-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pattantyu #118914 üzenetére
Azért a G2S óta nagyot fordult a világ
Emlékszem, megjött, aztán fel kellett rakni rá egy másik ROM-ot, de mivel töbféle alkatrészekből gyártották, ezért a nálam járt 3db G2S-re két külön ROM kellett, és csak onnan tudtam, hogy melyik, hogy jött-e hibaüzenet vagy sem. Egyiknél meg is akadtam.
Ma már ritka az ilyen, elvétve találkozol ilyennel -
pattantyu
tag
válasz
maczera #118905 üzenetére
Félreérted. Nem a heti frissítés a fontos, hanem az, hogy a szoftverrel ne az első alkalommal foglalkozzanak egy keveset, aztán csak a hibákat foltozgassák. A Jiayu G2S-emhez alig jött ki szoftver. Tök jó telefon, igaz a GPS-e kuka, de a szoftveres oldala nagyon gyenge. Kapott egy sok kínai szarral teletömött gyári szoftvert, meg pár privát próbálkozást. Ez kevés. Nekem jól jön azért az új androidok kényelmessége, meg a programok frissessége. Azon 4.2-es android futott első alkalommal is, azóta se jött ki újabb. Azért ennél több kell, legalábbis nekem...
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #103916 üzenetére
(OFF)Először is köszi, hogy szájbarágósan válaszoltál mire gondoltál... "mostmárértem"!
Másodszor öszintén 4"-os kéne... de olyan nincs!
De akkor hamár belementünk:
1. költség keret... igazából 30E lenne (ennél többet nem szívesen szánok telóra, ennél többet érőt csak ellopnák, stb.), nem is a keret a lényeg... 100E-ért is vennék telót, csak felesleges "tudás" - gyorsaság nekem nem kell bele pluszba... de akkor amúgy legyen ez a bruttó 50E-s keret szerintem! (mert ennyiért kapni talán olyat, ami szintlépés a mostani JIAYU G2S - JIAYU G2F után)
2. SOC... MTK-ért nemvagyok annyira oda... GPSek miatt, nem mindegyik modell esetén szuperál net nélkül... és tegyük fel külföld esetén elég magas a roaming... így inkább Qualcomm - Snap sztem
3. RAM mindenképpen 1GB... 512MB semmiképpen sem... 2GB meg drágább kategória sztem... 1GB-al még vígan elvagyok én sztem (mobilteló számomra... mobilnet & e-mailek és GPS... kósza "vész"fénykép)
4. Kijelző őszintén 4"-t szeretem... annó az állt tenyérre, azt szerettem meg... de váltáskor kénytelen voltam emelni... így 4,3", ami nem vészesen nagyon... megszoktam... most Xiaomi az 4,7", őszintén bár pont e-mailre használom - használnám leggyakrabban, így a minél nagyobb képernyő jó... de ez ugyebár megy az akku kárára... Jobb minél kisebb nekem, nem vagyok ráizgulva a nagy-nagy méretre... de 4,7" lesz beletörödök, nem dőlök a kardomba...
5. Így akku... ez minél nagyobb - minél jobb lenne peersze... de ilyen mobil meg nincs, ami tartós használattal mondjuk kibírjon 2-3-4teljes napot... szal ez tök8.... amúgyis... kocsi - szivargyujtó & Xiaomi powerbank, ha tudom hordozni... szal energiaplusz megvan oldva... akku nem feltétlenül szempont számomra sztemIlyen feltételek mellé, sztem nekem tökéletes lenne, de ha van bármi más alternatíva... olcsóbb nem hiszem... drágább mondjuk jöhet... +30% (mert őszintén nem is a "pénz számít"... szerencsére... hanem ahogy írtam nem szeretek "flancolni", meg minek olyan mobil, aminek a funkciónak a 10%-át használom ki. max. értsd hogy vennék most egy csúcsmodell Samu-t vagy iPhone-t... ami már csak azért sem jó... mert nem dual-SIM... az elmúlt vagy 3év alatt, annyira hozzászoktam a dualSIM-hez... privát/melós szám miatt... szal a dualSIM mindenképp szempont, hogy legyen... bár ebben a topikba pont ez a lényeg... csak ugyebár néha be-be csúsznak 1SIM-es alterek... pl. Xiaomi további modellek 1SIM-esek... vagy úgy általánosságban 1-2 kínai márka esetén akinek csak dual-ja van már és pont kinézel egy 1sim-eset)(/OFF)
Ha esetleg tudsz / tudtok jobb alternatívát, ami a használati igényeimnek megfelelne (mondom legyen cél akkor mondjuk a fix-stabil GPS, olyan tapasztalat - mobillal, mely nem egy MTK-s GPS-t hoz... tudom hogy kell -lehet "mókolni"... most ne ebbe kössetek bele... ahogy írtam inkább külföldi használat miatt fontos a mobilnet nélküli GPS)
-
janakbacsi
őstag
valaki egyszer linkelt itt egy ügyes kezű embert, aki vállalja ilyen kínai csodák javítását itt bp-en. nekem kijelzőcsere lenne aktuális törés miatt lenovo s820-on ill. jiayu g2s-en. sajnos nem találom.
-
Moleman
addikt
válasz
WOT-H-A-C #84650 üzenetére
Azért van különbség gyenge GPS és használhatatlan GPS között.
Egy barátom G2S-e 1.5 év alatt összesen egyszer volt képes meglátni a műholdakat (akkor is fél perc után eldobta a fixet), az összes többi próbálkozáskor vaksi volt. Pedig abban már a "javított" MT6228-as GPS vevő van.
Nekem a V970 MT6220-a viszonylag megbízhatóan működik, csak néha kell újraindítani, mikor nem akar csatlakozni. Pontosnak nem pontos, néha a szomszédos utcába rak, de legalább működik.Egyre többször lenne rá szükségem autóban, ezért fogok következőnek snapdragonös telefont venni, még ha jóval gyengébb is a Snapdragon 400, mint egy MT6592 hasonló áron.
(#84656) WOT-H-A-C
Az újakról is ugyanúgy megvannak a negatív vélemények, olvastam olyan 6592-es telefonról, aminek használhatatlan volt a GPS-e. -
maj-viktor
őstag
válasz
aytukabozs #72050 üzenetére
Ohhh valóban!? Mondjuk engem annyira nem érint... Amúgy ja én simán úgy várom!
Vagy akkor mondj valami 4"-os (jó tudom ez 4,3"-os lesz), 4magos, 1GB RAM-os "megbízható - kínai márkás" mobilt, ami nem kifutó darab...(bár most lehet egy használt JIAYU G2S-m lesz)
-
maj-viktor
őstag
válasz
WOT-H-A-C #68901 üzenetére
Köszi, meglesem őket... De szerintem feladom és inkább feljebb kacsintgatok a 4,5"-ra, ott találtam több kedvemre valót is... (ár/érték - dizájn árányba)
Pl. Lenovo S720, Lenovo A820Csak gondoltam hátha... de sajna nem
/szerk
Meglestem őket:
- Jiayu F1: Dizájnjával nem vagyok kibékülve (mint az első generációs iPhone)
- Jiayu G2S: ez nem is lenne rossz (ezt én is írtam), de kifutó modell, lehet még valahol kapni!? Nem túlzóan magas áron!?
- ZTE V898S: ilyen típust nem is találtam...
- Lenovo A390: ez is tökéletes lenne a 2is apróságot, amit feljebb említettem (no vaku, no előlapi kam)
- Lenovo 739: ilyen típust sem találtam...
- Haier w718: ezt annó a Lenovo a660 utódjaként néztem mint light-os "strapa mobil", de itt a hátlap dizájnja olyan gagyihatású az a hangszoró & kam (ill. no vaku)De azért köszi, ha van még tipp esetleg 4"-ra, még reménykedek... de inkább áttérek - átturom a 4,5-os kínálatot!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
maj-viktor #68898 üzenetére
-jiayu F1,G2S
-ZTE V898S
-LenovoA390,739
-Haier w718Van azérz pár lehetőséged, nem néztem spec. - ókat csak a 4" -ra szűrtem!!!! Ajánlom a vebshopok szűrőjét figyelmedbe!!
-
maj-viktor
őstag
Rohadjak meg, hogy nem találok egyetlen egy 4"-os méretű telót, amit megfelelne az igényeimnek...
Tényleg ilyen béna vagyok!? Vagy az átkozott gyártók itthagytak engem a piaciréssel együtt!?Szóval Lenovo A660 tökéletes lett volna, de már kifutott modell, utána Jiayu G2 vagy Jiayu G2S volt még befutó, de szintén kifutó modell
Aztán most Lenovo A390-et találtam 100$ alatt tök jó lenne, csak 2mínusz: nincs vaku & nincs előlapi kamera
100$ szintén Lenovo P700i, csak no vaku
100-120$ között gondolkodok (tudom hogyha hozzáraknék még egy keveset és pl. ~150$ körül kapnék jobb-nagyobb telót, de nekem átkozott 4"-osnál nagyobb nem kell)
Az alábbi gyártókat túrtam át:
Lenovo, Jiayu, THL, ZTE, ZOPO, Xiaomi, Meizu, UMI
(esetleg további "megbízható" márka?)4"-ba jelenleg valami best buy ebben az árkategóriában? Vagy sőt akár többért is, csak 4"-os legyen!
Viszon mellékesen UMI X1 115$-ért bestbuy lenne, ha 4,7"-ba gondolkodnék
4,5"-ba meg 100$-ért Lenovo S720-at találtamNa ezekután írjon már nekem valaki, valami okosat...
-
[w]
őstag
1.
elnézést, valóban félrevezető, hogy az utolsó kép igen rövid idő után készült, de annak úgy gondoltam inkább az az információtartalma, hogy csupán 7 perces működés (reboot) után milyen orbitálisan nagy a kernel WL-ok száma!sajnos egyikről sem tudom micsoda és a Google sem vitt közelebb (nincs rájuk találat), így rejtély hogy a read_data_wake_lock, a KeyEvents és a különböző event-ek mi a büdös frászért mocorognak többezres nagyságrendben.
2. én sem értem, mindjárt csatolok egy CPUSPY-képet!
3. 2013. áprilisában szereztük be a család egy tagjának, egyidőben egy JY G2S-sel, de azzal nincsenek problémák
4. kb. 2 hete jelentkezett a probléma, mintegy a semmiből, illetve nem tudom mihez kötni. az appok frissítése Play-ről általában folyamatos, szóval nem tudom melyik apphoz kötni, illetve egyikhez sem tudom
5. az akksi kiváló kondiban van, de mivel 2 db-ot adtak hozzá anno, most a tartalékkal üzemel és a tünetek azonosak
6. köszönöm, meg fogom nézni!
-
bb71
őstag
Csak jelzem, hogy több mint 1 hónapig kerestem a megoldást.
Így most feleségem telefonja hibátlan a maga nemében 89USD-ért. A GPS vétele egyébként pariban van a G3N-emével, ami nem a rosszak közül való...**************** ÚJ PROJEKTEK ******************
Az élet megy tovább... fiamnak is van egy telefonja, ami kihívásokkal küzd
Első ötletem az, hogy az Antelife-on most 4.99USD egy Jiayu G2S akksi, ami - és itt jön képbe miért is erőltettem az aláírásomban szereplő AKKSI táblázatot - tized milliméterre pont belefér a Tatop W858-ba. CSAK a kivezetések sorrendje nem jó.
Arra gondoltam, hogy - minden tiltakozásnak állok elébe, merthogy jogos.. tudom - átteszem a Tatop akksi foglalatába a Jiayu akksi kemikélia részét...Második ötletem, már neméletveszélyes: van itthon egy G3 alaplap eladó, megveszem és átteszem belőle a kamerát a fiaméba, mert az elég rossz képeket csinál. Ennek még nem jártam utána, hogy a Tatopban milyen szalagkábel elrendezés van, meg drivert is kellene a romban cserélni stb.
Harmadik ötletem: gyenge a Tatop vaku ledje is, az is 4.99USD az Antelife.on G3-hoz, ami vakít, megvenném és átforrasztom a Tatopba. Itt az a kérdés, hogy mekkora árammal hajtja meg a Tatop a két ledjét, és a G3 az egy sajátját?
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna nekem linkelni Jiayu G2S-re egy olyan romot ami tartalmaz magyar nyelvet és recoveryből telepíthető?
-
Régen volt nálam a készülék, azóta már sok más járt nálam, de ha sok galiba lett volna vele, megmaradt volna az emlékeimben - ahogy az is, ha kiemelkedően rossz lett volna.
KB ugyanaz volt, mint egy Tronsmart TS7 a "régi" 6589-es procival.
A csúszós hátlap nem volt a kedvencem, de mivel nagy a kezem, át tudtam fogni. A kijelző szép volt. A fotókra már nem emlékszem, de nem maradtak meg negatív élmények. Ahogy mondtam, GPS-t nem tudom megmondani. ROM-ot nem cserélgettem rajta.Persze mindig ki lehet fogni hibás, problémás darabot, ezt egyáltalán nem vonom kétségbe, még ZTE v967s-ből is kellett egyszer visszapostáznom, pedig az nekem nagy kedvenc (annál jobb volt az Umi kamerája és nem csak a felbontás miatt), de teljesen átlagos emlék maradt meg bennem.
De most úgyis többek is vettek ilyen készüléket, amivel megnő a tapasztalat is.
Talán bagira-nak volt Umi X1-e (tehát a 6577-es verzió), de nem emlékszem már, kinek volt még ilyen készüléke. Egy-egy készülékre rendszeresen rászállnak néhányan a hangadók közül, akkor az mindig elterjedtebb lesz. Így lett a teljesen átlagos (egyébként jó) Jiayu G3 "dömpingtermék" idehaza, miközben a - szerintem jobb - G2s nem nagyon terjedt el.
MOD
Egyébként én inkább olyan vagyok, hogy előszeretettel keresem egy-egy készülék előnyét a hátránya helyett. Pl a most épp használatban levő Tronsmart Ts7-nek nagyon gyorsan pozícionál a GPS-e, viszont nem pontos, illetve néha (kb heti 1x) lefagy, amit orvosolni lehetne a sw újrahúzásával (csak nem érdekel annyira, mert olyan hosszan úgysem lesz nálam) de a nagyon jó akku és a szép kijelző átbillenti a mérleg nyelvét. -
PeMi#13
csendes tag
Sziasztok!
Nézegetek napok óta dualsim telefonokat (a G2S-em leváltására) és kezdek lassan beleőrülni.
Az egyik legfontosabb szempont a méret, 130mm-nél magasabbat nem szeretnék. Ezen a ponton kidőlt a telefonok nagy része, egy másik részük (pl. Zopo ZP600+) az akku méreten vagy az áron (pl. Moto G).
Nézegettem még a Jiayu G5-t, de annak a GPS-éről is olvastam rosszakat, és leginkább a rossz GPS miatt keresek most új telefont.
Mennyire gyengék (gyengébbek) valójában a papíron kicsi akkuk?
Mit lenne érdemes még nézzek ezzel a méret megkötéssel?A szűrőn egyébként a végére nekem a ZTE v970 maradt bent (viszonylag régi hardver) és a Philips W6500 (amiről nem sok mindent sikerült kiderítenem).
Kösz!
M.
-
-
Bloksma
aktív tag
válasz
tvamos #63999 üzenetére
Nem az a baj, hogy nincs HD kijelzős, hanem az, hogy azok nagyobbak. Nekem Jiayu G2S van, 61mm széles, számomra a tökéletes méret. Mindenki azt várta, hogy majd a G2F ennek a felturbózott, HD kijelzős változata lesz, aztán végül bekevertek a WCDMA verzióval. Ilyen méretben más gyártónal nem hogy HD kijelzős, de még qHD sem akad.
-
Vvarpi
tag
Hozzám került egy Jiayu g2s ami néhány alkalmazás alatt szellemérintést produkál.
Pl:play áruház, tárcsázó,... a jelenség olyan mintha valaki nyomkodná a kijelzőt.
Tapasztalt ilyet itt valaki?
Várom a javaslataitokat mi lehet a megoldás.
Szellemirtók jeligére. -
junkpod
veterán
válasz
CoolBoy323 #61983 üzenetére
ezt honnan gondolod?
ezt írják:
Founded in 2013, Jiayu Mobile Store is Jiayu's global distributor for international buyers, shipping all Jiayu products to smart phone fans all around the world, featuring Jiayu G2,Jiayu G2s, Jiayu G3, Jiayu G4, along with Jiayu branded accessories. -
hermit
tag
Hi,
kosz mindenkinek, aki hozzaszolt a notification led-hez!
Notification led ezeken a tipusokon van (a tipus mellett a valaszolo neve):
Jiayu G2 - Hermit
Jiayu G3 - fodi11
Inew V3 - RVR400
Jiayu G4 - CoolBoy323
Thl w100 - CoolBoy323
Zopo zp700 (es meg jopar zopo) - CoolBoy323
Vowney v5 - tolvaj!
Xiaomi Hongmi - m4csk4fogo
Jiayu G2S - Bloksma
thl w200 - egykettő
Cubot GT99 - svgyulaHa meg van vkinek infoja, ne tartsa magaban, masnak is hasznos lehet ez az info!
Kosz!
-
smkb
őstag
válasz
Sanyesz. #58760 üzenetére
"Nézz utána, mekkora tábora van ennek a típusnak."
A tábor alapján lehet egy termék jóságát megítélni?
Viccelsz ugye? Nagy tábora volt a Trabantnak is, és kicsi tábora a Mercedesnek. Nagy a tábora az olcsó párizsinak is itt, nagyobb, mint egy rendes szaláminak, sonkának, stb. Nagy tábora van jópár Alcor, Concorde,MyAudio stb terméknek, mégis ipari hulladék kb mind. Az ég világon semmit nem jelent, hogy valaminek nagy tábora van e vagy sem minőségi szempontból (főleg, hogy mindezt csak fórumok alapján lehet állítani). Arról nem is beszélve, hogy ha valami termék tökéletesen hozza a papíron írtakat, a fórumozás sem pörög róla, mert nincs miért. Utóbbi azért erősen a hibák, bugok, problémák miatt zajlik. Tökéletes termékeimmell szépen elvagyok, azokról nem írok, nem kérdezek, szót sem szólok róluk. Legjobb példa erre a Linux. Mindenhol ott vannak minden Win-es hírnél, mindenhez hozzászólnak, olyan mintha a PC-k felén-többségén Linux futna, közben valami 0,8% alatt van Mo-n a részesedésük. Csak szimplán nagy a hangjuk, és a fórumokon alapján ez így csapódna le.
Nagy volt itt pár tulaj hype-ja ak észülék iránt, így sokakat csábított vásárlásra. Mára lecsengett a nagy Jiayu láz köszönhetően a masszív túlárazásnak, meg a jobb konkurenseknek, a sok csúszásnak és kamuzásnak. 260$ egy G5? Az év vicce.
Amúgy olvastam elég sokat mindegyik Jiayu típusról, és azért erős volt mindegyik fórumában a vacak gps, vacak kamera és egyéb betegségek. ( Az itteni G4 fórum jórésze is kb erről szól) G2S-hozzászólások, külföldi, pl orosz fórumokon is csak rról szóltak, hogy a gps használhatatlan, még A-GPS, adatkapcsolat bekapcsolásával is ideig óráig működik. Az nálam meg már alapból bukik, mint gps, ahol kell adatkapcsolat. Külföldön pl elég nehezen menne... Az meg hogy alufólia, meg egyéb tákolások, már önmagáért beszél... miért kell egy megvásárolt eszköz funkcióit, amit papíron tud, nekem megvalósítani otthon, maszekolással? Vagyis akkor nem tudja, rossz. A Jiayu meg elég nagy ívben tojt a frissítésekre. Egyetlen egyet adott ki, amivel legalább azt javítani tudtam, hogy alapból szarul érkezett, használhatatlan kijelzővel, mert magától érzékelt trillió nyomkodást. Volt hogy épp csak meg nem vett valami appot magától, miközben csak néztem a készüléket. Tiszta Skynet, az öntudatra ébredt gép volt.
Amúgy fateless épp írta is, hogy az a akku nem 2200, inkább 1650... úgyhogy a Jiayu ebben is kamuzott.
-
Gwent1
tag
Üdv Én most is G2S-t használok és erős használat mellett 2 napot bír. A GPS némi szoftveres tuninggal teljesen jól működik.Hamar fog jelet és nem dobálja el a három betűs navival teljesen jó pontossággal. Ami a kamerát illeti az lehetne jobb, de én nem is vártam, hogy egy tükörreflexes gép minőségét hozza. Nem kell csodát várni az ár és érték arányában szerintem ez egy teljesen jó telefon
-
smkb
őstag
válasz
Sanyesz. #58752 üzenetére
Vagyis akkor rossz... az, hogy ennyire készülék függő egy típus az pont azt jelzi, hogy rossz. Jóember megveszi, és nagy esélye van rá, hogy egy vacakot kap. Akkor most ne alkosson róla rossz véleményt, csak mert van olyan aki meg kifogott egy jót? Nekem is volt G2S-em, szép volt, csak épp a gps a hulladék szintet érte benne, az égvilágon semmivel nem lehetett tartósan használhatóvá tenni, a kamerája pocsék volt, pont mint az összes Jiayunak, az érintésérzékelése meg nekem kicsit nagyon késleltettnek tűnt, akkuidőben sem hozta azt, amit elvileg a 2200mah-os akksival kellett volna (valószínűleg nem volt az sosem 2200, mert a V987 akksija nem 15%-al nagyobb fizikai mértre sem, ráadásul a jóval nagyobb kijelző ellenére, simán bírja a 2 napot folyamatos 3g kapcsolattal). Mai napig nem értem, hogy pl a G4-et miért vette bárki ennyire túlárazottan 250$ körül, mikor a gps/kamera pont ugyanazt a szintet ütötte meg, mint egy G2S-ben. A ZTE V987 sokkal de sokkal jobb telefon volt ugyanannyiért, mint egy G4.
-
válasz
CoolBoy323 #58624 üzenetére
Akkor még nem voltál itt a fórumon.
Még arra sem figyeltek oda, hogy legalább a ráírt Volt, Amper és mAh harmonizáljon egymással. Aztán kijavították. Ezt a hibát elkövették a G2s esetén is.
Valaki anno megvizsgálta alaposabban, olyan 2300-2400 körüli volt az akku. Az is bőven jó volt, főleg annak idején. De ez egy megszokott dolog, hogy többet "kell" ráírni.Amíg figyelgettem az akkukat, a Zopo volt az egyedüli a "kicsik" közül, aki nem trükközött. De már egy ideje nem hatnak meg a számadatok...
-
smkb
őstag
válasz
csibe1 #57658 üzenetére
Semmi köze az apphoz. A kínai belpiacos telók zöme, mint a jiayu g2s-em is (de a g2 is), abban a pillanatban, hogy nem volt neki a-gps, meg adatkapcsolat bekapcsolva, nem ért semmit, nem talált holdakat. Elég sok kínai belpiacosnál ez a szitu, ha bűvészkedsz a mobileuncle tools-al, ha nem, de még úgy sem pontosak. Hiába állítottam ezeknél bármit, ha nem maradt bekapcsolva az adatkapcsolat, szépen egyszer csak elvesztek a holdak és onnantól nem látott semmit. A ZTE V987 tökéletes, neki nem kell adatkapcsolat, megy offline a gps rendesen, tetőtéri szobából is simán látja a műholdakat a szoba közepén offline. Na nekem ilyen gps képességű kell (ami egyébként alapszinten elvárható), de nem kell a hd felbontás, meg ogs kijelző.
-
Indy1
tag
Ne sajnald. A 2nd korben kabe 164 lett volna, es az happy hourban nyert telefont nem sietnek postazni mert remelik hogy megunod es torlod.
Dec9 megvettem a Newman N2t 108 dodoert es csak dec21 adtak TN szamot ami meg nem el...
Szoval ha G3S/T kell, vedd meg 170er es kesz, mig keszleten van (MiniDeal).
Nem fog lejebb esni, inkabb fol (lasd a G2S, A660,W910 peldajat). -
janakbacsi
őstag
jiayu g2s-en vajon működik a gravity box? próbálta már valaki?
-
Bloksma
aktív tag
Üdv
Kis segítségre lenne szükségem. Jiayu G2S-en CWM-ből indítottam egy backup-ot, és már egy jó ideje elvan a .android_secure-el. Kezdek aggódni. Mit kell ilyenkor csinálni? -
CoolBoy323
nagyúr
Szerintetek a G2F lesz fekete színben?
Én meg nem láttam képen... bár elvileg a G2S hátlapja jó lesz rá, de nekem mondjuk kopp fekete kellene
-
Bloksma
aktív tag
Kedves fórumozók. Azokhoz szólna kérdésem, akinek volt tapasztalatuk Jiayu G2S-el. Épp egy ilyen telefon beszerzését tervezem, és az lenne a kérdés, hogy a GPS-es problémán kívül, van-e még valami tipikus hibája?
-
jom
csendes tag
Sziasztok!
Sokat olvastam, kerestem, de nem találtam egy konkért leírást ehhez a tipushoz:
Jiayu G2S
Szeretnék rá tenni egy magyar jól működő Android ROM-ot.
Ebben kérném a fórumozók segítségét!Köszönettel:
Jom -
akoska23
aktív tag
Sziasztok. Lenne egy fontos kérdésem. Ma eladtam jiayu G2S tipusú telefonom és szó szerint ez történt; nálam kipróbáltuk a telefont benne volt a t-mobil és a Voda kártyám is tökéletesen működött. Kártya nélkül is próbáltuk úgy sem volt gond. A vevő elvitte majd felhívott hogy a telefon ezt írja ki;theprocess com.android.phone megállt . Mitől lehet ez egyáltalán mi ez? Elmondása alapján bele rakta a telenoros kártyáit és egy memo kártyát másik telefonból és rögtön ezt írta . Következő furcsaság: lett csinálva egy data/ factory reset elindult a telefon rendesen SIM nélkül majd telenoros SIM berak ugyanezt írja . Utánna t mobilos simmel megy rendesen újraindítás majd ugyanezt írja . Tanácstalan vagyok.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
fotosjani
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #51672 üzenetére
De a régi G2S házba lesz beépítve a 4,3" kijelző. Kisebb keret lesz, a külső méretek nem változnak.
Szerintem ez jó irány. -
tfalcon96
aktív tag
Az új Jiayu G2S [link]
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Tudok ajánlani egy jó kétsimes telefont annak, aki fél a kínaiaktól: Sony Xperia M Dual.
Múlt héten vettem, a jó "öreg" (alig féléves) Jiayu G2S-t nyugdíjazta.Ami a Sony előnye:
Jó GPS, gyakorlatilag működik, pár méteres pontossággal, a G2S elég rapszódikus volt, de leginkább nem működött.
Jobb anyaghasználat és összeszerelési minőség.
Jobb és stabilabb térerő, tartja a hívást, jól értenek és én is jól értem a hívó felet. Jiayu gyakran eldobálta a hívást gyenge térerő miatt és buherálni kellett, mert halk volt a mikrofon, mikor megvettem.
Szubjektív, de szerintem a Sony mind külsőleg, mind az UI szempontjából tetszetősebb.Ami a Jiayu előnye:
Kedvezőbb ár, fele annyiba kerül, mint a Sony. Én még 200 dodóért vettem a G2-t, a Xperia 70k volt.
Gyárlag rootolt, így a telepíthető appok mennyiségének csak az sd kapacitása szab határt. Sonynál 4 gb a belső tárhely, amiből 1.3 elérhető, és nem lehet az sd-re telepíteni, ami szerintem nagy hiba. (Root-ot se találtam még hozzá, ami normálisan működne.)
Jobb wifi antenna.Ami mindkettőnél csalódás, az a gyenge kamera, ez mindkét telefonnál pocsék.
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #50018 üzenetére
Nekik sincs fekete G2S?
-
Urby66
aktív tag
Kérlek segítsetek!
A feleségemnek akartam Jiayu G2s telefont vásárolni. Sajn a készülék amit kaptam hibás volt így visszakaptam a pénzem. Mivel ez a telefon már sehol sem kapható, ezért kérlek mondjatok alternatívákat a kiváltására.
Ami fontos:
Nagy akkumulátor
Erős fényerejű jól olvasható IPS kijelző
4" közeli méretKöszönöm!
-
tfalcon96
aktív tag
Jiayu G2S helyett: [link]
-
csibe1
addikt
-
hevizms
addikt
Üdv srácok!
Tudna valaki nekem segiteni gyorsban?
Magyar nyelvet is tartalmazó Jiayu G2S rom letöltő link kellene.Nagyon kellene még ma este.Segitsetek
Vagy ha magyar nyelv nincs is benne,de biztosan jól működő legyen,legfeljebb a jbart-al lemagyaritom.
A needrom-on levők közül is ajánlhat valaki,ha tutira jól működő.
Az a baj 17-ből fogalmam sincs melyiket töltsem,arra meg nincs lehetőségem hogy 5-6_db-ot letöltsek azt próbálgassam. -
Zeki
nagyúr
Ha nem sürgős, várd meg mivel jön hazánkba hivatalosan a Lenovo.
Év végére ígérték, hogy a Lenovo 2 kártyás prémium telefonjaival jönnek. Majd kiderül mikkel.
Akkor máris lesz itthoni garancia, support, rendes magyar nyelv.laslie!
Köszi a tesztet, de engem max a G2S érdekelt volna.
Minden nap akkucsere?
Minek?
Ennyire nem bírja? -
Bloksma
aktív tag
Sziasztok
A mobilarénás és logoutos teszteket olvasva nagyon megtetszett a Lenovo P770, majd igen hamar ráakadtam a Jiayu G3s-re is. Sokat olvasgattam róla, már elég közel jártam ahhoz, hogy rendeljek egyet. Azonban tegnap volt szerencsém kézbe venni a "kicsikét". Sejtettem én, hogy nem lesz apró (jelenleg Nokia E52-t használok), de nem gondoltam, hogy ekkora tégla. Eléggé elment tőle a kedvem. Most alternatívát keresek. A G2s jó lenne, de árban ugyanott van, mint a G3s. Esetleg tudnátok ajánlani valami másat? Jó lenne, ha lenne 1GB RAM, meg legalább 960x540-es kijelző, és persze az akkuidő sem utolsó
Válaszaitokat előre is köszönöm. -
Zeki
nagyúr
válasz
feco6999 #47734 üzenetére
Lenovo vagy itthonról Alcatel.
A többi 4" nagyon noname.
A Jiayu G2S volt a legerősebb ebben a szegmensben és még megfizethető árban, de bambi, nem gyártják.
Lehet Lenovo A660 narancsban, vízálló, ütésálló. Vagy más Lenovok ebben a méretben.Tudni kell, a gyártók szimplán kezdenek tojni a 4"-ra, már a 4.5" lesz a minimum.
-
llll
senior tag
válasz
CoolBoy323 #47063 üzenetére
Mármint jiayu g2s-t nem találsz? A yangbuy nevű nevenincs oldalon állítólag van fehérben 153usd-ért.
-
CoolBoy323
nagyúr
Okés!
Én nem félek tőle, mert a Levonó a660-tól jobb lesz (papíron) és olcsóbban
a waterproof-ság hiányozni fog, de a TFT nem
Ha 1GB ram lenne benne, azt mondanám rá, h tökéletes nekem, (jiayu g2s még mindig a bestof, csak még mindig nem találok sehol
) de így csak adok neki egy esélyt
@Sándor -P20-: Lenovo A660
itthon nagyobb a tábora, nem fognál vele mellé! -
Zeki
nagyúr
válasz
colonia #46949 üzenetére
Minden telóra lehet magyart varázsolni.
A G2S verzió volt itt jobban sláger, amíg volt.
Baja nem volt vele senkinek, emlékeim szerint. -
bacsig
csendes tag
Sziasztok!
Ma érkezett meg a Faea F1-em. Egy G2S helyett rendeltem a páromnak, mert meguntam a macerát a GPS-el.
Kinézetben, fogásban a G2S a nyerő, de sebességben kijelzőben az F1 a jobb.Ami fontos volt, a GPS minden mókolás nélkül az első bekapcsolás után 30 másodpercel 8 holddal 23 lábas jelet fogott. Remélem az autós használatban is hasonlóan remkel majd.
Aki nem túl nagy készűléket keres javaslom ezt is vegye számításba.
-
Gwent1
tag
válasz
DearMan #45988 üzenetére
Ami a g2s kameráját illeti az a közepes kategóriát üti, de a beállításoknál alapból közepesre állított élességet magasra veszed akkor teljesen jó képeket lehet vele csinálni. A gps nekem minden "népitánc" nélkül fastgps helybeállítás után kb. 15-20 mp alatt fog jelet és nem dobálja el. A probléma a hanyag szerelés szokott lenni, de kevés hozzáértéssel szét lehet szedni és 10 perc alatt tisztességesen összerakni. Azok után a gyenge jeles készülékek is jelentős javulást mutattak.
-
Urby66
aktív tag
válasz
DearMan #45988 üzenetére
Én rendeltem a minitől egy G2S-t mert ebben a kijelzőméretben nem volt altenatíva. A készülék elég gyors az össszeszerelés minöségi. A kijelző fényereje a G4 után gyengének tünik. Sajnos én egy hibás pékdányt kaptam két hibás pixellel és nem müködő SD foglalattal. Elfogadták a reklamációt, és visszaküldtem nekik, szóval most várok... :-(
-
-
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #45991 üzenetére
Nincs baj a banggooddal sem. Vedd meg, amíg van.
A trend átfordult a péklapátos telók felé.
Vagy a G2S, vagy az A660. Oszt csókolom. -
DearMan
tag
Üdv! G4 tulaj vagyok és gondolkodom egy kínai mobil vásárlásán feleségemnek is. Kb. a G2S árában és méretében milyen alternatíva létezik még vajon? Illetve ha van G2S tulaj, szívesen venném a tapasztalatait. Ha jól tudom korrekt készülék, hibája ugyanaz kb. mint a G4-nek is (tré kamera és GPS). Köszönöm!
-
Zeki
nagyúr
válasz
role_of_72 #45806 üzenetére
Ha valahol még feltudsz hajtani jiayu g2s-t, akkor az minden igényt kielégít 4"-on.
Sajnos már nem gyártják jó ideje. -
Zeki
nagyúr
válasz
cellpeti #45304 üzenetére
4"-ost 2 naponta keresi valaki, de a gyártók, bár van 1 millió, telibaszarják az igényeket, és a ki gyárt nagyobb tepsit versenyben döngetnek, amiben már 12 egy tucat.
Vagy Lenovo A660 - kifutós állítólag, vagy P700i (kifutós,nem gyártják), vagy Jiayu G2S-ha még találsz valahol - ezt sem gyártják)
A többi egyszerűbb, vagy noname lutri.Vagy veszel egy windózos Nokiát, mert az még tud kis méretű okostelefonokat csinálni.
-
Urby66
aktív tag
Vettem egy Jiayu G2S készüléket a minideal-től, de sajnos hibásat kaptam, nem működik a memóriakártya foglalat. Lebeszéltem velük és kapok egy újat ha visszaküldöm ezt.
A kérdésem, hogy hogyan érdemes visszaküldeni egy ilyen cuccot, hogy biztosan megérkezzen? Volt már valakinek hasonló visszaküldése? -
kisskerko
tag
ThL W100 vagy Jiayu G3S vagy ha a kicsi méret a legfontosabb[ L:http://www.minideal.net/jiayu-g2s-smart-phone-mtk6577t-dual-core-1-2ghz-1gb-ram.html]Jiayu G2S
qualcommos pedig Huawei G520, igaz ez a leggyengébb szinte mindenben (ram, akku, kijelző) -
Zeki
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #44193 üzenetére
Nincs.
Jiayu G2S oszt csókolom.
Kiherélve az erős kis megfizethető telefon szegmens. Mert ugye ez is kifutós.Ha kicsi normális okostelót telefont akarok az asszonynak, kénytelen leszek T-nél Nokiát venni.
-
tomson67
tag
válasz
CoolBoy323 #44135 üzenetére
A CNC gépekhez csak a Lenovo A660 illik, nálam itt dőlt el a kérdés.
Amúgy az általad említett G2S jobban tetszik és azon már 4.1 van, míg az A660 - on az sohasem lesz. -
CoolBoy323
nagyúr
Jiayu G2S megér 166$-t??
a G2 100$ környékén megy... (gyengébb proci, 512ram, és nem tetszik annyira)
-
Zeki
nagyúr
Akit nem érdekelnek a nagy telók, a 4*-os és relative erős fehér Jiayu G2S akciósan 151 USD áron elvihető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest