Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz drzozo #26770 üzenetére

    Mp5K helyett Mp5 PDW-t szoktak használni, illetve a végek cserélhetőek, így te döntheted el, hogy válltámaszos, vagy válltámasz nélküli kell-e.
    A lényeg, hogy egy tusos fegyverrel mindig pontosabban lehet lőni, mint egy tus nélkülivel. Ezért szokták ap Mp5K-t úgy szíjra venni, hogy célra tartáskor a szíj megfeszül, ez is ad egy plusz stabilitást a fegyvernek. Illetve ezért szoktak egyes pisztolyokhoz tust is szerelni, mint a Luger, de szekrénytárasból ott van még a Glock, vagy forgótárasból is hozott már párat a történelem.

    Én sniper mellé nem vennék AEG-et: nagy, nehéz, teljesen más játékstílus. Ott a rajod többi tagja, akinek védenie kell, vagy ott a spotter. Pisztolyt inkább másodlagos fegyvernek, 3-4 tárral egymagad is elvagy egy komolyabb taktikai visszavonulás, vagy épületharc során. Nem beszélve arról, hogy egy GBB fegyver egyszerűbb szerkezet, dobozból kivéve is jól használható.
    KJW Beretta, 1911, P226, P229 típusok jók, de a WE Hi-Capa 4.3, 5.1 is jók. :K A 4.3 tárja 2 BB-vel rövidebb, íz 5.1 tárja megáll benne, de lesz hézag a tárfészek és a tárfenék közt.
    Az 1911, 4.3, 5.1 mindegyike .45 kalibert mintáz, vaskos markolata van, a lapátkezűeket leszámítva nem egykezes fegyver, tehát vagy fogást váltasz, vagy bal kézzel oldod a tárat, és kezeled a szánakasztót. Én inkább a Beretta, P226, P229 vonalon mozognék.
    A Berettának hihetetlen jó a fogása, de mind a Berettát, mint a Sigeket meg kell tanulni két kézzel fogni, mert a hátrarúgó szán alsó része hegyes, éles és könnyen sírás lesz a vége. Mindkét típusnak van revolverező funkciója, tehát nem kell hátrahúzni a szánt elsütéshez. Persze, ha a csőben nincs lövedék, akkor az első lövésed vaktölténnyel lesz. Én a Siget szeretem, mert ott biztosító csak a kakasrugót feszteleníti, míg a Berettát nem tudod elsütni biztosított állásban.

    Ha ritkán használod, vagy kúszol-mászol, a combtokot felejtsd el. Ahogy fentebb is írták, a combtokból már többször esett ki a pisztoly. Ennek egyik oka, hogy nem tudja viselni, a másik, hogy nem a megfelelő tokot használja. Nekem katonai tokom van, ami egyrészt a pisztoly nagy részét takarja, nem verem le a cső végét, vagy az irányzékot, másrészt a pattintós gyorszár mellett egy hagyományos csatos szíj is tartja a fegyvert. Lennie kell annyi rutinodnak, hogy helyzetben az esemény előtt oldod a csatot és így a fegyverrántásban már nem akadályoz. Mindenképp csípőre, oldalt tenném fel, hogy ne akadályozzon hason fekve, kúszáskor. Esetleg ha a teljes pisztolyt takarja a tok, akkor mellkason is lehet elöl.

    A puskát meg tanuld meg úgy viselni, szíjon, hogy a fegyverváltás és a pisztolyos mozgás gördülékeny legyen. A fegyver kétpontos szíjon lóg. Ha jobb vállon lóg a fegyver jobb oldalt, az az amerikai módszer, ekkor a pisztolynak útban van. Ha bal vállon lóg bal oldalt, az az afrikai módszer, szerintem ekkor elővenni is könnyebb. [link] Ha keresztben van átvéve a vállon, azt is kétféleképpen lehet. Majd rájössz. :K

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák