Új hozzászólás Aktív témák

• _X10Dead_

aktív tag

válasz instantwater #48760 üzenetére

NEO N003:

A kategóriáján belül tényleg jó képeket csinál.
    Tényleg két mikrofonos.
    Tényleg jól szól rendes fülessel.
    A Wifi és a BT megfelelően érzékeny, a kijelző szép, de ezt is vártuk.
    OTG, MHL működik, de pl külső vinyóval elbuktam, mivel hiába kapott kívülről is betápot a vinyó, a NEO egyszerűen leszívta róla a szuflát. SSD-vel ugyan-ez. Sima pendrive-val, egérrel, billentyűzettel nincs gond.
    Nem tudom más készülékekkel mi a tapasztalat, a hétvégén majd ránézek a többire is, mert nagyon meglepődtem.

Az NFC-s pletyka már rég felröppent, de nem lesz NFC-s verzió. Az már túl szép lenne.
    Negatívum is van: legalábbis a mostani fw-rel az Epic Citdelben botlik. Telepítés után csinál egy 54 fps-ses benchmarkot, de ha még egyszer lefuttatod, belagol és leesik 20 alá. Dalvik törlés nem segít, uninstall/reinstall nem változtat semmit. Egy két nap múlva magától visszakúszik 40 fölé és úgy is marad, de nem lesz többé 50+. A fene se érti.

Az akkuról már raktam fel eredményt a táblába, mint ahogy a FAEA F2-ről is.
    Az látható, hogy egy sima HD-s modellel nem tudnak versenyezni (Jiayu), de egy normál nap átvészelésére még az F2-es is simán képes, pedig az csak 2300 mAh-s aksival rendelkezik,
    Btw, a FAEA vakuja brutál. Lenyomja még a W910-es Haiert is, ami azért meglepő, mert az eddig az összes kezemen átfutó mtk csipes cuccot alázta.

Jut eszembe: Cappa! Ha küldök dolgokat, akkor tudnál csinálni latin betűkkel operáló cwm-et hozzá (NEO) Gyárilag ugyanis a Kyle féle C3-massal érkezik, amit ugyan kezdek megszokni, de tyúklábas a lelkem és így elég könnyen mellé lehet nyúlni...

Új hozzászólás Aktív témák