Hirdetés

Aktív témák

  • fuzik

    aktív tag

    sihto fórumtársnak kérek szépen egy hatalmas feketét. (Természetesen a csalós topikban kérek neki egyebet is ;] ... remélem megkapja.)

    Pypec néven árult egy Titan Amanda hűtőt. Privátban megállapodtunk hogy esztergomban veszem át. Tegnap jeleztem neki, hogy akkor hétvégén (családi hajókirándulással egybekötve) megyek esztergomba, és átveszem a hűtőt. Mivel nem válaszolt utánanéztem, hogy mi történt vele - kiderült, hogy dupla reg miatt bannolva lett. De közben az is kiderült, hogy az 5k -s megállapodásunkat követően a másik nickjével újra felrakta a hűtőt persze lényegesen drágábban. Amikor kérdőre vontam, hogy most mi a helyzet - bevallotta, hogy tényleg az ő nickje volt Pypec - és a megállapodásunk tárgytalan, mert a mai napon 10k -ért eladta a hűtőt.

    Kerüljétek messze. Szívem szerint "csaló" neonreklámot tennék minden hirdetésébe.

    A hajókiránduláson tuti jól fogunk szórakozni :DD !

    ___________________________________________________________________ Két ember két esetben tud igazán jót vitatkozni egy szakmai témáról: A) Mind a ketten értenek hozzá B) Egyikük sem ért hozzá : Persze az igazán élvezetes és parázsló viták a (B) esetben tudnak kialakulni....

Aktív témák