Hirdetés
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz
junkpod #63676 üzenetére
Sziasztok!
Van egy ZTE V987-em, kéz alól vettem, de sajnos a vásárlás papírjai nincsenek meg. A problémám a következő: a mikrofon nem igazán működik. Próbáltam már szinte mindent, amit itt és a külföldi fórumokban találtam, de nem működött (MTK Toolsban állítás; gStrings hangolás; kifújni a mikrofonnál, hátha poros). Hardver hiba lehet, mert hangrögzítő sem hall semmit és telefonálás közben is panaszkodnak, hogy nem hallanak. Ha nagyon közel teszem a számhoz (más szóval majdnem a számba veszem), akkor nagyjából jó. Videózásnál sincs hang, csak súgás többnyire. Felvettem már a kapcsolatot a ZTE Magyarországgal illetve a nemzetközi gyártóval is, de ők sem tudtak segíteni. Telefonszervíz sem tudott mit kezdeni vele alkatrészhiány miatt. Mikrofonos fülhallgatóval tökéletesen működik.
Mihez kezdhetnék vele? Esetleg van olyan webshop, ahol telefonalkatrészeket fogalmaznak?Egy másik dolog: Grand X IN mikrofon panelje kompatibilis lehet ezzel? (az enyém ugye V987, más néven Grand X Quad). Mert egy másik fórumozó kolléga hasonló gondokkal küzdött egy ZTE V967S-el, de sikeresen ki tudta cserélni egy törött V987-es panellel az övét.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Előrendelhető a ROG Xbox Ally és Ally X
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox Series X|S
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen GPS-t vegyek?
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Gitáros topic
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest