Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Xantomas

    őstag

    válasz #95904256 #1273 üzenetére

    Köszönöm, én is örülök. Valakinek okosnak kell lenni. Nekünk megadatott az, hogy a te hibádból tanulhattunk, neked pedig a tapasztalás jutott. Az már csak cseresznye a habon, hogy olyan stílusban írsz, mint egy csalódott tízenéves, és belerúgsz mindenkibe aki hozzád mer szólni, vagy egyszerűen kérdez valamit, holott nyílvánvaló, hogy nem vagy az.

    Akarsz róla beszélni? Szerzek kényelmes bőrfotelt, én meghallgatlak.
    Gondolom eddigi, PH-n töltött idő alatt találkoztál ezzel: [link] és ezzel: [link] . Mindkettőben kiélheted harcias vágyaidat. A szakmai fórumok a kultúrált, beszélgetésre vannak, és nem offenzív megnyilvánulásokra.


    Lehet toporzékolni, támadni, én csak megkérdeztem, hogy miért Alba szervízbe vittél Dell gépet. A hozzászólásodból nem derült ki, hogy hova valósi vagy, ezáltal az sem, hogy a Székesfehérvári szervízbe vitted. A kérdésekre választ adtál, de megint csak a stílussal van baj.

    Hogy a te gondolatmeneteledet folyassam, tessék: Autót, ismerősökkel együtt szerelünk, mert megvan a kellő tapasztalat a régebbi típusokhoz. Mosógéphez pedig, ha még garanciális a szerkezet, márkaszervízt hívok, és utánna pedig, ha lejár a garancia megpróbálom szintén márkaszervízbe vinni, annak tudatában, hogy ismerik a típust, és meg tudják csinálni. Pl, ha elromlik az Ariston mosogépem, nem fogok régi, manuális Leheleken felnőtt szervízest hívni, aki kicseréli az egész vezérlést, holott csak az egyik érzékelő akadt be, és ad hibajelzést az elekronikának.

    Mod: OFF-ba téve

    [Szerkesztve]

    "Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"

Új hozzászólás Aktív témák