- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Egérpad topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Tehát ha találok otthon 7-7,5V-os tápot, ami esetleg 9-9,5-et ad le terheletlenül (de volt, amit mértem terhelve, és ugyanannyi maradt), akkor max 4,5V esik a stabilizátorra, ami 200mA-nél 0,9W ugye. Az adatlapban 15°C/W-ot írnak hőellenállásnak, szóval legrosszabb esetben is 13,5°C-ot emelkedik az amúgy átlagban 23°C-os szobahőmérséklet fölé. Nekem ilyen Nano-m van, a 2. képen látni az alján a fesz.szabályzót, nincs alacsonyabban a többi alkatrésznél, úgyhogy szerintem meg lehetne oldani, hogy pasztával nekinyomni a fém hátlapnak, az talán elvezetné a 13,5°C többletet.
Amúgy meg akartam nézni a pro mini-men található L05 nevű fesz.szabályzó adatlapját, de nem találtam google-ben, gondolom nem is olyan "komoly", mint a nano-é, úgyhogy lehet, hogy nano-val csinálom meg a dolgot. Azért akartam a pro mini-vel, mert írta itt valaki, hogy annak nem kell annyi kakaó, mert nincs rajta usb, tehát nem fogyaszt annyit. Vagy ez nem számottevő?
A nano nálam is itt van, és igen, le van forrasztva, de ha oda is jut paszta, akkor onnan is elvezetné a lemez hátlapra, nem?
25 ohm-os mit kössek rá, vagy csak egy akkora ellenállást valamelyik digitális kimenet és a föld közé HIGH-ra kapcsolva, vagy hogy? Ezzel nem ölöm meg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest