Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#2451) thotzoltan válasza Gus (#2449) üzenetére

thotzoltan
(újonc)

Sikerült!
Pendrivról..:)nem kevés próbálkozással,de fent van..csak egyet nem értek..ez dualcor,nem?hiába akarom beállitani a 2 proci használatát,csak egyet mutat..beirom,hogy msconfig,megnyilik a renszerkonfigurácio menű..és ott a rendzserinditásban speciállis beállitásokban hiába jelőlöm be aprocesszorok számát,csak egyet mutat!
Béna voltam valahol,nem vettem észre valamit?

Szoktam használni a fejemet,azzal verem be a szögeket a falba!:) +36-70-3122233

(#2452) sutszi

sutszi
(senior tag)

Albacomp Business V3-on(Mitac 8258d) szeretnék BIOS-t frissíteni. (Jelenleg 1.03 és KBC 1.02 van)
1.07-el próbálkoztam de nem megy. Hibaüzenet dob: [link]
Találtam valami 1.00-át külön Vista-hoz, de az is ezt dobja.
Win7 32bit rendszerem van, parancssorból próbáltam. Csökkentett mód parancssort is megnéztem de ott is ugyanez.
KBC meg külön poén: [link]

Ötlet, hogy mi lehet a gond?

(#2453) Zugárus

Zugárus
(újonc)

Sziasztok!

Segítség kellene. Van egy Albacomp Activa Eco-Mobil Traveller V8 laptopom amin valószínűleg az alaplapi videókártya beadta a kulcsot mert a kép pár perc után szétesik 6 darabra majd az egész kép furcsa karakterekre . mit tudok tenni ilyen esetben? Alaplapcsere a végső megoldás?

A hiba a valóságban van!

(#2454) sutszi válasza sutszi (#2452) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Erre valaki?[link]

(#2455) sutszi

sutszi
(senior tag)

Akinek van Business V3-hoz 1.03-as BIOS vagy tudja honnan lehet leszedni az kérem segítsen.

Előre is köszönöm.

(#2456) polip válasza sutszi (#2455) üzenetére

polip
(PH! addikt)

ez már nem él? ftp.albacomp.hu

www.laptopkalauz.hu || ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus

(#2457) sutszi válasza polip (#2456) üzenetére

sutszi
(senior tag)

Köszi, de az első volt ahol megnéztem, de nem volt fent az 1.03-as. Viszont egy mitac "oldalon" megtaláltam.

(#2458) Tomi0703

Tomi0703
(fanatikus tag)

hali!
rokontol tudnek venni egy albacomp activa eco mobil traveller v6
(m660 se) tipusu laptopot hasznaltan 40 k- ert. (1.73-as dual proci,
80 giga hdd, 2 giga ram stb stb...). a cucc 1,5- 2 eves. a kepernyon
vannak aprobb hajszalkarcok de nem annyira latszodnak. a laptop
tetejen is van egy melyebb karc. szoval a kerdes az lenne, hogy
meg-e er annyit?
koszi. :)

(#2459) falzergy

falzergy
(újonc)

Hello!
Ha tud valaki segítsen:
Hozzám került 2 db albacomp d22es típusú laptop. Kiválóan működnének egy apró hibát leszámítva: mindkettő billentyűzetén használhatatlan a 3;4;9;R;T;P;Ü; Ú billentyűk.
Az egyik gépen xp a másikon win2000 van, de próbáltam linux live alatt, ott is produkálta a hibát.
Ebből gondolom ,hogy nem szoftverhiba.
Fizikailag a keybordok kiváló állapotban vannak :) megnéztem a csatlakozót az alaplapon: semmi hibára utal jel. Kerestem valami mikrokapcsolót: hátha....de semmi :(
Külső ps2-es billentyűzetről viszont hibátlanul működik.
Valakinek valami ötlete? Olvastam a 2007-es bejegyzéseknél, hogy más gépe is ugyanezeket a karaktereket nem "vitte", lehet típushiba amire azóta sincs megoldás?

(#2460) Gus válasza falzergy (#2459) üzenetére

Gus
(fanatikus tag)

Az alaplapon a billentyűzet csati kölnyékén ki kell mérni minden elmenő fóliacsíkot, és az egyiknél valószínű hidegforrasztás van. Vagy más, de alaplap hiba szokott lenni.

'' A legutóbbi elemzések azt mutatják, hogy isten azok oldalán áll, akiknek sok pénzük és nagy hadseregük van.'' /Jean Anouilh/

(#2461) falzergy válasza Gus (#2460) üzenetére

falzergy
(újonc)

Köszönöm,átnéztem már de csak szabad szemmel. Akkor most méregetek. A csatlakozó átforrasztása segíthet ez esetben, nem?

(#2462) degu

degu
(senior tag)
LOGOUT blog

A haverom szetszedett egy hibas Albacomp M66SRU lapit,mert alkatreszkent akarta eladni.
Most van egy vevo a komplett,hibas ilyen lapira,de a haver nem tudja osszerakni!
Kerestem a guglin manualt,vagy szerelesi utmutatot,de 3 ora kereses utan sem talaltam sehol! :W
Mivel nem en szedtem szet,nem tudom segitseg nelkul osszerakni! :Y
Egyaltalan...az Albacomp egy magyar ceg,ahol klfl. alkatreszakbol raknak ossze lapit?
Azert nem talalom a gyari honlapot? Es azert nincs Albacomp manual? :F
Tud Valaki linket,vagy manualt adni?
Help!!!

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

(#2463) Gus válasza degu (#2462) üzenetére

Gus
(fanatikus tag)

Leánykori neve Clevo.
Nem valami nagy kunszt összerakni.

'' A legutóbbi elemzések azt mutatják, hogy isten azok oldalán áll, akiknek sok pénzük és nagy hadseregük van.'' /Jean Anouilh/

(#2464) degu válasza Gus (#2463) üzenetére

degu
(senior tag)
LOGOUT blog

Talmacsinak sem volt nagy kunszt VB.-t nyerni! :K
De parobalnad Te! :DDD
/Egyebkent fogalmam sincs,hogy a procihutot hogyan rakjam fel,mert valami rugos sz*r van ott,de nem tudom,hogy mennyire huzhatom meg.A memok meg egyszeruen nem mennek be a helyukre,pedig ott voltak,es jol probalom berakni!...stb./

verprofi pesszimista,aki felett nem repult el nyomtalanul az ido vasfoga

(#2465) Gus válasza degu (#2464) üzenetére

Gus
(fanatikus tag)

Ki az a Talmácsi, melyik szervizben dolgozik. :D
Addig húzd a csavart a procihűtőnél amíg meg nem szorul, nem kell nagyon meghúzni, csak éppen amíg nem érzed, hogy megáll a csavarhúzó. A memória modult 30 fokos szögben told be a foglalatba, és nyomd le, hogy bepattanjanak a műanyag fülek.
Privátban kérdezz, ha elakadsz, segítek.

(#2466) Xmodule válasza Zugárus (#2453) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

aj..

[ Szerkesztve ]

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#2467) ROLANDMESTER

ROLANDMESTER
(újonc)

Sziasztok lenne egy problémám nemrég vettem 1 Albacomp Activa Eco Mobil Traveller V8 tipusú lapit a gond az lenne hogy felraktam egy win7-et de a wifit nem érzékeli a rendszer leszedtem drivert felraktam de ugyan úgy semmi 2 újraindítás is volt de semmi valaki tudna segíteni?

(#2468) Kvardlipot

Kvardlipot
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Albacomp M66SE, mindig újra és újra bekapcsolja magát az Fn gomb. Minden egyes rendszerindításkor Fn+NumLk kell. A BIOS-ban nincs Boot Up NumLock opció.
Ötlet?

(#2469) pityu66

pityu66
(újonc)

Sziasztok okoskák!

Az a kérdésem felétek hogy van e mód vga cserére egy Albacomp(Clevo) m660se tipusu laptop ban ill az alaplapi helyett valami komolyabbat be szerelni?

Galaxy MCP68 AMD5400+X2 2X2048+2x1024DDR2 800Mhz sapphire2600xt

(#2470) Gus válasza pityu66 (#2469) üzenetére

Gus
(fanatikus tag)

nincs.
Alaplapra integrált.

(#2471) pityu66 válasza Gus (#2470) üzenetére

pityu66
(újonc)

köszi!

Galaxy MCP68 AMD5400+X2 2X2048+2x1024DDR2 800Mhz sapphire2600xt

(#2472) gulyasjoe

gulyasjoe
(újonc)

Szevasztok! Érdeklődnék, hogy tudja e valaki, hogy mekkora ramot, és ? mhz-t képes fogadni egy albacomp M660SE. Köszönöm válaszotok. elméletileg 667-esek vannak benne, de csak 512-esek.

(#2473) Xmodule válasza gulyasjoe (#2472) üzenetére

Xmodule
(senior tag)
LOGOUT blog

Hello. Ez a max: PC2-5300 667 Mhz, de ebböl is max 2x1GB.

No, as long as I'm here, they are the prey, and I am the hunter. battletag: Xmodule#1945

(#2474) gulyasjoe válasza Xmodule (#2473) üzenetére

gulyasjoe
(újonc)

Köszönöm, nekem is ez volt a sejtésem, de jobb ha tudom is. Köszönöm mégegyszer! :R

(#2475) thaler2

thaler2
(senior tag)

Üdv!

Nem tudja valaki, hogy jelenleg mi az érvényes felhasználó név / jelszó az ftp.albacomp.hu oldalra? Utoljára 1 éve használtam az oldalt, akkor nem kért semmilyen belépési azonosítót.

(#2476) hury válasza thaler2 (#2475) üzenetére

hury
(újonc)

user:anonymous
pass:anonymous

A DOWNLOAD könyvtárral próbálkozz.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.