Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#1) Sub-ZeRo

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor úgy is tud majd viselkedni mint egy track ir?

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#2) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Frankó. Már alig várom.
Azért persze azt kivárom, hogy milyen alkalmazásokban és miként lesz használható.
Pl nekem elsősorban HTPC vezérlésre kellene. Mondjuk kézmozdulatokkal, hangvezérléssel. együtt.

(#3) Mittu88

Mittu88
(senior tag)

szerintem rohadt drága... xboxhoz nem kb. fele ennyibe kerül?

(#4) front3r

front3r
(senior tag)

Az Xbox-os Kinectet ugye lehet ugyanúgy használni majd PC-vel??
Tudom, már vannak programok, de engem a hivatalos rész érdekel, hogy lesz-e supportálva az Xboxos, vagy azt akarja az MS, hogy PC-re vegyen az ember egy másikat, ami nem lenne szép dolog.
Bár erre a kérdésre nem tudom ki tud majd érdemben válaszolni....

Ha telefon, akkor: Windows Phone!

(#5) Sub-ZeRo válasza front3r (#4) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát írták a cikkbe, hogy más fw-t kap, meg rövidebb kábel lesz hozzá + 50 centiről is jól veszi majd a mozdulatokat. Szóval szerintem nem lesz xbox kompatibilis.

"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják." | Track IR 5.

(#6) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Ezt tuti megveszem,csak az ára lehetne kicsit barátibb :U

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#7) mpierre

mpierre
(PH! addikt)

Vicces lehet a széken ülve karatézni a számítógép előtt... Az első rugásnál, amit nem lát a rendszer, úgyis felrúgja a user az asztalt.

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#8) DaveJr válasza mpierre (#7) üzenetére

DaveJr
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vagy egy konferencia beszélgetés közben kalimpálni... :DDD

Nem rossz dolog:) Bár nem látom értelmét a PC-s verziónak...vhogy kevés alkalmazást lehetne vele irányítani.....szerintem:)

[ Szerkesztve ]

Egyedi kábelek, 4pin (PWM) Y, 3-4-5-ös elosztók...stb: http://href.hu/x/ehtx

(#9) szab.tam

szab.tam
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

általában az új (más) dolgokat úgy szokták szídni, hogy nem próbálták előtte. 2 tipikus példa: lcd tv monitornak és a 3 kijelzős játékmódnál a köztes káva....

de ezt úgy szidom, hogy láttam a működését egy barátomnál. konkrétan xbox + forza 4.
szerintem autóversenyre egyenesen baromság. amikor elfordítod a fejed, fordul a versenyző feje is. de a szemedet vissza kell fordítsd úgy, hogy majd kiesik, mert különben ugye nem látod a kijelzőt.... :D

+ aktiválni a hangfelismerést, és kész a burleszk.... :K

természetesen olyan játékhoz, ami nem a fejforgatásra korlátozódik, biztos jó ficsőr. csak arra akartam rávilágítani, hogy csak autós játékhoz nehogy megvegye majd valaki...

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#10) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

"Ennek megfelelően az USB-s összekötés kábele rövidebb lesz, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"

Tessék már kiszámolni, mennyi +1m kábel többletkésleltetése... :W

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#11) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"az USB-s összekötés kábele rövidebb lesz, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"

Ez baromi vicces :DDD Az xboxos Kinectnek kb. akkora kesleltetese van, hogy azon erdemben az se valtoztatna, ha az USB kabel az erzekelobol a dobozig Shanghai-also erintesevel menne.

(#9) szab.tam: a Kinect alapvetoen nem alkalmas barmifele finom vezerlesre (bar van kinectes autos program, de az a mokas arcade kategoriaba tartozik, ahol senkit sem erdekel az idealis iv), igazabol a mindenfele ugralos meg tancolos dologra jo, a Fruit Ninja iranyitasara pl. tokeletes. Meg arra is, hogy az ember zsiros kezzel tudjon navigalni a box fomenujeben :D

[ Szerkesztve ]

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#12) radi8tor1 válasza szab.tam (#9) üzenetére

radi8tor1
(PH! nagyúr)

Call of Duty-ban lenne értelme a fejforgatásnak. De sokkal egyszerűbb megnyomni azt a két gombot helyette.
Várjuk a táncos programokat :D :C

TRON addict

(#13) Gusztáv válasza Sub-ZeRo (#1) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is erre gondoltam egyből, de olvasva a tapasztalatokat sajnos erre nem igazán jó. Mondjuk a TrackIr még olcsóbb is (én is erősen gondolkodom a beszerzésén).

Laci

(#14) Sub-ZeRo válasza Gusztáv (#13) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én is erősen, csak hát még messze vagyok a teljes árától. :O

[ Szerkesztve ]

(#15) mpierre válasza DaveJr (#8) üzenetére

mpierre
(PH! addikt)

PC: What? You think you’re some kind of Jedi, waving your hand around like that?
User: ?!!!@&¤$ß÷×$÷ף :F :W

[ Szerkesztve ]

wd40, mint portalanító eszköz...!!!!!? ¤ BattleTag: Deckwood#2527

(#16) Gusztáv válasza Sub-ZeRo (#14) üzenetére

Gusztáv
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ebay-en néztem, csak marha sok a postaköltség (~40$). De van ismerős, aki megy ki USA-ba, szerintem megkérem, hogy hozzon egyet.

Laci

(#17) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

ha ezt tudom lehet nem is vettem volna Box-ot, mert csak a kinect tetszett meg benne.. :)) :W

[ Szerkesztve ]

(#18) Daniford

Daniford
(tag)

Csak legyen olcsóbb ez a technológia! Tuti veszek egyet az asszonynak had ugráljon a tv előtt :)

www.arma2.hu

(#19) hyperspace válasza Psych0 (#10) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

én is így fogadtam :)

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#20) Televan

Televan
(senior tag)

Azért a 62.000 Ft egy kicsit sok. Plusz 30.000 Ft és megkapom hozzá a xbox -ot is. Ahol azért már vannak már programok is hozzá.
Kíváncsi leszek mikor jelenik meg az occsó kínai változat. ;]

"Jegyezd vele az égre Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr!"

(#21) Sub-ZeRo válasza Daniford (#18) üzenetére

Sub-ZeRo
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát én nem vennék az asszonnynak (ha lenne) inkább megmutatnám neki min ugráljon... :U :B

(#22) Kroni1

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt az origón olvastam: "A Kinecttől nem csak a szórakozás megváltozását várja a cég. Február elesején jelenik meg a mozgásérzékelő szenzor windowsos illesdztőprogramja és a Microsoft partnerei által készített kinectes alkalmazások, így a kütyüt nem csak játékokra, hanem például a tévé távirányítója helyett is használni lehet majd. Steve Ballmer szerint az oktatás és az egészségügy is megváltozhat a hang és mozdulatvezérlős interfésztől"

ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel, de nem hiszem hogy az a hír megbízhatóbb.. Bár örülnék ha menne az enyém PC-vel! :D

[ Szerkesztve ]

(#23) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Elképzeltem ahogy a karosszékből hadonászva netezek, fórumozok.

Kellene, ha nem lenne ilyen drága!

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#24) Day 'n' Nite

Day 'n' Nite
(fanatikus tag)

No, mostmár a monitorokat is sűrűn fogják szétrúgni-ütni a "gémerek" :)
Az ASUS-nak volt valami hasonló terméke, azzal mi lett?

“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/

(#25) banhammer válasza Day 'n' Nite (#24) üzenetére

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

"Az ASUS-nak volt valami hasonló terméke, azzal mi lett?"

Lerúgták...

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#26) dabadab válasza Kroni1 (#22) üzenetére

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

"ez úgy értelmezhető mintha a mostani kinect is menne PC-vel"

Megy is: http://openkinect.org/

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#27) Tigerclaw

Tigerclaw
(őstag)
LOGOUT blog

Ennek mi értelme lesz? Nekem van Kinectem az XBOX-hoz és nagyon jó, de nem értem PC-n mire lehet használni.

(#28) dystopia válasza Psych0 (#10) üzenetére

dystopia
(tag)

Minden pikoszekundum számít.
Eddig ez az év információja, és az év reagálása. To me.

Gratula!

[ Szerkesztve ]

aNaLyZe tHiS!

(#29) aerosmith

aerosmith
(újonc)

vannak pcs játékok kinectre?

(#30) Tenax84 válasza Kroni1 (#22) üzenetére

Tenax84
(újonc)

Programozó vagyok, van boxom és Kinect-em is van hozzá. Mikor kijött a béta SDK kinect-hez pár hónapja, fel is telepítettem és rádugtam PC-re. 5 perc alatt írtam vele egy progit, amivel az egeret tudtam mozgatni kézmozdulattal. A végleges SDK is működni fog vele az információim alapján, csak nem lesz olyan pontos a hardver, mint a drágább új változat.

(#31) Ptech

Ptech
(őstag)
LOGOUT blog

Már alig várom, hogy 60k-ért hadonászhassak a PC előtt ülve :U ;]

http://hardverapro.hu/apro/nezz_be_msi_gx720_ms-1722-id1_bontas_p8400_9600m/friss.html

(#32) Tibi86

Tibi86
(tag)

Szerintem a PC monitora kicsi a kinect-hez.
Xbox-hoz a nappaliban tökéletes, de egy íróasztal előtt vergődni, ráadásul 60 papírért... :))

(#33) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

Az lesz a szép, ha jelszót is Kinect-tel adod meg... ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#34) syl5 válasza Tibi86 (#32) üzenetére

syl5
(őstag)

Pont ezt akartam én is írni.

Go Hard or Go Home!

(#35) csongi

csongi
(őstag)
LOGOUT blog

És remélhetőleg kiderül miért van az Xboxos verziónál késés :), Mert hogy nem a kábel hossza okozza az biztos. Egy normális pc ha rendesen optimalizált a driver kenterbe veri majd a konzolt ezen a területen is. És remélhetőleg élvezni is lehet a játékokat,minimálisra csökkentett késedelemmel.

Nem szép, de legalább jó öreg!

(#36) Kroni1 válasza Tibi86 (#32) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

A TV-re a PC-t rádugni semmivel sem bonyolultabb mint a Boxot.. Nekem mindig is össze volt kötve egy 5m-es HDMI-vel a másik szobában lévő nagy TV-m a géppel, egy vezeték nélküli bill egér meg simán veszi a jelet az egész lakásban.. Ha lennének játékok a PC-re hozzá adnám is el egyből az XBoxot, annyira nem szeretem.

(#37) Tibi86 válasza Kroni1 (#36) üzenetére

Tibi86
(tag)

Én is kötöttem már össze TV-vel a gépet, csak nem ez az általános.
Tegyük fel ha rákötöm, akkor a vezeték nélküli egérrel+billel fogok szerencsétlenkedni a fotelban? Onnan már csak egy lépés a kontroller. Nekem ez kényelmetlen.

A vicc az, hogy én meg pont most akarok egy boxot beszerezni. :)

[ Szerkesztve ]

(#38) Edenyke

Edenyke
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt vajon lehet tudni, hogy ez is csak 320*240es felbontáson fog menni, vagy már támogatni fogja a maxot, tehát a 640*480at?

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#39) Kroni1 válasza Tibi86 (#37) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

ÖÖÖöö.. Nekem filmezéshez van ez így, film közben meg ugye eleve ritkán nyomogatom, de olyan kényelmes az ágyból egérrel kattintgatni, hogy netezni sem nagyon megyek át a monitor elé, csak ha valamit nagyon gépelni akarok. Játékra meg vettem az XBOX Joypad-omhoz egy Wireless Reciever-t, és minden tökéletes..

De egyet értek, hogy a PC-nek nem a MediaCenterként való használata a megszokott.. Viszont nekem igen, világ életemben PC-ről néztem a filmeket, stb. Sosem volt DVD vagy Blu ray lejátszóm és szerintem nem is lesz..

Amugy szerintem a Microsoftnál sem arra gondoltak hogy a PC monitor előtt fog mindenki ökörködni, hiszen azért hely is kell, az meg inkább a TV előtt van a nappaliban.

[ Szerkesztve ]

(#40) Tibi86 válasza Kroni1 (#39) üzenetére

Tibi86
(tag)

Így már abszolút megértelek, filmhez, nethez tökéletes. :)

(#41) I.T.E.M

I.T.E.M
(tag)

Nem tudom milyen késleltetésről beszéltek,nálam nem jelentkezik ez a jelenség. A windows.os sdk van felrakva és megy szépen,de ezenkívül van még más vezérlő is hozzá pl az openNI driver. Az x360 kinect szenzort kifejlesztő PrimeSense készíti és folyamatosan frissíti.

Tessék én itt nem nagyon látok késleltetést

\--/ "UNIX is very simple, it just needs a genius to understand its simplicity." \--/ Dennis M. Ritchie - Invent C and UNIX -- 1941-2011 R.I.P \--/

(#42) tgabi333 válasza I.T.E.M (#41) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

Nem itt van a lag, hanem a fizikai mozgás és a kinect által érzékelt mozgás között, a videón a kinect kimenetét dolgozzák fel :)

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#43) Duree

Duree
(PH! addikt)

Na erre már régóta vártam,igaz sokkoló az ára,de majd eldönti az élet,hogy mennyire fogják venni,illetve mennyire lesznek optimalizált játékok.

(#44) Dany007 válasza tgabi333 (#42) üzenetére

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Oké, de akkor azt kéne kiszámolni, hogy a kábelen átmenő információ közel fénysebességgel közlekedve mennyivel hamarabb ér oda, ha az út mondjuk 50cm-rel kisebb?
Mert szerintem itt még csak nem is microsecundumokról beszélünk, hanem simán nanosec. vagy még kisebb egységről.

(#45) ALBY

ALBY
(újonc)

Kinect figyeli ahogy VérPistike matyizik a gépnél,
de talán még "app" is lesz hozzá a kívánt céllal, húzza fel vele a progressbar-t :)
aztán ha felkerül a top 10-re beköpi a szüleinek is mail-ben. :Y
Bocsi :)

A lónak is két oldala van mégsem hanglemez...

(#46) Kroni1 válasza I.T.E.M (#41) üzenetére

Kroni1
(őstag)
LOGOUT blog

mondjuk én ebben a videoban is láttam késést, amikor integetnek kb. pont egymással ellentétesenvan a kezük. De ez csak szőrszálhasogatás.. :D

(#47) Sárkányvölgy

Sárkányvölgy
(kvázi-tag)

Kíváncsi leszek, hogy milyen PC-s játékok fogják támogatni.
Egy Max Payne-t biztos érdekes lenne vele játszani, főleg az időlassítás (bullet time) miatt :-)
Bár egy mozgáskoordinációs program hasznos lenne, vagy épp egy küzdősport oktató. Ilyen téren látom értelmét, de egy StarCraft II-t már nem.

Üdv, Sárkány

(#48) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

isteni jó ez a megoldás..de az ára :( :W

(#49) tgabi333 válasza Dany007 (#44) üzenetére

tgabi333
(fanatikus tag)

Szerintem is marketing bullshit akar lenni ez a rövidebb kábel. Valamivel meg kell különböztetni az xbox-os verziótól, mert ez sokkal drágább lesz.

You'll Never Walk Alone --- http://www.tothgabor.hu

(#50) lovilovi01

lovilovi01
(újonc)

Nem tartozik szorosan ide, de lenne egy kérdésem:

Xbox kontrollerrel (wireless, pc-s) lehet valahogy irányítani az win media centert, vagy valami más normális lejátszót pc-n?

este fél 8 után ne hívj, ha lehet, Kösz

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.