Hirdetés

2012. május 26., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890

(#1001) Zsubi válasza Beowulf_78 (#1000) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Nem gyengén adja elő a CF :C
Mi lesz akkor ha még becsúszik egy kis tuning is, bele sem merek gondolni :Y :R

[ Szerkesztve ]

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#1002) Rexcor

Rexcor
(tag)

Most akk érdemesebb 2 hd 4770-et venni? :F

(#1003) P00By válasza Rexcor (#1002) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Még hányszor fogsz, ilyen bő kérdéseket feltenni...

(#1004) IreN!CuS válasza P00By (#1003) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

amíg nem lesz a "PH! kedvence" :D

Beowulf_78:remélem minél hamarabb tudsz majd tuningolni,kíváncsi vagyok nálad mennyit mennek :) igyekezz :)

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#1005) Zsubi válasza Rexcor (#1002) üzenetére

Zsubi
(őstag)

Azt veszel amit akarsz :W

Inkább legyek Alzheimer kóros, mint Parkinson kóros, mert inkább felejtsem el kifizetni a sört mint, hogy kiborogassam.

(#1006) lsc válasza Rexcor (#1002) üzenetére

lsc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mondjuk ha az adatlapod kitöltenéd /cuccok rész/ akkor könnyebb lenne válaszolni, röviden ha olyan alaplapod van ami tudja a cf-et és 2 pcie16-os foglalat van rajta akkor 16xx és 19xx felbontáshoz már jó .

[ Szerkesztve ]

Az élet kegyetlen .

(#1007) philoxenia

philoxenia
(MODERÁTOR)

Kérek Mindenkit, hogy a topik témájához ragaszkodva nyilvánuljon meg!
Különösen a törölt hozzászólásokban megjelenő szavaktól és stílustól tartózkodjunk, ha lehet!
Ez fokozottan szól old gray fórumtársunknak!

(#1008) boogie84

boogie84
(PH! addikt)

crysis warhead alatt nincs sercegő, magas frekis hang nálatok?

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1009) PowerBuldog válasza boogie84 (#1008) üzenetére

PowerBuldog
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én nem tapasztaltam.

(#1010) stevve válasza boogie84 (#1008) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Mármint a kártyából jön ki? Cicergés féle? A tekercsek szoktak ciripelni.

[ Szerkesztve ]

PH semleges

(#1011) HSM válasza boogie84 (#1008) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Minden terhelés alatt van neki... Bár sokak szerint a nem a kártya, hanem a tápot ciceregteti... Fogalmam sincs, de amióta 4890-em van, azóta van kis cicergő hangja a gépnek 3D-ben... :D (Amúgy az I7 is csinálja alapórajelen... Már csak ilyen ez az új generáció... :DD )

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#1012) Beowulf_78 válasza boogie84 (#1008) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem a kártyából jön szvsz. Alaplapi kondik is lehetnek... ;) Nekem is van cicergés a menüben...próbáltad bekapcsolni a Vsync-et? Mert ugyanis a menüben 2000-3000fps-t ír a fraps :U Ha játék alatt is csinálja az viszont gáz!

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#1013) HSM válasza Beowulf_78 (#1012) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

A GTX260 is csinálta, csak sokkal halkabban, viszont egyik GW 4850 se, viszont a refi 4850 720Mhz-en igen, de nagyon halkan.... Hmm... Érdekes.... :F De nem zavaró amúgy, és nem hangosabb a ventinél... De az is érdekes, hogy egy barátomnak egész más gépben is cicergett, és pont így a 4870-e, mint az én 4890-em...

Fullos Intel I7 félkonfig eladó!!! EVGA X58 3X SLI + tuningbarát Intel I7 920 + 3*2GB OCZ Platinum 1600@CL7 + Thermolab BARAM hűtő + venti ****************Link a hirdetéseimhez: http://href.hu/x/9ghe**************

(#1014) boogie84 válasza Beowulf_78 (#1012) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

BIAHH és Crysis Warheadben csinálja, de úgy hallom h ez a tápból jön. legalábbis onnan hallom legerősebben. lehet h a a proci melletti kondik valamelyike...
anno volt olyan kareszom amiben vagy ami mellett egy egész állatkert volt, egerek mókusok stb.. :)

[ Szerkesztve ]

►► Eladó cuccok: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=boogie84&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#1015) cotag

cotag
(fanatikus tag)

Kb mennyivel többet vesz fel %-ban a táp felől 4890-es kari a 4870-hez képest?
Elég hozzá a konfigom???

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mindenre..

(#1016) boogie84 válasza cotag (#1015) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

nézz teszteket
1
2
;)

[ Szerkesztve ]

(#1017) Beowulf_78

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

23%-ról felemeltem 35% a ventit, ami még nem jár zajnövekedéssel. Az idle 64 fokból lett 55 fok. :K Ha a bios-t módosítani fogom be fogom állítani ezt a 35% alap venti fordulatnak. :K

Szakmai kérdésekkel ne pü-ben keress....használd a megfelelő topikot! A 4890 CF tesztet amit elkezdtem, nem fogom befejezni. Majd megcsinálja más. A meglévő nVidia-s cikkeimet pedig törölni fogom.

(#1018) boogie84 válasza Beowulf_78 (#1017) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

lassan adhatsz rájuk télikabit :D

(#1019) urdongo válasza boogie84 (#1018) üzenetére

urdongo
(tag)

Szerintetek 4890 CF-et érdemes belerakni egy ASUS-P5K alaplapba? A lapnak egyik tulajdonsága, hogy 1 DB x16-os és egy x4-es PCI Express foglalat van rajta...szóval nem két darab x16-os.
Az érdekessége viszont, hogy a dobozon is rajta van, hogy CF kompatibilis.
Nekem most per pill úgy tűnik, hogy ez a leggyengébb komponense a gépemnek.
Viszont a C2Q6600 alá már nem akarok komolyabb deszkát....majd talán egy I7-es alá.
Egyébként az egy szem XFX 4890-esemmel is elvagyok....csak megkérdeztem biztos ami biztos alapon. :D

(#1020) Beowulf_78 válasza urdongo (#1019) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Segíteni fog, jobban fog menni az biztos. A 95% CF skálázódásod viszont csak 50-60% lesz kb. Ennyivel jársz rosszabbul. Sztem nem éri meg. :U Ha már CF 120k körüli áron, akkor használd ki a CF 95% skálázódását. ;)

(#1021) Skizz válasza urdongo (#1019) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

semmiféleképpen.

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#1022) urdongo

urdongo
(tag)

Köszönöm a válaszokat. Akkor majd egy komolyabb lappal meg procival....de az is lehet elleszek még így a következő generációig. :D
Addig el lesz a kis XFX a "színes szíves hodályban" :D

(#1023) Dark KillerX

Dark KillerX
(őstag)

Powercolor 4890 60000Ft alatt. :Y :Y [link]

(#1024) Keldor papa válasza Dark KillerX (#1023) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

276Ft/Euro van most, vajon annak a hatása?

(#1025) IreN!CuS válasza Keldor papa (#1024) üzenetére

IreN!CuS
(senior tag)

274ft/euro :P USD és már csak 203 :)

Dark KillerX:60k nagyon jó ár érte szvsz

[ Szerkesztve ]

Egyre keményebb hely ez a PH:) Aki beperelte magát és nyert/Senki nem azt kapja amit "érdemel"/

(#1026) Dark KillerX válasza Keldor papa (#1024) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Biztos. :K Aki teheti most vegye meg,mert állítólag megint romlani fog a forint az Euro-hoz képest(több elemző szerint),és júniustól jön a 25%-áfa. :((

[ Szerkesztve ]

(#1031) Crytek válasza Dark KillerX (#1026) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Aki teheti az várjon mivel jön majd a következő széri azt ugyis olcsobb lesz még 60 ezernél is !

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 3760 GB HDD

(#1032) ádikácska

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Szerintetek érdemes lecserélnem a HD 4870-es vga-mat egy HD4890-esre? :U

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#1033) Skizz válasza ádikácska (#1032) üzenetére

Skizz
(PH! addikt)
LOGOUT blog

attól függ mennyit kéne rádobnod...

"Minek otthon, ha van székletzsákod?"

(#1034) Keldor papa válasza ádikácska (#1032) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

512-esről mindenképpen, nekem volt, és egyes játékokban/helyeken 100%-os gyorsulás is tapasztalható!

Crytek: Következő széria valamikor ősszel várható, Q4-ben, az nagyon sok idő várni... fél év... meg szerintem sose érdemes az előző szériát választani, mert hamar elfogy majd. Most pl. ha Te vennél egy HD3870-et képzeld el, hogy hány helyen kevés lenne ma már. Ugye egy HD4670 OC-ről beszélünk. :)

[ Szerkesztve ]

(#1035) old gray válasza philoxenia (#1007) üzenetére

old gray
(PH! addikt)

Elnézést, ha személyeskednek velem akkor hamar eldurran az agyam.

Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

(#1036) HSM válasza old gray (#1035) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Nemcsak neked.... :U ;] :R

(#1037) Crytek válasza Keldor papa (#1034) üzenetére

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Ez bőven közel sem igaz 8800GTX 2006 ma 2009 lassan közepe van a VGA mindig életképes és szinte mindenre jó igaz nem koximaxon de lehet vele játszani.
Meg ahogy a játékmegjelenések megnézi az ember ebben az éven lószar azaz 0 übergrafikájú game fog jönni szal még a 8800GT is bőven elég.
Lehet hogy én csak jővőre fogok váltani SŐT!

(#1038) Dark KillerX válasza Crytek (#1037) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Hát azért a Mafia2,a Colin2,Battlefield Bad2.Ezek csak azért húzó nevek leszek,és mindegyik über-graffal rendelkezik.De ettől tekintve sztem is elég lesz(1280-ban!) egy 8800Gt,csak legfeljebb majd kicsit alább kell adni a részletességből.

[ Szerkesztve ]

(#1039) ádikácska válasza Skizz (#1033) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

15 k-t kellene még hozzátennem :F

"Én egy időben kézilabdáztam és mellette órákat CoD-oztam, ezek szerint én Dobókocka voltam?" by szab0729 // "És milyen egy ilyen PH!-találkozó? Valaki bemond egy konfigot, a többiek meg AAAHH, UUHHH?''- by unknown

(#1040) americanidiot válasza ádikácska (#1039) üzenetére

americanidiot
(őstag)

Nem érdemes.

(#1041) ádikácska válasza Keldor papa (#1034) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

100% :Y :P :)

(#1042) Keldor papa válasza Crytek (#1037) üzenetére

Keldor papa
(PH! félisten)
LOGOUT blog

A 8800GTX valóban kivételes eset, de ha visszaemlékszel a 6800/7800/7900 szériára, vagy ATi X800/X1800/X1900 szériára ott ez nagyon nem volt igaz!

[ Szerkesztve ]

(#1043) Beowulf_78 válasza ádikácska (#1039) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok az a 15k. :U

(#1044) ádikácska válasza Beowulf_78 (#1043) üzenetére

ádikácska
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mennyi lenne a reális? :F :R

(#1045) Beowulf_78 válasza ádikácska (#1044) üzenetére

Beowulf_78
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Max. 10k ha újonnan veszed a 4890-et. Ha az is használt akkor 5-7k nem dobnék rá többet.

(#1046) HSM válasza Beowulf_78 (#1045) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Na de várj.... 512MB-os 4870-hez képest jó ár a +15K és 4890.... :U Sajnos a 4870-hez nem az igazi az 512MB sok játékban... :U Ha ezt a plusszt ki tudja használni nagyon megéri a csere, ha viszont olyan átékokat játszik, amik nem igényelnek 512MB-nál több VRAM-ot, ott semmi értelme a 4870-4890 cserének. (Kivéve: jobb hűtés, kisebb üres fogyasztás miatt)

[ Szerkesztve ]

(#1047) Dark KillerX válasza HSM (#1046) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

1600-as felbontáson némi AA-val és AF-el(4*AA és 16AF) az újabb játékok(Crysis/WH,GTA4 ez még jobban is, Riddick,Stalker CS,Far Cry2) már kimerítik bőven az 512MB ramot.Nem. :F

(#1048) HSM válasza Dark KillerX (#1047) üzenetére

HSM
(PH! addikt)

Crysis WH, GTA4, FC2 biztosan kimeríti, akár AA nélkül is, 1680-ban maxon.... :U Odateszed még az AA-t, hű... Többit nem próbáltam 512-es karin.... De nem csak ezek a gamek vannak..... :U Pl. van ismerősöm aki a mai napig COD2, CS, meg ilyeneket tol... Oda még a 256MB-os kari is sok.... :D

(#1049) Dark KillerX válasza HSM (#1048) üzenetére

Dark KillerX
(őstag)

Kinek a pap,kinek a papné. ;] Ha neki ezek a játékok a kedvencei,és többre nincs is igénye akkor minek is a jobb vga. :B :K :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1050) Crytek

Crytek
(őstag)
LOGOUT blog

Itt is megkérdezem mint nagyon sok más helyen ahol sehol nem kaptam választ mert mér válaszolna bárki is:

Timedemot hogy kell felvenni játékokból és hogy kell visszajátszani (VGA teszteléás miatt kérdem) ??

Crysisban érdekelne elsősorban és a Stalker Clear Sky!

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  ATi Radeon HD 4890
Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.