Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Aktív témák

• zseni78

csendes tag

na ujra leirom hogy mi történt..
    az történt hogy multhéten üzletet kötöttem FlashR emberkével..
    az üzlet igy szolt én küldök neki utánvétellel egy nokia n82-es telefont..
    én a telefont 40.000ft-ba adtam..
    ő erre felajánlott egy nokia n51-es telefont hogy számoljam be neki 25.000ft-ba..
    én azt montam neki hogy rendben van..és kitalálta ő hogy postán olgyuk meg az üzletet ugy hogy elküldöm neki a n82-őt..kifizeti a 40.000ft-ot átvételkor..
    és ő pedig felrakja nekem röktön az e51-et..és én átvételkor fizetek 25.000ft-ot..
    igy a különbség tisztázva is van a két telo között..
    én elpostáztam neki rögtön csütörtökön..13:50-perckor hogy még másnap reggel megkapja..
    másnap kérdezem tölle hogy megérkezett-e a telefon..ő erre azt monta hogy nem érkezett meg de még papirt se hagyott a postás hogy mennyen és vagye fel a postán..
    én fogtam magam és bementem a postára és utánna jártam a dolognak a posta mitmondott ahogy utánna nézett a gépen azt monta hogy ott van a csomag csak nem vették fel..
    igy megbeszéltük hogy várunk hétfőig..
    de én már akkor tudtam hogy a csomag ott van csak nem vette fel..
    ő azt irta hogy tanuk elött fogja kibontani a csomagot én erre azt montam hogy nyugottan mert azt kültem a mit megbeszéltünk..ma meg nagypofával irja hogy nem teccet neki a csomag tartalma hogy a postán ismerőse dolgozik és kibontották a csomagot..de vissza is csomagolták hogy visszajöjjön nekem..
    ez 100% hogy kibontották átvétel elött mert tudta a csomag tartalmát pontrol pontra...és azért beszélek többes számban mert ezt nem birta volna maga megcsinálni hogy kiboncs a csomagot postás nélkül ugyhogy ezért a postásnak is felelnie kell hogy a csomagot kibontották..nem??naggyábol ennyit tudok röviden leirni..ami történt..

• zseni78

csendes tag

JA ÉS Oczu NE HARAGUGY DE A SZAVAIDBOL KIVESZEM HOGY NEM NEKEM HISZEL.. :N
    CSAK AZÉRT MERT UJONC VAGYOK???
    ÖNEKI MÁR NEM AZ ELSŐ ALKALMA VOLT EZ NÉZZ UTÁNNA LÉGYSZIVES... :R

• zseni78

csendes tag

NYUGOTTAN LEHET REGISZTRÁLNI A FEKETE PONTOT NEKI :K
    MIVEL ÜZLETELÉS SORÁN NEM LETT ELTAGADVA TÖLLE SEMMI..
    AMIT KÉRDEZETT ÉN MEGATTAM A VÁLASZT UGYHOGY NEM TUDOM MIT SZIVOZIK ITT EZ A SZEMÉLY NAGYON VIGYÁZZATOK RÁ AJÁNLOM...
    ANYIT KÉRDEZETT HOGY MADE IN FINLAND ...
    ÉS TERMÉSZETESEN AZ... :K
    ÉS MEGTETTEM A MEGFELELŐ LÉPÉSEKET A MAI NAPON A POSTÁN..
    UGYHOGY EBBŐL SAJNOS KÁRTÉRITÉSI ÜGYLESSZ... :R
    ÉS KI TUGYA HOGY A CSOMAGBA MI FOG VISSZA JÖNNI HOZZÁM... :O
    AZ BISZTOS HOGY AMIT MEGBESZÉLTÜMK AZT KÜLTEM...
    UGYHOGY KÉSZÜJJETEK A POSTÁVAL EGGYÜTT A KÖVETKEZMÉNYEKRE... :K

• Oczu

senior tag

válasz FlashR #10392 üzenetére

evvel azt akarod mondani, hogy egy demó készüléket kaptál? A replica utánzatot jelent, ha angolul gondolkodom

• FlashR

tag

válasz zseni78 #10389 üzenetére

Hát ez kész röhej :DDD
    Kedves zseni78! Azt is tedd hozzá,hogy egy Nokia N82 replikát akartál rámsózni és még jó hogy belenéztem a csomagba :U
    Volt már néhány üzletem itt ph-n de eddig ilyen nem fordult elő! Kérném hogy a feketepontot ne regisztrálják. :R

• zseni78

csendes tag

FlashR kollegának egy fekete pont...

megvett töllem egy nokia n82-tipusú telefont..
    másnap odaérkezzett a csomag hozzá..nem vette át..
    megadott egy 70-es mobilszámot amin hivtam és nem lehettett elérni..
    utánna néztem a az adatlapjának és addigra megváltoztatta a telo számát..20-ra..
    azon elértem és nem győzött magyarázkodni hogy nem érkezett meg a csomag hozzá..
    de én elmentem a postára és a csomag ott volt már másnap nálluk..
    és aztán hétfőn irja nekem hogy bement a postára és belenézett a csomagba hogy mit kültem neki..
    azt mongya nem teccett neki a telefon és nem vette fel a csomagot...
    most meg várhatok rá 10-napot mire vissza kapom
    vagy még többet...
    azt ajánlom mindenkinek hogy ezzel az emberkével ne üzleteljen senki csak szeméjessen..
    mert már ez nem az első alkalma..
    hogy nem ir a privátüzenetére választ pedigg ott van...
    ugyhogy vigyázzatok vele azt javaslom... :R
    üdv...

Aktív témák