem két darab x16-os.
Az érdekessége viszont, hogy a dobozon is rajta van, hogy CF kompatibilis.
Nekem most per pill úgy tűnik, hogy ez a leggyengébb komponense a gépemnek.
Viszont a C2Q6600 alá már nem akarok komolyabb deszkát....majd talán egy I7-es alá.
Egyébként az egy szem XFX 4890-esemmel is elvagyok....csak megkérdeztem biztos ami biztos alapon. 
Segíteni fog, jobban fog menni az biztos. A 95% CF skálázódásod viszont csak 50-60% lesz kb. Ennyivel jársz rosszabbul. Sztem nem éri meg.
Ha már CF 120k körüli áron, akkor használd ki a CF 95% skálázódását. 
semmiféleképpen.
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

Köszönöm a válaszokat. Akkor majd egy komolyabb lappal meg procival....de az is lehet elleszek még így a következő generációig. 
Addig el lesz a kis XFX a "színes szíves hodályban" 
(#1024) Keldor papa válasza Dark KillerX (#1023) üzenetére
276Ft/Euro van most, vajon annak a hatása?

274ft/euro
USD és már csak 203
Dark KillerX:60k nagyon jó ár érte szvsz
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/
(#1026) Dark KillerX válasza Keldor papa (#1024) üzenetére

Biztos.
Aki teheti most vegye meg,mert állítólag megint romlani fog a forint az Euro-hoz képest(több elemző szerint),és júniustól jön a 25%-áfa. 
[ Szerkesztve ]
Aki teheti az várjon mivel jön majd a következő széri azt ugyis olcsobb lesz még 60 ezernél is !
AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD
Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélnem a HD 4870-es vga-mat egy HD4890-esre? 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown
attól függ mennyit kéne rádobnod...
"Minek otthon, ha van székletzsákod?"
512-esről mindenképpen, nekem volt, és egyes játékokban/helyeken 100%-os gyorsulás is tapasztalható!
Crytek: Következő széria valamikor ősszel várható, Q4-ben, az nagyon sok idő várni... fél év... meg szerintem sose érdemes az előző szériát választani, mert hamar elfogy majd. Most pl. ha Te vennél egy HD3870-et képzeld el, hogy hány helyen kevés lenne ma már. Ugye egy HD4670 OC-ről beszélünk. 
[ Szerkesztve ]

Elnézést, ha személyeskednek velem akkor hamar eldurran az agyam.
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

Nemcsak neked....

Ez bőven közel sem igaz 8800GTX 2006 ma 2009 lassan közepe van a VGA mindig életképes és szinte mindenre jó igaz nem koximaxon de lehet vele játszani.
Meg ahogy a játékmegjelenések megnézi az ember ebben az éven lószar azaz 0 übergrafikájú game fog jönni szal még a 8800GT is bőven elég.
Lehet hogy én csak jővőre fogok váltani SŐT!

Hát azért a Mafia2,a Colin2,Battlefield Bad2.Ezek csak azért húzó nevek leszek,és mindegyik über-graffal rendelkezik.De ettől tekintve sztem is elég lesz(1280-ban!) egy 8800Gt,csak legfeljebb majd kicsit alább kell adni a részletességből.
[ Szerkesztve ]
15 k-t kellene még hozzátennem 
"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

Nem érdemes.
100%
A 8800GTX valóban kivételes eset, de ha visszaemlékszel a 6800/7800/7900 szériára, vagy ATi X800/X1800/X1900 szériára ott ez nagyon nem volt igaz!
[ Szerkesztve ]
Sok az a 15k. 
Mennyi lenne a reális?
Max. 10k ha újonnan veszed a 4890-et. Ha az is használt akkor 5-7k nem dobnék rá többet.

Na de várj.... 512MB-os 4870-hez képest jó ár a +15K és 4890....
Sajnos a 4870-hez nem az igazi az 512MB sok játékban...
Ha ezt a plusszt ki tudja használni nagyon megéri a csere, ha viszont olyan átékokat játszik, amik nem igényelnek 512MB-nál több VRAM-ot, ott semmi értelme a 4870-4890 cserének. (Kivéve: jobb hűtés, kisebb üres fogyasztás miatt)
[ Szerkesztve ]

1600-as felbontáson némi AA-val és AF-el(4*AA és 16AF) az újabb játékok(Crysis/WH,GTA4 ez még jobban is, Riddick,Stalker CS,Far Cry2) már kimerítik bőven az 512MB ramot.Nem. 

Crysis WH, GTA4, FC2 biztosan kimeríti, akár AA nélkül is, 1680-ban maxon....
Odateszed még az AA-t, hű... Többit nem próbáltam 512-es karin.... De nem csak ezek a gamek vannak.....
Pl. van ismerősöm aki a mai napig COD2, CS, meg ilyeneket tol... Oda még a 256MB-os kari is sok.... 

Kinek a pap,kinek a papné.
Ha neki ezek a játékok a kedvencei,és többre nincs is igénye akkor minek is a jobb vga.

[ Szerkesztve ]
Itt is megkérdezem mint nagyon sok más helyen ahol sehol nem kaptam választ mert mér válaszolna bárki is:
Timedemot hogy kell felvenni játékokból és hogy kell visszajátszani (VGA teszteléás miatt kérdem) ??
Crysisban érdekelne elsősorban és a Stalker Clear Sky!