Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Hali
Egy igencsak fura dolog történik pár napja az aktuális Adobe Acrobat DC-vel (az aktuális Windows 10 alatt). A frissítés után hetekig működött rendesen, de pár napja megbolondult és sehol sem találok rá megoldást.
Teljesen mindegy, hogy milyen PDF-fájlt nyitok meg, random, a megnyítás után alapból felugrik a nyomtató felület. Ez mondjuk 10-ből 8x így van, a maradék 2 alkalommal norálisan nyitja meg a fájlt.
Az újra telepítésen, cache törlésen túl vagyok... nem használt.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok!
Adobe Acrobat Pro 9-es magyar windows-os telepítőcsomagra lenne szükségem. Sajnos az oldalon már nem elérhető (támogatása megszűnt 2023 Q1-ben talán).
Egy japán nyelvű blog-on megtaláltam a Windows-ra/Mac-re az összes lokalizált verziót de a magyar pont nincs köztük (angol, német, francia, dán, svég, japán stb)
Azért lenne fontos a magyar verzió mert a szoftvert megvásároltuk és bár régi és idejétmúlt, nekünk megfelel és szeretnénk tovább vinni az új rendszerbe de a magyar telepítőkódot csak a magyar verzió fogadja el.Köszönöm előre is a segítséget!
-
dchard
veterán
Az Adobénak megint sikerült valamit szarabbá tennie...
Az emúlt héten érkezett Acrobat frissítés megváltoztatta a layout-ot, minden alapvető művelet laggol ami korábban azonal működött, még a kib@szott navigálás is az összefoglalóban... És most majd guglizhatja ki az ember, hogy lehet visszarakni a régi verziót úgy, hogy ne frissítse le magát erre a kazal szarra...
-
gordonfreemN
addikt
válasz
itouchfan #117 üzenetére
Szerintem képmetszővel kimetszed, word-be beilleszted, azt cső.
PDF-nek amúgy is az a lényege, hogy abban eredeti dokumentumot tartasz és ha ezt átkonvertálod word dokumentummá, oda az egész. Ellenben ha kimetszed ebben a formában ahogy írom, akkor a "nyomai" láthatóak lesznek az eredetiségének. -
itouchfan
senior tag
Sziasztok, bár sajnos úgy látom nem túl aktív a topik, SOS segítségre lenne szükségem. Van egy dokumentumom, ami alapvetően wordben íródott (portfólió) és amibe szeretnék beilleszteni PDF dokumentumokat, ehhez megvan az Adobe Acrobat program. De ahogy nézem a tutorialt, ott csak úgy lehetséges ez hogy egymás után rakja össze a doksikat, de nekem úgy kéne, hogy a szövegbe illesztem be a PDF-eket (pl szkennelések). Tehát a példa kedvéért van egy 40 oldalas wordom, amibe szeretnék 5 pdf-et beilleszteni, de nem a végére egymés után, hanem mondjuk a példa kedvéért egyet a 12., egyet a 16., egyet a 20., egyet a 35. oldalra és így tovább. Van erre valami lehetséges megoldás? Köszi előre is!
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Van arra megoldás, hogy ha megnyitok egy dokumentumot és beállítottam, hogy mindig az egy teljes oldalra nézetben nyíljon meg, akkor ha a tartalomjegyzékében hivatkozott oldalra kattintok, ez az egy oldalra férjen el nézet ne állítódjon el oldalhoz igazításra nézetre?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok! A munkahely gépünkön idáig egyszerre volt fent acrobat, és a reader. Szükség van mindkettőre. De valamiért a reader le lett törölve. És most nem engedi visszarakni úgy hogy az acrobat fent van. Fordítva se. Mi lehet a gond?
-
vaakuum
addikt
Az mitől lehet, hogy egy 14 oldalas pdf-et teljes képernyős módban nem tud egyben megynitni a gépem, és ahogy scrollozok, úgy töltögeti be darabokban a szöveget és a képeket? Adobe acrobat reader DC (64 bites). Elég kellemetlen, mert ha a csúszkát fogva oda-vissza kell tekergetni az információk összerakásához, akkor is minden scrollozásnál újra darabosan töltögeti be a látnivalót. A 16 giga vagy a 8 magy/16 szál nem elég neki? HA osztott képernyőre teszem valamelyik oldalra fél méretben, akkor nem csinál ilyet, akkor elég fluid a scrollozás.
-
Galgogergo.
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni Adobe Acrobat Pro-t, örök licenszet (nem a subscriptiont), Win-re. Windows-t/Office-t stb lehet gyakran venni ilyen olcsóbbért ilyen OEM licenszeset. Acrobat-ról viszont alig van ilyesmi. Van esetleg olyan hely, ahol jogtisztán, számlával lehet venni OEM licenszet?? Ilyen 20eFt-nál ne kerüljön nagyon többe, ha egy mód van rá...
(Okai: meguntam a sok rettentően béna szoftverrel a szórakozást, még eddig a PDF X-Change Editor vált be legjobban, de az is olyan, mintha a 2000-es évek elejei gondolkodású UX-esek fejlesztették volna, komolyan agyrém. Minden funkció ott van, de a menük szerkezete, meg struktúrája...!
A legjobban eddig Macen a gyári Preview app jött be, de egy-két éve onnan is kivettek egypár fontos funkciót. (pl drag&droppal lehetett régen egyik PDF-ből a másikba oldalakat áthúzkodni, törölni-hozzáadni, ebből már csak a törlés meg az elforgatás maradt ha jól emlékszem mára.))Szóval nagyon kéne az értelmes, gyors kezelőfelület, (leginkább oldalak hozzáadása/eltávolítása/sorbarendezése drag&droppal, elforgatása EGY kattintásra, merge/split/extract funkciók, és esetleg OCR, tömörítés, automata kiegyenesítés, stb.
Tudtok erre normális, nem sokba kerülő alternatívát??? Illetőleg OEM Acrobat Pro licenszet... -
peter889
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #111 üzenetére
Szia!
Köszönöm szépen a segítséget.
Beállítottam amit ajánlottál: "Egyetlen oldal folyamatosan", és az előzőekben már írt beállításokkal együtt így már úgy veszem észre rendben működik minden megnyitott dokumentumnál. Majd még kipróbálom még több dokumentummal.
Kicsit kesze-kuszának tűnnek nekem ezek az állítási lehetőségek: pl. az "Egyetlen oldal folyamatosan"-t az Oldalmegjelenítésnél is be lehet állítani, de valószínű csak a tapasztalatlanságom miatt látom így. -
válasz
peter889 #109 üzenetére
Nem használok AR-t, csak azért tettem fel, hátha ráakadok valamire...
Esetleg ezen beállítás nem segít? A lenti opció beállítása után, ha "kikapcsoltam" a görgetést(másik megjelenítésre mentem), akkor ezt követően ha megnyitottam ugyanazt vagy másik PDF-t, akkor automatikusan "be lett kapcsolva" a görgetés újra... -
peter889
őstag
-
sz.j
nagyúr
Bár ahogy látom ez a topik elég "kihalt", de azért felteszem a kérdést hátha jár errefelé egy hozzáértő ...
Az utóbbi pár hónapban, amikor megakartam nyitni a egy egy pdf fájlt, akkor némelyiknél az Adobe Acrobat Reader ezt a hibaüzenetet dobta fel.
Az mitől lehet, hogy csak a pdf fájlok egy részénél jelez hibát, a többit meg megnyitja?
Hogy lehet ezt a hibát megszüntetni?Előre is köszi a választ.
-
csixy
addikt
Miért nem tudom telepíteni az acrobat readert és a flashplayert. A kis exék lejönnek, de az indítás után a valódi telepítő fájl letöltése már nem indul el. Újonnan telepített windows 10 pro . Alapértelmezett böngésző a firefox. Lehet, hogy a JAVA nincs engedélyezve benne?
-
Pötyi
őstag
Van egy .pdf fájl, egy szerződés, ami tartalmaz két beágyazott mellékletet. Az egyik egy .docx, a másik egy .rtf doksi.
Adott a melóhelyemen három munkaállomás, mindegyiken a legújabb, az adobe.com-ról öt perccel ezelőtt letöltött legfrissebb Acrobat Reader DC.
A kolléga három gépen próbálta megnyitni ugyanazt a fájlt és a mellékleteit.
Az egyik munkaállomás simán megnyitja mind a két mellékletet.
A másik munkaállomás a .docx-et meg tudja nyitni, az .rtf-nél hibát jelez.
A harmadik meg tudja nyitni az .rtf-et, a docx-nél hibát jelez.A hibaüzenet: „Az Adobe Acrobat nem tudja megnyitni a fájlmellékletet, mert a PDF-fájlmelléklet beállításai nem engedélyezik az ilyen típusú fájlok megnyitását.”
Most jön a poén, kimenteni se tudom: „Az Adobe Acrobat nem tudja menteni a fájlmellékletet, mert a PDF-fájlmelléklet beállításai nem engedélyezik az ilyen típusú fájlok mentését.”
(Az elején arra gondoltam, hogy az üzletkötő kolléga valamikor régen elrontott valamit, mondjuk amikor az első .rtf-et akarta megnyitni a gépen, akkor a win megkérdezte, hogy mivel nyissa meg és akkor tévedésből az Acrobat Readert választotta, de rájöttem, hogy ez két okból sem lehetséges. Először is azért, mert a wörd alapértelmezésben ismeri az .rtf-et, nem kell neki külön megtanítani, hogy azzal nyissa meg. Másodszor pedig csináltam próbaképp egy .rtf kiterjesztésű próba-állományt a kettes gépre és egy .docx-et a hármasra, azokat simán a wörd nyitotta meg, amikor ráklikkeltem.)
Mi lehet a gond a második és a harmadik géppel? Mi lehet elállítva/elállítódva? Háromszor telepítettem újra az Acrobatot a két nyomorult gépen. Ha valakinek van ötlete, ossza meg, mert nálam ez lett a vékony, vörös vonal, egyszerűen nem vagyok hajlandó egy ilyen nüansznyi dolog miatt egy win reinstallba belekezdeni.
-
rii
nagyúr
sziasztok
jelszót szeretnék hozzáadni a dokuemnteumhoz ...
a Documentum setup / Password security - setting / Permissions / Changes Allowed: any expect extracting pages - az ami semmilyen módosítást nem engedélyez?
-
Dilikutya
félisten
Acrobat Reader kérdés: a kapott PDF állomány zip mellékletet tartalmaz, amit a Reader nem enged megnyitni biztonságra hivatkozva. Merre tudom ezt engedélyezni? Sehol se találom.
DC 2019.008.20080 -
looser
addikt
válasz
peter889 #102 üzenetére
PDF Split and merge
Imádni fogod :-) -
peter889
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, melyik programmal lehet több oldalas Pdf dokumentumot szétdarabolni, egyesíteni?
Pdf fájlokat szeretnék kapni.
Nem online változatot keresek, hanem a számítógépre letölthetőt.(A https://www.splitpdf.com/ eleinte normálisan működött, mára már e-mail címet kér.)
Köszönöm szépen előre is.
-
Edorn
senior tag
-
Edorn
senior tag
Hogy lehet azt beállítani, hogy word/excel (2003) dokumentumnál a mentés másként esetén lehessen pdf-be is menteni?
(van ingyenes pdf creator/architect is a gépen, ha esetleg az kell hozzá)(Alapból LibreOffice-t használok, ott egyszerűen exportálás pdf-be gomb van a file-menün belül, de ms-nél nem találok a beállításoknál sem semmi hasonló lehetőséget, pedig emlékeim szerint van ilyen lehetőség ms-nél is)
-
looser
addikt
Sziasztok!
Egy régi gépen még használjuk a 8 Pro (magyar) verziót, szerettem volna frissíteni, de 8.1-nél nem találok frissebbet, mert a "8.3.1 all" patch ismeretlen verzió miatt nem települ. Arra sikerült rájönnöm, hogy a cpghs verzió (czech, polish...) 8.1-ese még felmegy, de a 8.2 vagy 8.3 már nem sajnos. Elképzelhető, hogy nem készült ehhez frissebb? Az Adobe fiókból K-EU-i nyelveken kívül minden másra letölthető a teljes szoftver, a miénkre sajna nem. Ha az ftp szerveren nem jártam sikerrel, akkor ez felejtős?
Köszi & üdv!
-
peter889
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? [link]
Köszönöm előre is. -
Ala
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy az CS6-os Acrobat pro-t leszedtem a gépemről és most fel szeretném rakni a cc-s verziót, viszont valamiért nem engedi, mivel tudnám kipucolni a régi acrobat dolgait az op rendszerből?
A segítséget előre is köszönöm.
-
laszlohu
addikt
Üdv
Véletlenül egy honlapon lévő .pdf fájlt engedélyezés helyett blokkoltam,
és nem tudom megnyitni,
hogy tudnám újra engedélyezni Adobe Acrobat Reader DC - n?Köszönet
-
X@b3e
addikt
Adott egy bescannelt pdf, ami fekete(-fehér), ezt sezeretném kinyomtatni, h kék legyen. Hogy tudnám megoldani?
-
Khaosz55
addikt
Sziasztok,
a következőt szeretném beállítani:
Ha megnyitok egy PFT-et akkor mindig olvasási módban jelenjen meg. Jelenleg ba és jobb oldalt megjelenik az oldalt menü. Ez nekem nagyon nem kell, mert sok helyet foglal. Azt szeretném, ha letöltök egy pdf file-t pl számlát és megnyitom akkor olvasási módban jelenjen meg.Ezt be lehet állítani valahol ?
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Mostanában látok ilyen feliratot egy nagyobb PDF megnyitásakor. Mi ez? Eddig nem volt, le lehet ezt tiltani valahol?
-
Peczek
aktív tag
Üdv mindenkinek,
egy nagyobb (egy oldalas) PDF-et akarok körbevágni, úgy hogy ezért a méretre is csökkenjen (tehát egy 80 x 50 cm-es pdf-ből akarkok pl. egy 10x22 cm-eset, a közepe kell pl.)
Adobe Acrobat Professional 8-am van, és az eredeti 5600 kB nem csökkent egy szemernyit sem, pedig kellene (utána egy Cad programba teszem be, nem mindegy,ezért mekkora marad a pdf).
-
műkedvelő
csendes tag
Tényleg halottnak tűnik, de ez az egyetlen hely, ami a kérdésemhez illik.
Képek kimentése PDF-ből eredeti állapotukban?
Magyarán, nem én akarom beállítani, hogy milyen alakban és minőségben vigye ki a képeket [export] az alkalmazás, hanem az állományban lévőket akarom egy az egyben, eredeti alakjukban. Mint DOCX esetén: átnevezem RAR kiterjesztésre, kibontom, s máris ott vannak a beágyazott képek.
A hálón nem találtam rá megoldást. Valaki tud róla?
-
látom jó régóta halott a topic, csak annyit kérdeznék, hogy win10 alatt használ valaki régebbi Acrobatot?
Illetve mennyire rizikós régebbi verziót (9-esem van) használni? Nincs több biztonsági rés rajta, mint az újakon?
-
Edorn
senior tag
Hogy lehet beállítani, hogy amikor megnyitok egy pdf dokumentumot, akkor a jobb oldali szürke rész ne látszódjon a "PDF létrehozása" és "Fájl küldése" résszel?
Ha az acrobat reader-t nyitva hagyom és úgy nyitok meg még egy dokumentumot, akkor érdekes módon ott már nem látszódik. Viszont ha bezárok minden dokumentumot és úgy nyitok meg egy újat, akkor megint csak ott van az a tök felesleges szürke sáv...
(Adobe Reader XI - 11.0.07)
-
szab.tam
nagyúr
adobe reader 8.
egy pdf-et szeretnék több ablakban megynitni, mert egyszerre kellene átlátnom sokszor a dokumentum 3 külön oldalát.
ezt nem tudom, mert csak 1x hajlandó megnyitni.
ezt úgy cselezem ki, hog ybehúzom böngésző ablakokba.
de ez nem az igazi, mert afelső sávok elvesznek a látható felületből.tehát a kérdés adott:
hogyan tudom a reader-rel ugyanazt a dokumentumot több példányban megnyitni?(shift + nyitással sem működik.)
-
Panthera
őstag
Sziasztok!
Kicsit off leszek, de hátha tudtok valamilyen hibáról, ami ezt okozhatja.
Egy oldalon pdf tervrajzokat lehet megnézni, ami egy java-s alkalmazás segítségével be van ágyazva a böngészőbe. Néhány kliensen nem lehet megnézni a beágyazott rajzokat, csak a vezérlőgombok jelennek meg, a rajz helye üres (teljesen fehér) marad.
Ha letöltik, akkor a readerben megjelennek rendesen. De a beágyazott rajzokat sokkal egyszerűbben lehetne kezelni.Azt vettem észre, hogy a java és a böngésző (típusa), verziója független a hibától. Azokon a gépeken is a legfrissebb verziók vannak telepítve, ahol nem működik, viszont ahol nem megy, azok pont a leggyengébb konfigurációk. Elképzelhető, hogy a pdf formátuma/tömörítése a nem megfelelő? Vagy a gép a szűk keresztmetszet?
-
Mexildos
aktív tag
Sziasztok!
Valaki ütközött már ilyen hibába, hogy kombinálni szeretett volna 3 JPG fájlt és az egyik kisebb lett mint a többi a dokumentumban? Az a helyzet, hogy mindegyik JPG fájl mérete és DPI felbontása ugyanaz. Mégis ha egy PDF dokumentumot készítek belőle, akkor a középső oldal valamiért kicsi a többi kettőhöz képest.
Néztem, sajnos ha csak single PDF dokumentumba teszem azt a JPG fájlt akkor a többihez képest 198%-os nagyítást ír holott maga a dokumentum 3400*4679 felbontású és a többi fájl is ott pedig 35%-os csak a nagyítás. Mit rontottam el?
Kérlek segítsetek
Kép a hibáról:
[link] -
Mégy egy UP, hátha benéz valaki...
-
_Petya_
őstag
Ingyenes megoldásokat tudok javasolni, linuxra:
- pdf fájlok lementése eps vagy jpg formátumba
eps-be: pdftops -eps file.pdf
jpg, vagy bármilyen raszter formátumba: gimp-el tudsz pdf-et importálni, tetszőlegesen megadható dpi-vel, aztán azt csinálsz amit akarsz
- pdf fájlokból bizonyos oldalak kitörlése vagy több pdf összefűzése
a pdfjam csomag tartalmaz egy rakás pdf manipuláló parancsot, ezeket biztos tudja, mert csináltam már vele ezeket
- néha az oldalak crop-olása is kell
na erre sajnos nem tudok kipróbált megoldást, esetleg inkscape-et meg lehetne próbálniPetya
-
Polemius
senior tag
-
UP
Fontos lenne... -
Kellene vennem egy acrobatot, mert a nyomtató, aminek a Creo RIP-jéhez volt egy 7-es acrobat pro, elkerült másik helyre, de továbbra is kellene.
Van ugye a sima meg a pro változat. Kérdésem, hogy kell-e nekem a pro?
A következő dolgokra használom kizárólag:
- pdf fájlok lementése eps vagy jpg formátumba
- pdf fájlokból bizonyos oldalak kitörlése vagy több pdf összefűzése
- néha az oldalak crop-olása is kellTudja ezeket a sima is, vagy csak a pro? Próbaverzió sajna csak a pro-ból van, így nem tudom megnézni...
-
szasza74
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Adobe Acrobat Pro -ban lehet-e a PDF fájlt igazítani, ha el van csúszva(fel-le,jobbra-balra)?
-
Tibiked
csendes tag
Sziasztok!
Microsoft Word 2003 és Adobe Acrobat 8 Professional van a gépemen. Wordben az Adobe PDF menüben az Alakítsa Adobe PDF formátumúra kattintok és a következő hibaüzenetet küldi „Nem folytatható a PDF-készétési folyamat, mert az Acrobat alkalmazás nincs aktiválva. Az aktiválást követően az újra gombra kattintva folytathatja a nyomtatást a művelet megszakításához kattintson a mégse gombra.” Ugyan ezt írja ki akkor is, ha a nyomtatást választom és a nyomtatók között az Adobe PDF eszközt.
Valakinek van valamilyen ötlete a megoldásra?
Előre is köszönöm a segítséget. -
scansat
tag
Üdv
Adobe Acrobat-ot használok Win7 64 biten. Ezzel beszkenneltem pdf-be egy gépalkatrészt+ a leírást, vagyis egy gépkönyvet. A pdf oldal úgy néz ki, hogy van rajt egy fél A4 méretű fekete/fehér ábra (gyakorlatilag egy 2D körvonalrajz mint az óvodás rajzok) és körbe van futtatva szöveggel. Ezt a képet szeretném kiszínezni, hogy az egyes alkatrészek jobban látszódjanak. Hogy tudom..pontosabban milyen progival tudom ezt megtenni?
Nem akarom konvertálgatni képpé, meg vissza. És túl sokféle szín sem kell, csak alapszínek.Köszi
-
törölt tag
üdv!
Adobe programok, friss win7re ezt írja ki :
action list not found és nem tudom telepíteni.
-
Gabesz87
veterán
Látom, nem túl olvasott a topic, tavalyi az utolsó hsz...azért remélem valaki elolvassa, és válaszol nekem.
Kezdeném egy egyéni véleménnyel; UTÁLOM ezt az új szemét Adobe Reader X-et!!!!!! Legfőképp azt, hogy amikor netről nyitok meg egy pdf-et, nem jelenik meg a szokásos ikonsor, hanem alul elrejti középen a fő funkciókat (oldal léptetés, nagyítás...). Tudom, hogy van ott egy gomb, amivel a megszokott külsőt aktiválom, de nem lehet ezt valahogy beállítani, hogy automatikusan úgy nyisson meg mindent? A régi kinézettel, és ne ezzel az idegesítő újjal. Ráadásul most ebben az X-ben az egerem oldalsó gombja, ami eddig a böngészőben a vissza parancs volt, már nem reagál, nem lép vele vissza az előző lapra:S -
zetecR
addikt
Sziasztok,
Acrobat Readert szeretném telepíteni Win7 64bitre.
Letöltöm McAfee nélkül, elindítom Adminisztrátorként és ezután az egér mellett forog a "homokóra" (utódja), letörli a telepeítő file-t és nem történik semmi.Miabúbánatlehet?
ui: vagy használjam inkább a Foxit readert?
-
ro_bert17
őstag
Ez egy előretelepített vaio, ilyenkor is hagynak ott valamit?
Szerk: most gyors ránéztem messziről a gépre: a windows mappáin belül semmi (vista)
Az adobe acrobatnál van egy setup files (hajnye) könyvtár, ~287 MB. Szemre jó?
A photoshop elements-nél nem találok ilyen mappákat. -
ro_bert17
őstag
Sziasztok! Előretelpített notebookon acrobat 8.0 van. A notebook a közeljövőben kap egy teljes install-t, viszont az acrobatra szükségünk van. (hasonló cipőben van egy photoshop elements is)
Kérdezném, hogy milyen módon tudom majd újra installálni a szoftvert? Anno a 2008-as vásárláskor természetesen beregisztráltuk a szoftvereket az adobe oldalán, így a széria számok meg vannak, csak telepítő készletet nem érek el hozzá, így még kipróbálni sem tudom.
Köszönet -
vante
aktív tag
Adobe Reader X-ből mikor lesz magyar változat? Elég gáz, hogy az angol már megjelent már egy hónapja, és még mindig semmi.
-
Arpee78
senior tag
Lefogadom hogy senki nem tud/mond majd választ, de bepróbálkozom.
Adott egy több mint 40 oldalas PDF, megoldható e hogy eme állományt online tudják kommentelni valamilyen weboldalon(acrobat.com?), vagy legalábbis az offline kommentek felkerüljenek az online változatba.
Mivel többen ellenőriznék ezt a bizonyos PDF-et, nagy könnyebbség lenne ha lenne a fenti megoldás. Elsősorban free és mindenképpen "easy to use".
Árpi
Szerk: a sok apró acrobat/reader topik helyett ez nem lehetne egy összevont topik? Mondjuk Adobe Acrobat, Adobe reader, PDF
-
looser
addikt
Sziasztok! Van ötletetek arra, hogy miért nem tudok egy legális Adobe Acrobat 7.0 Professionalt felpatchelni? 7.0.3-as még felmegy, 7.0.4 nincs az Adobe Acrobat terméktámogatási oldalán, a 7.0.5 pedig nem hajlandó felmenni, mondván nem ehhez a programhoz készült (prof, multilanguage). Egyáltalán azt sem értem, miért nincs egy összesített javítás... Van ötletetek?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Acrobat 9 Professional-lal szeretnék szerkeszteni egy dokumentumban lévő szöveget, de azt a hibaüzenetet kapom, hogy a szükséges betűtípus nem áll rendelkezésre. Ilyenkor mit lehet tenni?
-
Dilikutya
félisten
Nagy méretű képeket akarok összefűzni Acrobat 7-tel, és nem mind egyforma méretű (két oldalas lapok, amiket nem lenne szerencsés szétszedni). Az Acrobat Reader nem csak ezeket, de némely más, a többivel megegyező oldalakat is kicsiben jelenít meg.
Hogy lehet az ilyet kiküszöbölni? -
Krémes
csendes tag
Hali!
Nem találtam alkalmasabb topikot, úgyhogy ide írom:
Az lenne kérdésem, hogy megoldható-e Reader 8-assal, hogy a következő minta alapján nyomtassak:
Egy lapon oldalanként 2 pdf-beli oldal legyen úgy, hogy egy oldalon a két oldal kövesse egymást (pl. elöl 1-2, hátoldalon 3-4)Az igazi probléma ott van hogy először az első (1-2, 5-6, stb..) oldalakat szeretném kinyomtatni, ezt követően a második oldalakat. Csak ha beállítom hogy 2 oldal / lap és páratlanok only, akkor a páratlanokat teszi be 2 oldal / lap formába ( 1-3, hátoldalon 5-7)
900 oldalas doksinál nem szeretném egyenként beírogatni
Köszi előre is
Üdv,
Krémes -
R
senior tag
up, valami trükk adobe acrobat pro-val?
-
R
senior tag
Hogy lehet kiválasztani csak bizonyos oldalakat nyomtatásra?
print/delete/copy részek inaktív szürkék
-
Integra
titán
A NOD 32 folyamatosan felhoz egy riasztást, hogy az Acrobat\Acrobatfnp.dll fájlban „valószínűleg módosult Unknown vírust” talált, és az Acrobat alkalmazásokat (PDF) nyitás után rögtön leállítja. Azt mondja, hogy telepítsem újra az Acrobatot. Mit csináljak?
acrobat 8 pro
én ezt nem értem mi a bús baja lehet...
s.o.s ha valki tud valamit -
andatti
senior tag
Hy!
Úgy látszik még hülye vagyok ehhez a progihoz...
Szóval leszedtem a 8-as professional verziót (magyarul). Kaptam egy pdf file-t, amiben módosítanom kéne a szöveget. De nem engedi, mert nem ismeri fel a betűtípust. Próábaltam volna, hogy másikat választok, de ugyanez volt a helyzet. Szövegdobozt tudok csak rátenni amiben már szabadon írhatok. De ezzel meg az a baj, hogyha megvagyok vele Akkor is megmarad a doboz, ami keretnek látszik, de ami ennél nagyobb gond, hogy piros színű a keret is, és a beleírt szöveg is. Én meg sehogy nem tudom átrakni feketére, se a dobozt, se a bele írt szöveget...
Igazából egy meghívót kéne kiküldenem mindenkinek névre szólóan, (csatolt pdf file-ban). és az egészet nem én szerkesztettem, nekem csak a megszólítás+neveket kell minden egyes e-mailnál átírnom, (van vagy 1000 db). Persze tegnapra.
Az eredeti szerkesztő nem tud segíteni, és messze is van.
Jó lenne, ha privátot írnál, azt hamarabb észreveszem.előre is nagyon szépen köszönöm! ;)
-
Blackmate
őstag
Acrobat 8-al adódott egy kis gondom. Adott egy word doksi sok szép ábrával. Nagyja word-ben rajzolt, és sok olyan van, hogy pl a szövegdobozok 100% átlátszóak. Az acrobat az összes ilyen rajzot úgy konvertálja át, hogy a szövegdoboz méretében a "belógó" dolgokat megfakítja. Magyarán halványan, de látható, hogy hol van a teljesen transparency objektum.
Van valami ötlet ennek megoldására?
-
kraftxld
félisten
válasz
RoyalFlush #43 üzenetére
Valamelyik sarokban van lakat ikon a megnyitott doksinál, vagy advanced pdf password remover nevű progi
-
kraftxld
félisten
válasz
RoyalFlush #41 üzenetére
A dokumentum menüben van biztonság. Ott nézelődj
-
RoyalFlush
őstag
válasz
RoyalFlush #40 üzenetére
Hasonló programot se tudna senki említeni, amivel a fájlból ki lehetne másolni részeket (jelszó megadását követően)?
-
RoyalFlush
őstag
Adobe Reader 8 (magyar) - Jelszóval védett pdf fájlról van szó. Hol tudom megadni a jelszót, hogy tudjak a dokumentumból másolni? Előre is thx
-
rii
nagyúr
dzsízásssz krályssssz O.o
-
rii
nagyúr
igaz... csak 6-os acrobat ...
de van egy 8-12-24-X oldalas PDF-em.
____ami ilyen: _____ és én ilyet szeretnék: ______ vagy ilyet: _____vagy valamilyet ....
-
lúzer
veterán
Hali!
Egy nagyon láma kérdés:
Hogyan lehet szöveget cserélni?
Nem tudom mit kell csinálni (ez 6-os verzió)enterrel ugye sort tör, mivel lehet bevinni?
-
Jarod1
veterán
Valaki tud 1 linket honnan tölthetem le a 7-es verziót? nem a 8-as érdekel...
-
zsanett666
csendes tag
Sziasztok!
Hozzá van rendelve az Adobe Reader 7 minden programhoz. Semmit nem tudok megnyitni. Még törölni sem lehet mert a vezérlőpult sem jön be. Tud nekem valaki segíteni? Előre is köszönöm. -
Chili7
őstag
Véletlenül az angol verziót vettem meg a 7.0-ból. Pár dolog nem világos, lehet hozzá magyarítást találni valahol?
thx -
peterszky
őstag
PDF fájlból szeretnék kitörölni egy szövegrészletet. Addig eljutottam, hogy letöltöttem az Adobe Acrobat Pro 8 trial verzióját. Kb itt elakadtam, hogyan tovább?
Előre is köszi minden segítséget
Addig eljutottam, hogy egy nagy piros csík áthúzza a szöveget, már csak eltávolítani kéne. -
csoszogi
tag
Sziasztok!
Lenne egy kerdesem: Google-ben ha beirok egy keresokifejezest, es talalatkent kinyitok egy pdf dokumentumot, akkor automatikusan elkezdi a Google-ba irt keresokifejezest keresni az Acrobat az adott pdf dokumentumban. Ez eleg zavaro tud lenni szamomra, szuksegtelen stb... Van valkinek otlete, hogy tudnam ezt kiiktatni? Ja es meg annyit, hogy ez egyszer csak jott, eloszor fel sem tunt.... Adobe Acrobat 7.0 professional-om van.
Kosz -
k.krisz03
tag
Hali!
Meg tudná valaki mondani, hogy mit kell beállítani az Adobe Acrobat 7-ben, hogy ha egy xls fájlt konvertálok, akkor ne csak az első munkalapot olvassa, hanem mindegyiket, ami abban az Excell fájlban van?
Előre is köszi!
Krisz -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Lehet Adobe Readerbe world dokumentumot betenni? Ha igen hogyan? -
radirpetya
tag
UP
-
radirpetya
tag
Sziasztok!
A gondom a következő:
Letöltöttem egy nyomtatványt Pdf-ben és szeretném kitölteni de azt csak World-ben lehet.
A kérdés a következő:
Át tudom e konvertálni a a pdf-t rtf-be doc-ba, kitölteni és azután vissza?
Ha igen milyen progival ugyanis az Adobe acrobat professional 7.0 (ez van nekem) ezt sajna nem tudja.
A guta majd megüt.
Please help!
Thx
Radirpetya -
febi
tag
Sziasztok! Tudna nekem vki abban segíteni, hogy egy teljes angol nyelvkönyv megvan pdf formátumba, de sajnos egy oldal egy pdf file-ban van Össze lehet ''őket'' füzni 1 db pdf fil-ba az egészet? Hogy ki lehessen egyszerüen nyomtatni?
-
Pá
addikt
Sziasztok!
Egy gyors és (remélem) egyszerű kérdés: sokdiás pdf-et kéne nyomtatni, lehetőleg úgy hogy egy oldalra ne csak egy diát nyomjon hanem sok kicsit(minimum 6), powerpoint alapból felajánlja de itt hirtelen nem láttam és nincs kedvem leállni keresgélni. Szal hálás lennék egy quick helpért. -
DrGonzo22
őstag
fel
-
DrGonzo22
őstag
Felteszem itt is a kérdést, mert ahogy elnézem elég halottak, ezek a topicok.
'Nekem is gondjaim lettek ezzel a programmal. Letöltöttem egy könyvet, pdf formátumban rendesen lehet nézegetni (fotóalbum), de ha átrakom jpg-be, akkor eltorzítja az arányokat. A könyv formátuma fekvő A/4-es, és ebből csinál álló A/4-est, de úgy hogy a képet nem forgatja el derékszögben, hanem torzítja. Azért is meglepő, mert már több száz ilyen könyvet raktam át jpg-be, és eddig soha nem volt gond. Gondolom csak beállítás kérdése az egész. Előre is köszönöm a segítséget.' -
Phobos
aktív tag
Hello
az író részéről van szó, ha nem lenne világos.
A kérdes, hogy a 7 -es verzióban megírt doksikat meg lehet-e nyítni a 6-os olvasóval, mert úgy hallottam, hogy vannak gondok, vagy lehet-e úgy menteni benne, hogy konvertáljon.
Tudom, hogy van 7-es olvasó is, de most a 6-os a kérdés
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Airsoft
- Megvan az Xbox Games Showcase 2025 pontos dátuma
- Okos Otthon / Smart Home
- Futás, futópályák
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest