Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Milyen videókártyát?
- Powerbank topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen hangkártyát vegyek?
- RAM topik
- Kétszáznál is több játékhoz hozta el az FSR Redstone-t az új AMD Software
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Sziasztok!
Van egy ZTE V987-em, kéz alól vettem, de sajnos a vásárlás papírjai nincsenek meg. A problémám a következő: a mikrofon nem igazán működik. Próbáltam már szinte mindent, amit itt és a külföldi fórumokban találtam, de nem működött (MTK Toolsban állítás; gStrings hangolás; kifújni a mikrofonnál, hátha poros). Hardver hiba lehet, mert hangrögzítő sem hall semmit és telefonálás közben is panaszkodnak, hogy nem hallanak. Ha nagyon közel teszem a számhoz (más szóval majdnem a számba veszem), akkor nagyjából jó. Videózásnál sincs hang, csak súgás többnyire. Felvettem már a kapcsolatot a ZTE Magyarországgal illetve a nemzetközi gyártóval is, de ők sem tudtak segíteni. Telefonszervíz sem tudott mit kezdeni vele alkatrészhiány miatt. Mikrofonos fülhallgatóval tökéletesen működik.
Mihez kezdhetnék vele? Esetleg van olyan webshop, ahol telefonalkatrészeket fogalmaznak?Egy másik dolog: Grand X IN mikrofon panelje kompatibilis lehet ezzel? (az enyém ugye V987, más néven Grand X Quad). Mert egy másik fórumozó kolléga hasonló gondokkal küzdött egy ZTE V967S-el, de sikeresen ki tudta cserélni egy törött V987-es panellel az övét.
Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 24GB 1000GB Gar!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest