Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Pánik a memóriapiacon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Dell notebook topic
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Üdv. Ehhez tudnátok nekem egy egyszerű programot írni/mutatni, amivel le tudom tesztelni, hogy működik-e? A legegyszerűbb, amire gondoltam (és szerintem így kell), hogy VCC, GND rámegy, A0-át egyik analóg bemenetre kötöm, soros portra meg kiíratom az értékeket. Csak nem változik semmi, ugyanúgy 30 valahány körül van az érték, ha tekerem a potit, akkor 20-1023-ig megy kb., de ott ugyanúgy megáll, hiába beszélek neki, kopogtatom, zenét indítok, semmit nem változnak a vett értékek. Rendeltem 2-t, mindegyik ezt csinálja. Próbáltam az itt találhatóa programmal is, mindent ugyanígy összeraktam, és semmi, folyamatosan világítanak a ledek.

Pedig survy2014 nem rossz eladó, itt is ajánlották már a fórumon többen is, nem hiszem, hogy 2 hibásat is küldött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold