Hirdetés

Iron Man Xbox 360 Mod – Marvel-lázban ég a világ

Az Iron Man, hazai címén A Vasember első és második része világszerte komoly sikereket ért el, és a jól sikerült képregény-adaptáció rajongói a legújabb Marvel kasszasiker, A Bosszúállók (Avangers) nyomán most újabb lökést kaptak, hiszen a szuperhős csapat egyik fő tagja Tony Stark, a milliomos playboy, akinek mellesleg az esze is vág.


(forrás: Technabob) [+]

Ezek után mondhatni csak idő kérdése volt, hogy mikor bukkan fel egy olyan mod, amely az Iron Man „életérzést” testesíti meg. A napokban elő is került egy tetszetős alkotás, amelynek alapjául nem egy számítógép, hanem egy Microsoft Xbox 360 konzol szolgált. A 120 GB-os játékgépen már távolról is kiszúrhatók a vasemberes stílusjegyek, többek között az arany-piros fényezés, amit nem csak a készülék, de a kontroller is megkapott. De ami még ennél is jellemzőbb, az az oldalába integrált „arc reactor”, vagyis a különleges és egyedi áramforrás, amely életben tartja viselőjét.


(forrás: Technabob) [+]

A Zachariah Cruse által készített átalakítás iránt nagy az érdeklődés, ezt mi sem bizonyítja jobban, mintsem a licit, ami már 3200 dolláros vételárnál jár. Valóban szép darab, de akinek megtetszett, azért az némi kézügyességgel és türelemmel biztosan ennek töredékéből is kihoz egy hasonlóan dizájnos Iron Man konzolt, ha nem jobbat.


(forrás: Technabob) [+]


(forrás: Technabob) [+]


(forrás: Technabob) [+]


(forrás: Technabob) [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés