Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Löncsi

Löncsi
(őstag)
LOGOUT blog

Ilyenkor örülök, hogy szerencsére nem tervezek next gen konzolt venni, köszönöm Microsoft. :DDD

A processzor elbírja e a vga-t ? Ez így nem helyes.Az hogy kihajtja e annek már van értelme. - Bib

(#2) Spancho

Spancho
(tag)

Ekkora baromságokat...
Csak azt érik el ezekkel hogy jó drága legyen.
Hd kijelző egy joystick-ba :D
Kéne még bele mini pop-corn készítő is ami játék közben a szádba pattogtat.
telenfon + előlapi kamera a videó telefonálásokhoz.
+ beépitett mini kinect is ami az újaidat nézi.
Baromság az egész legyen olyan mint eddig a vas meg erősebb és nem lesz gond vele :)

(#3) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

"Ezt azzal magyarázzák, hogy az új Xboxban a kontroller egyébként is a háttérbe szorul, mint másodlagos vezérlő, ugyanis a főszerep a továbbfejlesztett Kinect mozgásérzékelő perifériáé lesz"

Ez most komoly? :U

(#4) katsi

katsi
(kvázi-tag)

Van XBOX360-am, PS2-m, Wii-m, mindharmat nagyon kedvelem (foleg a PS2 jatekkinalata monumentalis szamomra: elkepeszto mennyisegu minosegi cim olcson, a konzol is 15k korul megveheto), DE ez a kontroller ocsmany.
A kinectet csak kontrolleres iranyitassal egyutt tudnam elkepzelni, a hadonaszas onmagaban nem nyerte el a tetszesem a PlayIT-en (ha ment egyaltalan). A Wii ezt sokkal jobban megoldotta, ott az uj Zelda iranyitasa valami eszmeletlen kiraly.
Szerintem a Wii U-val megint a Nintendo fog iskolaztatni. :)

(#5) CocooN-z

CocooN-z
(őstag)

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#6) Tibi86

Tibi86
(tag)

Ha igaz, hogy a Kinect-es játék lesz előtérben, akkor a Microsoft tényleg nagyon elmegy a casual gamerek felé. :U
Biztos megirigyelték a Wii eladásait. Azért bízom benne, hogy egy qrva nagy kamu az egész. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#7) Apika

Apika
(PH! addikt)

Ha az új Xboxban a kontroller egyébként is a háttérbe szorul, akkor minek kellett HD felbontású érintőkijelzővel felszerelni? :U

(#8) Prof01 válasza CocooN-z (#5) üzenetére

Prof01
(PH! addikt)

:DDD

Four wheels move the body. Two wheels move the soul.

(#9) bbrain

bbrain
(lelkes újonc)

Elég fotobolt a kontroller.

Dropbox account reg extra 250MB-al: http://tinyurl.com/6fjaqye

(#10) Djuree válasza CocooN-z (#5) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

+1

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ 気剣体一

(#11) Tidus

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ismét a Nintendó a főellenség, azt kell valahogy legyűrni. Mivel mindig valami új koncepcióval állnak fel.
Jön az XBox?(720), PS4, aztán Nintendó valami újjal.

"...Fortune favours the bold..." Virgil: The Aeneid

(#12) syl5 válasza Angel1981 (#3) üzenetére

syl5
(őstag)

Na ha ez igaz lesz, akkor ismét felvirágzik a PC-s piac.

Go Hard or Go Home!

(#13) havasa

havasa
(senior tag)

(#14) adokveszekBP válasza havasa (#13) üzenetére

adokveszekBP
(fanatikus tag)

:DDD

Sony Vaio, Toshiba Folio 100

(#15) Cyberpunk

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát ennyiért kicsit sok lesz.

Samsung Galaxy Note GT-N7000 mert a méret a lényeg.XD

(#16) barack1997 válasza Tidus (#11) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A japánok pár évvel előtt vannak mindenki előtt, technológiában.. A fukushimai atomkatasztrófát fél év alatt kiheverték, beszarás, nagyon értik a dolgukat :D

[ Szerkesztve ]

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#17) HosCincer

HosCincer
(újonc)

Technológiailag szép és jó a Kinect de hogy az átlag emeber a Gears of War 4-et nem akarja ezzel a cuccal végig bohóckidni az biztos...

Let's fall in love with music

(#18) barack1997 válasza HosCincer (#17) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Van egy kis bökkenő: a GoW az nem triológia ?

Üdv Barack. 2 Informatikus beszélget. Nincs kölcsön egy 1000-esed ? De van, adok 1024-et, hogy kerek legyen :D//Steam nick: ruszkii97//Origin nick: Barack_HUN

(#19) CocooN-z válasza barack1997 (#16) üzenetére

CocooN-z
(őstag)

deasonyisjapánnem? :U

Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

(#20) syl5 válasza barack1997 (#16) üzenetére

syl5
(őstag)

Jah, tényleg megdöbbentő, amit tudnak csinálni.
Asszem 2 hét alatt húztak újra egy komplett hidat.
De ugyanígy Amcsiba is. Ott is állandóan tornádó, meg szélvész, meg Godzilla ( :D ), meg minden anyám kínja, aztán pillanatok alatt újraépítenek mindent.
El sem merem képzelni mi lenne itthon ilyen esetben...

Go Hard or Go Home!

(#21) barack1997 válasza CocooN-z (#19) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt nem mondtam, hogy nem az, sztem japán jobb mindenbe, de ez látszik is :D

syl5 ja, nagyon fejletettek :D

[ Szerkesztve ]

(#22) datatomm

datatomm
(kvázi-tag)

ÁÁÁ - Nagyon jó ez! De mire?

Ilyen erővel lehetne az egész egy tablet. De csináljanak inkább egeret.

(#24) oneiros

oneiros
(kvázi-tag)

Valahol már azt írják, hogy hd6670 alapú GPU lesz benne.
Mostanában csak úgy záporoznak a hírek, lehet hogy mégis lesz valami 2013-ban. :U

[ Szerkesztve ]

Welcome to the Mod Men Show!

(#25) Rebourne válasza Apika (#7) üzenetére

Rebourne
(lelkes újonc)

User: "Xbox, where is my controller?"
Xbox: "You are the controller."
User: "Xbox, I mean, the gamepad."
Xbox: "It's over there."
User: "Xbox, WHERE?!"
Gamepad displays: "HERE".

Hát ezért kell rá a kijelző.

(#26) DeFranco válasza CocooN-z (#5) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Batrang.

(#27) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Azért arra kiváncsi lennék, hogyan lehet Kinect vezérlővel FPS-t játszani.

Fedezék gyanánt beugrik a játékos a heverő mögé?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#28) barack1997 válasza banhammer (#27) üzenetére

barack1997
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A heverőt már rég szétkapták C4-el

(#29) Tikakukac

Tikakukac
(őstag)

Mint mikor először lát a gyerek zsiráfot és így nézi, hogy akkor ezt most, hogy sikerült összerakni. Na kb. ilyen fejet vágtam mikor ezt megláttam.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#30) MZperX75 válasza Rebourne (#25) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Magyar fórum! tessék magyar mondatokat írni!

MÁS:

Azt ne tessék elfelejteni,hogy a játék gépek terjedését csak úgy lehet fokozni,hogy a profit érdekében,hogy elérhetővé tesszük szinte minden korosztálynak,és átlagembernek.

Ehhez, arra van szükség ,hogy ilyen és ilyen jellegű változáson menyjen át konzolipar!

Sokan még mindig le vannak maradva a PC szintű játékokkal,PC-n!
(Ugye Löncsi!)
A profit ,minél többet eladni db számra,ezt meg csak így lehet,játékosok nagy százaléka már nem PC-n játszik hanem konzolon!

Remélem majd olcsón veszek Xbox360at,vagy PS3-at :)
Jövőre!

[ Szerkesztve ]

lakásfelújítás-festés http://homedesign75.freewb.hu/

(#31) MZperX75 válasza banhammer (#27) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Nem jól!

(#32) Angel1981 válasza syl5 (#12) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Valahogy bennem is kicsit hasonló gondolat fogalmazódott meg...
Ha ennyire a kocajátékosok felé nyitnak, akkor frankón előfordulhat, hogy sokan visszatérnek PC-re...
Remélem, a hír ezen része csak alaptalan pletyka!

(#33) Cyberpunk válasza MZperX75 (#30) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

"játékosok nagy százaléka már nem PC-n játszik hanem konzolon!"

Ezen mindig jót röhögök.

(#34) MZperX75 válasza Cyberpunk (#33) üzenetére

MZperX75
(őstag)

"Ezen mindig jót röhögök"
.
Pedig már fel kellene fogni! nem röhögni!
Persze kinek mi a játszás,az persze relatív
nem a pssziánszókra gondolok ;)

(az itt fórumozók,közel sem átlagos emberkék,számítástechnikával kapcsolatban,ezt mindig elfelejtitek ;) )
Nem ez az alap!

Angel1981

"hogy sokan visszatérnek PC-re..."
kik ?
(aki játszani akar,az konzolon vagy PC-n játszik,akit nem érdekel a PC és játszik az konzolon játszik,aki meg nem játszik az mind a kettőt leszarja!
Szerintem ha igazi játékot akar valaki ,az nem fog PC-n buzulni ,persze sajnos!

[ Szerkesztve ]

(#35) Youri

Youri
(PH! addikt)

ez valami nagyon kínai vacaknak tűnik :DDD

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#36) syl5 válasza Angel1981 (#32) üzenetére

syl5
(őstag)

Én bő 2 év xboxozás után sem tudtam teljes mértékben megszokni a kontrollert sem, akkor nem tudom mit akarnak.
Kényelmesebb sokkal a kontroller, de lövöldözős játékot gyakorlatilag lehetetlen vele játszani.
Mondjuk ott van a másik oldal is, hogy NBA-t meg billel lehetetlen játszani. :)

Go Hard or Go Home!

(#37) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(őstag)

Nagyon, de nagyon nem jó irányba haladnak a pletykák szerint a dolgok. Még a végén kiderül, hogy az MS az új gépet nem is a Core rétegnek szánja, és egy olyan arconköpést prezentálnak amit anno a Nintendo tett a Wii-nél.

Akkor biza a Sony marad az egyetlen lehetőség, bennük még bízok hogy nem szarnak az eddig őket eltartó HC réteg igényeire.

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#38) Cyberpunk válasza MZperX75 (#34) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Pedig kínomban már csak röhögni tudok. Nem te vagy az első aki temeti a PC-t mint játék platformot. És vannak olyan műfajok amiket csak PC-n lehet játszani. Vagy irányítasz RTS-t kontrollerrel?

(#39) Tidus válasza barack1997 (#16) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Hát igen ez így van.
De nem értem az alaplap és processzor piacon miért nincs japán cég.
Az alaplapok japán alkatrészekkel vannak telepakolva, a dobozokon ott virítanak megnyugtatólagosan hogy japán kapacitorokkal készülnek , na és az USB3 NEC chipjéről nem is beszélve.

(#40) DeFranco válasza GeneraL_XTX (#37) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te miért gondolod azt, hogy egy céget bármilyen elv is vezérel, vagy értékek mentén működik?

Azt látják, érzik, hogy a Nintendo egy bazi nagy szeletet harapott ki az ő kis privát tortácskájukból a kazuárok elhappolásával, és látják, hogy ma a plebs számára is trendi nerd-nek látszani, ezért erre gyúrnak, mert ebben van a profit.

A HC játékosok meg majd kapnak egy classic kontrollert, meg évente 10 játékot, és csitu.
(nem értek vele egyet, jobban szeretném, ha ezek helyett a csoda kütyük helyett tennének egy egeret meg egy legalább numpadnyi billentyűzetet a konzolok mellé, de a valóság sajnos nem ez)

[ Szerkesztve ]

(#41) DeFranco válasza MZperX75 (#34) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert mitől igazzy egy játék attól, hogy konzolos?

(#42) MZperX75 válasza Cyberpunk (#38) üzenetére

MZperX75
(őstag)

temeti?
Én aztán nem temetem,csak százalékban írd ki légyszíves hányan játszanak pc-n?
és hányan játszanak nem pc-n? A kézikonzoltól a telefonig+Xboxtól a Wii-ig!

A tények makacs dolgok.

Úgy látom 2 malomban őrlünk,hozzuk ezt egy fedél alá!

"És vannak olyan műfajok amiket csak PC-n lehet játszani. "
persze vannak olyanok,de azt a játékosok(minden játékosra értem) hány százaléka is játssza?

Na akkor?

(én úgy írom,barátom ezt ,hogy 1986-óta van számítógépem,kvarcjátékon kívül nem volt konzolom.
C64-től az AMIGA-n keresztül !PC-n Voodoo--HD4870CFX befejeztéig!
Csak FPS!
Nem ma kezdtem.
Ma már nem érdekel,a játék. :DDD persze néha a kíváncsiság győzz!

) DeFranco

Mitől igazi,hogy PC-s?

[ Szerkesztve ]

(#43) Tikakukac válasza MZperX75 (#34) üzenetére

Tikakukac
(őstag)

Az utolsó mondat az kb. olyan erős volt, mintha borsot öntöttek volna az orromba és egy üveg erős pistát az altájékomba...
Tudom manapság már mindent jobb konzolon játszani, körökre osztott stratégiát, fps-t bármit, mert az úgy állat meg minden. Szerencsére azért nem így gondolkodnak általánosságban, mert igencsak szomorka lennék.

[ Szerkesztve ]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra...

(#44) DeFranco válasza MZperX75 (#42) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem én kezdtem úgy, hogy szerintem... :U

#45: az a gond, hogy a forma a tartalom rovására megy. Egy konkurrens gamerblogban volt erről szó. Nekem az a véleményem, hogy ez az aktuális generáció lesz a konzolok aranykora, innen már csak lefelé megy az út a profitmaximalizálás útján, de lehet nem lesz igazam. Én PC-t használok, adott esetben gamepaddal, nagy-nagy megelégedésre, de annak idején azt mondtam, hogy ez az utolsó fejlesztés, innen már konzol lesz, ha ez nem lesz elég. Most viszont annyi játék van már legálisan betárazva, hogy ha a még potenciális címeket hozzáveszem, a következő konzolgeneráció életciklusának végéig kitart.

[ Szerkesztve ]

(#45) adalbert1 válasza DeFranco (#40) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha van egy classic controller, és játszható vele az engem érdeklő címek nagy része (Wii-t pl. többek között azért nem vettem, mert a New Super Mario Bros. nem játszható classic controllerrel), akkor nekem az bőven elég, aki akar meg bohóckodhat az új irányítóval. 10 tartalmas játékkal bőven el lehet egy évet lenni ha az ember nem főállású gamer.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#46) Angel1981 válasza GeneraL_XTX (#37) üzenetére

Angel1981
(PH! addikt)

Csak az a baj, hogy a PS3 utódjáról - tudtommal - még semmi hír nincs, még pletykaszinten sem.
Még azt sem láttam sehol hivatalosan bejelentve, hogy egyáltalán készülne...

(#47) MZperX75 válasza DeFranco (#44) üzenetére

MZperX75
(őstag)

Ez verekedés úgy,hogy :U

Tikakukac
A lényegen átsiklasz!

FPS-t nem mindenki játszik!Azoknak tuti a konzol,csak bekapcsolja beteszi a lemezt,nem állítgat,szinte semmit,graf opció,telepítgetés,hanem egyszerűen játszik.

Ha a gyártók piacot akarnak nyerni,meg kell fogniuk azokat is akiket nem érdekel a PC.

[ Szerkesztve ]

(#48) Cyberpunk válasza MZperX75 (#42) üzenetére

Cyberpunk
(PH! kedvence)

Hát ha a warez tábort is belevesszük a képbe mindjárt más lesz a gyerek fekvése. De tőled sem láttam százalékos értékeket forrással alátámasztva.

(#49) Tidus válasza MZperX75 (#42) üzenetére

Tidus
(őstag)
LOGOUT blog

Ha van egy jó középkategóriás PC-d akkor az összes konzolt nyomhatod rajta emulátoron, a gamekat pedig letöltheted ingyen a megfelelő oldalakról.
Már csak egy jó játékvezérlőt kell venned, és ennyi.

(#48) Cyberpunk: Az eső mondatodban benne van a lényeg, arra céloztam.

[ Szerkesztve ]

(#50) DeFranco válasza MZperX75 (#47) üzenetére

DeFranco
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem verekedés, kérdeztem valamit, egészen egyszerű kérdés volt, csak nem tudod alátámasztani, így inkább sértődött mórickát játszol. Semmi gond. Én megértem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.