Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Atke #29791 üzenetére

    A Maxx-szal nincs tapasztalatom.

    Az SHS és a Prometheus közt egyértelmű különbség van, de az SHS legtöbb alkatrésze is hozza a kötelezőt. Olyan ez, mint magyar autópályára, sebességhatárokra autót venni. Persze, hogy a Porsche Panamera a csúcskategóriában játszik, míg egy Octavia kombi is több, mint elég...

    A különbséget ahhoz tudom hasonlítani, mikor anno a 6. Cyma M14 tuningolása után valaki behozott egy Marui M14-es és megvette hozzá a Guarder FTK-t gearbox-szal. A Cyma-t is össze lehet rakni, stabil is volt, hozta az elvárt fps-t a levegős komponensektől elvárható szórással. De a Marui a full Guarder tuninggal... Szinte a küszöbről a berendezett gearboxra dobva a héj másik felét már jó is volt. Nem kellett a fogaskerekek, meg a visszaforgásgátló tengelyét nógatni, hogy ugyan, áll már be a helyedre, elsőre jó lett, nem kellett kisakkozni, mitől akad hátra a dugattyú, miért nem lő egyest, miért vált nehezen sorozatra, ez a nózi se jó hozzá (M14, Mp5, M4 után az AUG hosszú nózijából csiszolva lett jó), stb.

    Én vettem vagy 3 éve egy Systema M4 gearboxot, azóta a dobozában pihent. Most vettem elő 2 hete, a nózival a dugattyút nem tudtam összenyomni, az ablakos henger közepénél felkeményedett és tartotta a nyomást. A fogaskerekeken semmi kopás, a dugattyú műanyag foga bedarálva, kapott egy bontott Systema-t, meg egy Guarder SP90 rugót és 347, 347, 347, 347, 349 fps. SHS-ről ilyet nem olvastam.

    Beleraktam én is az SHS fogaskereket a Guarder gearboxba, infinity torque up motor, M150 rugó, 9,6 V 3,3 Ah akku és 540 fps-sel daráltam. Kiörömködtem magam 2 játékon egy üveg Blaster 0,25-ös BB-vel, majd tettem bele a 90-es rugót, 345-350 fps.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák