Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Hobby elektronika
- Fujifilm X
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
ASUS RT-N16 (300 Mbps vezeték nélküli útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz
barbaron99 #5491 üzenetére
Én ismerősöknek telepítettem 5-6db. Tomato-s routert folyamatos használatra 2,5" 500GB és 1TB-os WD Passport vinyókkal. Kb. 1éve futnak mindenkinél, egy usb portról problémamentesen.
15 perc inaktivitás után automatikusan leállnak, támogatják a Tomato USB-be integrált HDD spindown funkciót.Emellett még annyi trükköt alkalmazok, hogy a Transmission torrent kliens custom konfigurációjában beállítottam, hogy éjjelre 0/0kb/sec legyen a sebességlimit, így nálam a külső notivinyó 15 perc inaktivitás után éjszakára leáll. Éjjel amúgy is zavarna a vinyó hangja.
Transmission beállítás:
"alt-speed-enabled": true,
"alt-speed-up" : 0,
"alt-speed-down" : 0,
"alt-speed-time-enabled": true,
"alt-speed-time-begin" : 1320,
"alt-speed-time-end" : 375,Van egy router ahol a tárhely miatt 3,5" külső vinyót kellett használni, ott egy 3,5" Seagate GoFlex 2TB fut kb. fél éve, az is problémamentes. Ennek a vinyónak is az az előnye, hogy van beépített energiagazdálkodás funkciója, így szoftverből beállítható, hogy viselkedjen majd a routerre csatlakoztatva. /Seagate Dashboard/
Régebben próbálkoztam ilyen külső 3-5000Ft-os 2.5" alu rack + külön notivinyó kombókkal, de sok belőlük egyáltalán nem tudja a HDD spindown funkciót, így folyamatosan mennek és nem lehet leállítani őket. Ugyanez igaz az alsó kategóriás 3,5" külső rack-ek többségére is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- EAFC 25
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Parfüm topik
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- További aktív témák...
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest