Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rotax123
csendes tag

-
Bryan65
tag
Sziasztok a kérdésem a következö lenne AGP 2600XT 512Mb-os kártyám van a 8.2-es drivert
használom,ez elött az omega drivert használtam a gondom az hogy pl:a PC GURU játék elözetest akarom megnézni és mást nem láttok csak egy szin kavalkádot és igy megy a lejátszás,mit kellene beállitanom. -
"WDM Integrated Driver" ezt csak akkor kell felrakni ha integrált a VGA ugye?
-
Joci??
senior tag
LOL! ez nagyszerű lehet! de ilyet?
szed le a hűtést és nézd meg hogy van e elég cumó a gpu meg a hűtő között! ha meg van akkor valami nagy gubanc lehet! még annyi hogy nézted e hogy hátúl a kis lamellák nincsenek e eltömödve porral? mert olyan kicsi a táv 2lammela között hogy simán megragadhat benne a dzsúva! -
no, utolért engem is a technika ördöge - elkezdett túlmelegedni a kártyám. alapon 5-10 fokkal több, mint szokott, terhelés alatt meg határ a csillagos ég (onnan vettem észre, hogy Portalozás közben egyszer csak leshutdownolt a gép...)
venti megy, kinyitott házzal ugyanezt csinálja. foooooooook. valakinek hasonló tapasztalat?(kissé ironikus, hogy alig használom 3D-ben, és nincs húzva sem...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Autós kamera eladó
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
az ötletért! amellett, hogy némi ventillátor- és lamellatakarítás megoldotta a problémát, csökkent is a GPU terhelt hőmérséklete a korábbiakhoz képest vagy 10 fokkal 

szed le a hűtést és nézd meg hogy van e elég cumó a gpu meg a hűtő között! ha meg van akkor valami nagy gubanc lehet! még annyi hogy nézted e hogy hátúl a kis lamellák nincsenek e eltömödve porral? mert olyan kicsi a táv 2lammela között hogy simán megragadhat benne a dzsúva!