Üdv!
Nemrégiben jártam itt a problémámmal, néhányan gondolom még emlékeznek rám.
Örömmel jelenthetem be, hogy ma sikerült megoldanom a problémám!
Épp ezért most le is írnám, hogy mi volt a gond, mások is tanuljanak belőle:
A gond az volt, hogy win7 64 bites oprendszeren Gef9600GT 512MB-m volt de HD4890 2GB-re cseréltem. Rendszer újrarakás szóba sem jöhetett a vizsgaidőszak közepén, de amúgy sem lett volna hozzá túl sok kedvem ezzel pöcsölni, de a driver sweeperrel letakaritottam az nvidia drivereket és megpróbáltam feltenni az ATi CCC-t. Itt kezdődött a probléma: egyszerűen miután az installra kattoltam, eltűnt, nem csinált semmit a gép, majd előjött egy ablak, hogy nem kompatibilis, állitsak kompatibilitási módot a proginak vagy ilyesmi (persze, a gyártó oldaláról leszedett driver nem kompatibilis arra az oprendszerre, amire tervezték...). Nah mindegy, többször is próbálkoztam, már azóta 2 újabb catalyst is kijött és ma este próbáltam feltenni a 10.1-et, hát nem jött össze, ugyanaz volt a hiba mint régen.
Aztán gondoltam egyet, megnézem a driver CD-jét, nem emlékszem, hogy mikor megvettem a karit utána próbáltam-e CD-ről telepíteni, vagy egyből netről próbáltam (mert ugye ez a mocsok win7 egyből frissiti a drivereket automatán
). Így hát CD betol, autorun jön, de ugyanaz a helyzet... Na ekkor nyitottam egy intézőt, belekajtattam a CD-n a CCC-be, nah inditom onnan és láss csodát, nem az eddigi AMD-ATi telepítő fogadott, hanem egy igazi setup-os felület jött be egyből! Nah ez már el is kezdte telepíteni a dolgokat, utána restartolni kellett, az is megvolt és közben azon gondolkoztam, hogy mikori CCC lehet ez, ami a CD-n volt (amúgy megjegyzem a kártyát kb dec 10-én vettem). Aztán mikor megvolt a restart egyből mentem a CCC-be és nézem a verziót:

Ez akkor most azt jelenti, hogy nem a régebbi CCC van fent hanem valami varázslatos módon a 2010.01.27-i 10.1-es CCC?
Nőben már csalódtam, Blizzardban soha! Link szuperjátékhoz: http://href.hu/x/e7d7 /*Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.*/ ____________________ Loading... ██████████████] 99%