- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyáron jönnek a gyártói DGX Spark verziók
- Állvány topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryobi
csendes tag
Szia!
Bootoláshoz be kell lépni a Bios-ba, ehhez kell egy otg kábel, Usb hub, billentyűzet, esetleg egér.
Bekapcsoláskor ha rá van dugva minden akkor már nem tudom pontosan mivel, de a szokásos billentyűk egyikével (F11,F2,F1,F12, Del) be tudsz lépni a Bios-ba, ott ki tudod választani, hogy USB-ről bootoljon.
Fonos,hogy clean install-t (USB-ről bootolva telepíteni) csak az update-es frissítés után, mert különben nem fog aktiválódni a windows. Telepítés után sok minden nem megy (pl. érintőkijelző, audio stb.), az eszközkelezlőben egyesével adtam hozzá manuálisan a drivereket, az ismeretlen eszközökhöz ezzel a módszerrel azonosítottam őket.És mikor már tudtam mi az ismeretlen eszköz a lementett drivert betallóztam hozzá és működik.
Kicsit bonyolult, de működik.(Egyedül a forgatásnál van bajom, hogy az álló (portrait) módnál fejjel lefelé jelenik meg, de nem zavaró különösebben mert ha álló mód kell akkor fixálom a kijelzőt.Ha arra van valakinek megoldása akkor azt szívesen fogadnám.)Driverek: (Win8.1 alól mentett):
[link]Windows 8.1 Archos Cesium 80 Image: (Hogy ha kéne ez is.)
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest