Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • drzozo

    senior tag

    Elképzelhető, hogy beszállnék a rendelésbe, de egyelőre függ egy fegyver eladásától.

    Kettő kérdésem lenne, rövid távon mindkettő mókolás/tuning nélküli állapotra vonatkozna.

    A VSR mellé gondoltam venni valami kicsi, olcsó AEG-et esti játékokra (mivel sniper este kilőve), esetleg másodlagosként a hátamon hordva pisztoly helyett nagyobb játékokra, épületben használva.

    CM041K SMG out of box, mennyire használható? Mennyire megbízható? Mennyire érzitek használhatónak pisztoly helyett? Gyakorlatilag mióta játszom, nem igazán követem nyomon az AEG vonalat, nem éreztem szükségességét, hogy legyen, de most, hogy alakulóban van egy normálisabb csapat, akikkel tudnék menni több napos játékokra is, úgy érzem, kellene valami. Ilyen árban gondolkoztam, mint ez. Fő szempont a helytakarékosság, nem akarok nagy távokat lövöldözni ezzel, este és épületben úgyis mindegy.

    Co2-es (mindenképpen!) pisztoly tekintetében, 30-40k magasságában, mit ajánlanátok? Tudom, hogy milliószor ki volt már vesézve, vissza is olvastam, itt is, és fb-n is, de megnyugtatásként jól esne az irányba állítás. :) Túlnyomó részt a KJW ment, azon belül is az 1911, és az M9. Szintén egyelőre out of box kellene.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák