Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Extrinsic #16835 üzenetére

    Így van, a Tied az igazság egyik fele, Stef-é a másik. Mi nem leszünk a bíráitok, nagy fiúk vagytok, el tudjátok rendezni.

    Nem voltam ott, lehet, az eladó lányos zavarában nem állt a helyzet magaslatán. Én a helyedben, ha már ennyi energiát, időt és pénzt rááldoztam a dologra, akkor a dolog megvalósíthatósága lebegett volna a szemem előtt, nem az, hogy "szar az irányzék, dugd vissza a seggedbe!"

    Nincs itt probléma, kakaskodtok itt kicsit, softair módjára teleszemetelitek, ha rendszer lesz belőle, egy modival kitakaríttatjuk.
    Mindamellett szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy a másik fél a fórumon (hogy a háttérben, privátban mit mondtok egymásnak, gondoltok egymásról, az csak a Tiétek. :))) a megnyilvánulásod után is emberszámba vett, építő jellegű, segítő szándékú hozzászólással illette a problémádat és saját magát háttérbe szorítva más MEGOLDÁSra hívta fel a figyelmed, olyanra, ami Neked is szimpatikus volt a korábbi kinyilatkoztatásaid alapján. Te meg csináld, ahogy gondolod, és gondolsz, amit kényelmesnek vélsz. :K

    És nézd vissza, honnan indult: valaki szólt itt, hogy a másik fórumon valaki rendelne ilyen puskát és hogy Stef esetleg felkínálhatná az övét eladásra. Stef lereagálta annyival, hogy ezt a kört ő már lefutotta. Érezd Magad megsértve, ha Neked ez a kényelmes.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák