Új hozzászólás Aktív témák

• run4fun

tag

válasz junkpod #63676 üzenetére

Sziasztok!

Van egy ZTE V987-em, kéz alól vettem, de sajnos a vásárlás papírjai nincsenek meg. A problémám a következő: a mikrofon nem igazán működik. Próbáltam már szinte mindent, amit itt és a külföldi fórumokban találtam, de nem működött (MTK Toolsban állítás; gStrings hangolás; kifújni a mikrofonnál, hátha poros). Hardver hiba lehet, mert hangrögzítő sem hall semmit és telefonálás közben is panaszkodnak, hogy nem hallanak. Ha nagyon közel teszem a számhoz (más szóval majdnem a számba veszem), akkor nagyjából jó. Videózásnál sincs hang, csak súgás többnyire. Felvettem már a kapcsolatot a ZTE Magyarországgal illetve a nemzetközi gyártóval is, de ők sem tudtak segíteni. Telefonszervíz sem tudott mit kezdeni vele alkatrészhiány miatt. Mikrofonos fülhallgatóval tökéletesen működik.
    Mihez kezdhetnék vele? Esetleg van olyan webshop, ahol telefonalkatrészeket fogalmaznak?

Egy másik dolog: Grand X IN mikrofon panelje kompatibilis lehet ezzel? (az enyém ugye V987, más néven Grand X Quad). Mert egy másik fórumozó kolléga hasonló gondokkal küzdött egy ZTE V967S-el, de sikeresen ki tudta cserélni egy törött V987-es panellel az övét.

Köszi! :R

Új hozzászólás Aktív témák