Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• Djroberto

tag

insomnia [link]-nak kérnék egy fekete pontot ezért:

1 olyan kérdéssel fordulnék a Ph-s társadalomhoz hogy:
    Ha vettem egy Dell 690 speckó alaplapot hozzá tartozó dell 690 750Wattos spéci táppal (24pin+20pin) valamint külön toldóval lehet sata,illetve Pci-1x 16 6 pines csatit 1-1 kábelen keresztül hozzácsatolni.
    Az alaplapot és a tápot 35.000Ft-ért vettem meg Helyszíni átvétellel az eladó állítása szerint / Táp Humansoft garanciás szám alapján, Lap Angliába garanciás még kb fél évig/ de ő 3 napot adott rá.
    Átvételkor derűlt ki,hogy a sata illetve a pci-e x16 toldó hát sajnos nincsen meg. (nem gond mondom majd rendelek biztos pár száz forintos tétel.) /NAGY FRANCOKAT KB 7500FT VOLT MINDENNEL EGYÜTT/
    Rá pár napra jeleztem felé telefonon keresztül, hogy valami nem jó a lappal vagy a táppal szerintem,mert Ha bekapcsolom és elindítom,akkor megy a gép,de fekete képernyő fogad,és még a bootolásig sem jutok el.
    Ekkor még nem voltak meg a plussz sata toldó kábelek és arra gondoltam,miután ez spéci cucc lehet nem tud honnan bootolni,és kell neki egy HDD. (miután valaki megkérdezni miért nem kötöttem rá patát,azért mert molex sem volt a tápon).
    Telefonon ezután abba maradtunk,hogy esetleg memória is lehet a ludas. Amire talán én is azt mondanám,hogy igen meg lehet.Nem gond vettem azt is,igaz nem eredeti kimondott Dell 690-hez valót,de szimpla 667MHZ FB-dimm samsung illetve Micron típúsút.
    Ezután sem ment.
    Majd következett vga... van itt pár darab 7600gt 7800gt,ismerős 9600gt-je. de semmi hatás. Vettem egy FIRE GL v5200-at hátha majd azzal,azzal sem.
    Ekkor megúntam azt is,hogy az alaplap power led hdd led panelje le volt picit törve,és az indítás is picit vicces volt ( Mert a Front cable amin a power,hdd,reset minden rajta van,nem külön hanem eredeti dell 690 házban egybe van. Pin kiosztást neten lehetetlenség találni,így azzal is sokat szívtam(eladó nem segitett)-véleményem szerint nem is tudta,mi merre van).
    És vettem egy DELL 690 házat is,aki tudja milyen nehéz,az megértheti milye pipa vagyok.
    A házban az a jó,hogy a front cable kimutatja a ház elejében lévő 1-2-3-4 leden a hibaüzenetet.
    hibaüzenet 2-3-4 villog,és a bios szar rajta.
    ekkora írtam az eladónak,hogy írja meg a eladó nevét,akitől ő vette.erre 1 hónapot vártam,és most úntam meg.
    felajánlottam neki még azt is,hogy küldje el próbára a fb-dimm ramjait,amivel elvileg ment,és ha ok,akor megveszem.
    Reakció több napja semmi.
    Ki mit csinálna? vettem egy szar párost 35.000-ért és egyéb cuccot kb másik 70.000-ért,amiket nem fogok tudni használni,csak akkor ha dell 690 alaplapot rakok bele.

Aktív témák