Az erő legyen veled: Kinect Star Wars konzolcsomag a Microsofttól

A marketing már évtizedek óta próbál meg mindenféle Star Wars ihletésű terméket letuszkolni a rajongók torkán, ezek között azonban csak ritkán akadnak értékelhető darabok. A Microsoft is úgy gondolta, hogy megpróbálja meglovagolni a lézerkardok által keltett hullámokat, melyek még ennyi év elteltével sem tompultak. Egy ideje már beharangoztak egy Kinect által vezérelhető Star Wars konzolos játékot, a napokban azonban konkretizálták mind a játék, mind pedig a vele egyszerre debütáló speciális Xbox 360 konzol érkezési dátumát is.


[+]

Az ötlet, miszerint az Xbox 360-hoz nem olyan rég kifejlesztett Kinect játékvezérlő alkalmas lenne egy Star Wars témájú játékhoz, nem is olyan elvetemült gondolat, így a lézerkarddal vívott párbajokat és az erővel fűszerezett csatákat hamarosan még valóságosabban élhetjük át. A Star Wars Kinect azonban nem magányosan érkezik: a Microsoft egy speciális festésű Xbox 360-at is készített ebből az alkalomból, amely a kontrollerrel párban természetesen a világ legismertebb filmes robotpárosára emlékeztet.


[+]

Maga a konzol teljes R2-D2 pompában virít, a gyártó állítása szerint még különleges hangeffektekkel is felvértezték a szerkezetet a jobb összhatás érdekében. Esetlen társa, C-3PO szokás szerint most sem maradhatott ki a buliból, ebben az összeállításban egy aranyszínű kontroller formájában csatlakozik a kalandokhoz. Természetesen egy stílusban passzoló, fehér Kinect periféria is a pakk része.


[+]

A különleges, 320 GB-os Xbox 360-as csomag a Star Wars Kinect és a Kinect Adventures játékokkal világszerte (beleértve Magyarországot is) április 3-án indul hódító útjára. Csak a játékért 9990 forintot, a teljes csomagért 130 000 forintot kell letenni az asztalra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés