Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv. Ehhez tudnátok nekem egy egyszerű programot írni/mutatni, amivel le tudom tesztelni, hogy működik-e? A legegyszerűbb, amire gondoltam (és szerintem így kell), hogy VCC, GND rámegy, A0-át egyik analóg bemenetre kötöm, soros portra meg kiíratom az értékeket. Csak nem változik semmi, ugyanúgy 30 valahány körül van az érték, ha tekerem a potit, akkor 20-1023-ig megy kb., de ott ugyanúgy megáll, hiába beszélek neki, kopogtatom, zenét indítok, semmit nem változnak a vett értékek. Rendeltem 2-t, mindegyik ezt csinálja. Próbáltam az itt találhatóa programmal is, mindent ugyanígy összeraktam, és semmi, folyamatosan világítanak a ledek.
Pedig survy2014 nem rossz eladó, itt is ajánlották már a fórumon többen is, nem hiszem, hogy 2 hibásat is küldött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Milyen egeret válasszak?
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Napelem
- BestBuy topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest