Üdv!
Nem értem mi folyik az elmúlt úgy kb 6-7 hónap során, de kicsit hasonló tapasztalataim voltak a nyár folyamán.
Korábban írtam róla, hogy is kezdődött....
Az mostanában leírt tapasztalatokat olvasva és belegondolva mi történt az én esetemben, még szerencsém is volt. Először is azért volt szerencsém, mert a gépnek nem volt akkora baja, hogy komolyabban hozzá kellett volna nyúlni. Másodszor pedig azért mert relatíve kicsit "károsítottak" meg.
Egy szimpla billentyűzhibát sikerült úgy megoldaniuk, hogy a Business V3 Bekapcsoló és "Energy Saver" gombja mondhatni belógott a gépbe...Szerencsére működtek. Mivel később vettem észre ezért se jegyzőkönyv se bizonyítási lehetőség...Annyi jófejség volt a fasziban, hogy levette ezt a kis műanyag sávot, és a gombot tartókeretét Cián-akrilátal visszaragasztotta. Mondta, hogy nem lesz valami tartós. Jobbat nem tud. Na most ezért 2 hetet ült a szervizbe, mire munkából el tudtam szabadulni a ragasztásért megint 2 hét. Aztán érdekes módon elszált az F4. Újabb hét telt el majd mondtam nekik, hogy csinálják meg mert szükségem van a gépre és már elegem van. Billentyűzetet cserélték, aztán most örülök. Persze a másik szemem sír, mert november 2-án lejár a két év...
Tényleg meg vagyok elégedve a gépemmel, de soha többet Albacomp. Szerintem az egész Support szar. Még normális Driver támogatás sincs az oldalukon, ezeréves szofverekkel. Most meg a szervíz...
Őszintén remélem nem lesz semmi gondom a géppel.

Szerencsére új cuccra soha nincs pénzem, és soha nem fogok a supportjukkal kapcsolatba kerülni 

A szevíz az onnan tudja,góhogy megmóbontottad, (gondolom), hogy ha megbontod akkor ha nem vigyázol csúván megkarcolódhat a műanyag vagy eltőrhet ha feszegeted
----Tehát ha esetleg szétszeded a géped akokr vigyázz,hogy ne törjön el semmi, és mielőtt szervízbe viszed minden olyan cuccot vegyél ki a gépedből amiket utólag pakoltál bele,