Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Raspberry Pi
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryobi
csendes tag
Szia!
Bootoláshoz be kell lépni a Bios-ba, ehhez kell egy otg kábel, Usb hub, billentyűzet, esetleg egér.
Bekapcsoláskor ha rá van dugva minden akkor már nem tudom pontosan mivel, de a szokásos billentyűk egyikével (F11,F2,F1,F12, Del) be tudsz lépni a Bios-ba, ott ki tudod választani, hogy USB-ről bootoljon.
Fonos,hogy clean install-t (USB-ről bootolva telepíteni) csak az update-es frissítés után, mert különben nem fog aktiválódni a windows. Telepítés után sok minden nem megy (pl. érintőkijelző, audio stb.), az eszközkelezlőben egyesével adtam hozzá manuálisan a drivereket, az ismeretlen eszközökhöz ezzel a módszerrel azonosítottam őket.És mikor már tudtam mi az ismeretlen eszköz a lementett drivert betallóztam hozzá és működik.
Kicsit bonyolult, de működik.(Egyedül a forgatásnál van bajom, hogy az álló (portrait) módnál fejjel lefelé jelenik meg, de nem zavaró különösebben mert ha álló mód kell akkor fixálom a kijelzőt.Ha arra van valakinek megoldása akkor azt szívesen fogadnám.)Driverek: (Win8.1 alól mentett):
[link]Windows 8.1 Archos Cesium 80 Image: (Hogy ha kéne ez is.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest