Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Sefter

Sefter
(őstag)

Végre játékokat is elkezdenek írni rá...? :B

(#2) depmod

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez nagyon érdekes lesz, de a 250 dolcsi :U :U :U

..., akkor a nyuszi b***hatja!

(#3) Banános Joe

Banános Joe
(lelkes újonc)

"végleges formát öntött"
Mármint öltött. :)

Értem én, hogy PC-s verzió, de mitől ér ez 150 dollárral többet, mint a boxos?

[ Szerkesztve ]

(#4) antikomcsi

antikomcsi
(PH! kedvence)

Én kíváncsian vártam, hogy mikor lesz, milyen lesz, hogy fog szuperálni, stb..

Na de persze, hogy megint a PC-seket kell lehúzni, mert azok a marhák fizessenek, ha kell nekik. Kis túlzással a 250dollár, egy konzol ára. Csalódott vagyok, mert nagyon túlárazottnak érzem. :U

[ Szerkesztve ]

(#5) syl5

syl5
(őstag)

Nem tudom mennyire lesz életképes a dolgozó szobában való ugrándozás... :U

Aki meg nagy térbe játszik, az inkább konzolozik szerintem.

Go Hard or Go Home!

(#6) depmod válasza syl5 (#5) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én nem :R
Nem itt a gond, hanem hogy milyen játékok fogják kihasználni.

(#7) Hebry válasza syl5 (#5) üzenetére

Hebry
(senior tag)

Én is ezen gondolkodom, hogy a dolgozószobában elég hamar elég komoly sérüléseket szereznék.

De ha egy nappaliban lévő HTPC-re gondolok akkor máris nem egy olyan hülye ötlet, sőt...
Csak az ára ugye.. :(

(#8) syl5 válasza depmod (#6) üzenetére

syl5
(őstag)

A kivétel erősíti a szabályt. ;]

Én ha nagy térben, pl hálószobában fotelban ülve játszanék, akkor biztos nem szenvednék PC-vel.

Go Hard or Go Home!

(#9) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Ez nem úgy megy mint egy game controller, hogy bekalibrálom és használom? Kell hozzá támogatás?

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#10) Yutani válasza Banános Joe (#3) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvasd el a hírt még egyszer, és megtalálod a választ a kérdésedre.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#11) Youri válasza Sefter (#1) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

PC-n nem az a cél

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#12) todie válasza Yutani (#10) üzenetére

todie
(tag)

2x is egymásután:)

(#13) banhammer

banhammer
(őstag)
LOGOUT blog

Teszt mikor lesz?

http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

(#14) Mozsa

Mozsa
(tag)

Játékok hozzá? Az xbox360 játékait átírják? Mint a kinect sports 1-2?

(#15) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Van, aki csak a kinect miatt vet vagy akar venni xbox-ot azoknak egy olcsóbb alternatíva lehet persze a 250 $ az csak induló ár megy az lejjebb is. ;]

#14 Esetleg emulátor szoba jöhet?

Samsung Wave GT-8500

[ Szerkesztve ]

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#16) Abu85 válasza Banános Joe (#3) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

:R Javítva.

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#17) Angel1981

Angel1981
(PH! addikt)

Bocsánat, de ez azért drága....

(#18) Abu85 válasza Mozsa (#14) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Ezzel úgy van az MS, hogy ha játszani akarsz Kinecttel, akkor ott az Xbox 360. A PC-shez is írható játék, de szerintem elsődlegesen nem erre fejlesztették.
A HTPC vezérlése elég jó terület lesz. Gondolom az MS is elkezdi írni a saját programokra a támogatást.

[ Szerkesztve ]

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#19) Dany007

Dany007
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na végre! Már csak programok kellenek rá és veszem is! :D
Arra lennék leginkább kíváncsi, hogy milyen lehetőség van vele magát a PC-t irányítani. Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...
Nekem lényegében erre kellene, persze a játék lehetőség se lenne rossz. Iszonyat sok lehetőség van benne, kérdés mikorra lesz kikanázva rendesen.

A kábelhossz mizériát továbbra is baromságnak tartom :) A majdnem fénysebességgel terjedő elektromos jelek esetében az az 50 cm-es kábelhossz rövidülés semmi érezhető hatást nem vált ki.

(#20) Banános Joe válasza Yutani (#10) üzenetére

Banános Joe
(lelkes újonc)

Olvastam, a szoftveres támogatás a vindózhoz. De ennyi pénzért az egész windowst megveszem. :D

(#21) Yutani válasza Banános Joe (#20) üzenetére

Yutani
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tegnap néztem Saturnban, a dobozos Seven 65k körül van. A Kinect kicsit olcsóbb lesz. :)

Más kérdés, hogy pofátlanul drága a Windows 7. 30k-t még kiadnék érte, de ennek a duplájáért a t*k*m veszi meg.

Bulldozer - Dehogy munkagép, mindössze néhány ember lapáttal!

(#22) syl5 válasza pusszycat (#15) üzenetére

syl5
(őstag)

Abba szerintem ne menjünk bele, hogy olcsóbb alternatíva. ;]

Mennyit is kell költeni egy PC-re (csak alapgép), hogy vállalható grafikával futtasson mindent? Most így durván becsülve olyan 150k-t +50k a kinect

Mennyi is egy xbox, ami vállalható grafikával futtat minden?
85k kinecttel, 250 Gb Hdd-vel

Több, mint dupla áron jössz ki PC-vel, úgyhogy az ár szerintem nem a legjobb érv ;]
Még ha azt mondjuk, hogy elég egy 120k-s alapgép, még akkor is dupla ár! :Y

Go Hard or Go Home!

(#23) Mozsa válasza Abu85 (#18) üzenetére

Mozsa
(tag)

Muris lesz ha az Office 15 ezzel fog menni.... :DDD Szóval akkor 1 év mire lesz rá játék.
Biztos van a játékokon kívül más terület is.

Syl5: azt vedd figyelembe, akiknek van már olyan számítógép + op rendszer, ami kinect "képes", annak olcsóbb mint egy xbox360 kinect

[ Szerkesztve ]

(#24) Banános Joe válasza Abu85 (#18) üzenetére

Banános Joe
(lelkes újonc)

HTPC-t egyszerűbb távirányítóval vezérelni, mint integetni a tv-nek.
Ha meg már játszani akarsz a tévén, akkor ott a box, a HTPC nem arra való. Egy brazos meghajtaná vajon? :D
Másrészt a near mode is azt igazolja, hogy mégiscsak desktophoz tervezték. :)

(#25) Xaels

Xaels
(PH! kedvence)

Kicsit drága lett. Gondolom a MS arra is számít, hogy a köztudottan buhera mániás PC-s közösség miket fog tudni kihozni a rendszerből amiket aztán át tud majd ültetni a konzolos rendszerbe és alkalmazásokba.

Ezen felül én nem csak játékok terén látok potenciált a rendszerben, el kell vonatkoztatni az X360-as verziótól és a professzionális lehetőségeket is figyelembe kell venni.

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#26) bigga válasza Dany007 (#19) üzenetére

bigga
(tag)

Pontosan ezért ruháznék be egy Kinect-be én is - kíváncsi vagyok mit mutat Win7 alatt...

" You know what capitalism is? Getting f*cked! "

(#27) Banános Joe válasza Xaels (#25) üzenetére

Banános Joe
(lelkes újonc)

Tomkrúzos minority reportos mutogatós vezérlés? :))

(#28) syl5 válasza Mozsa (#23) üzenetére

syl5
(őstag)

Persze, ez nyilvánvaló! Jelen pillanatban, ha valakinek már van egy erős PC-je, akkor ebben az adott pillanatban kevesebből jön ki, ha vesz egy PC-s kinect hw-t, mint ha venne egy komplett xbox360 pakkot.
Azonban a PC-re is valamikor ki kellett adni azt a pénzt, és jó PC nélkül mit sem ér a kinect, szóval szerintem ez nem mérvadó.
Persze lehetne úgy is tekinteni, hogy azt a pénzt már kiadtuk azzal nem lehet mit kezdeni, de egy jó pc-t jó áron elég egyszerűen el lehet adni.
De mindegy ez egyéni preferenciák kérdése. Én biztos nem adnék ennyi pénzt a PC-s kinectre, hanem inkább egy komplett x360 pakkot vennék, pedig egy viszonylag erős PC-vel rendelkezem. Miért? Mert szerintem ha racionálisan nézzük, akkor az a plusz 35k kiadása jóval többet nyújt, mintha megspóroltam volna azt. Ugye állandó PC-s szenvedések, portolások, késések, elavuló hw, stb.

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#29) FlekkeN

FlekkeN
(kvázi-tag)

Lehet ráhekkelni ezt a verziót az xbox 360-ra vagy firmware-t cserélni köztük valahogy. Kiváncsi leszek mit talának ki.

(#30) Youri válasza FlekkeN (#29) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

És akkor megveheted 99 helyett 250 dollárért xbox-ra, érdemes :)

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#31) Daert válasza Abu85 (#18) üzenetére

Daert
(őstag)
LOGOUT blog

Ezzel úgy van az MS, hogy ha játszani akarsz Kinecttel, akkor ott az Xbox 360. A PC-shez is írható játék, de szerintem elsődlegesen nem erre fejlesztették.
Ezt az eshetőséget valahogy természetesebbnek érzem a borsos árra mint a "szoftver írását" szöveget.

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Daert&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#32) Youri válasza Daert (#31) üzenetére

Youri
(PH! addikt)

Ez a lényege, hogy vedd meg az SDK-t is, és azzal használd fel saját igényeidnek megfelelően, ami nem feltétlen az otthoni felhasználás

(#33) khron78

khron78
(kvázi-tag)

Úgy gondolom, akit ez izgatott az vett xboxot, akit meg eddig sem hozott lázba, ezután se hinném, hogy foglalkoztatja majd, főleg, hogy semmivel nem lehet használni jelenleg.

(#34) Xaels válasza bigga (#26) üzenetére

Xaels
(PH! kedvence)

Sry egy sorral későbbre akart menni.

(#27) Banános Joe:Például. Megnéznék egy 3-6 monitoros rendszert ilyennel kezelve. Persze ez a Kinect még valószínűleg nem lesz képes annyira finom munkákra, de elkezdeni nem rossz és az elkövetkező években biztos rengeteg finomításon át fog esni.

[ Szerkesztve ]

A Samsung tökélyre fejlesztette a másolást: már nem csak design, szoftver és marketing terén olyan mint a "Körte", de hogy még a rajongókat is sikerült meghülyíteniük...

(#35) schawo

schawo
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

250 dollár, azaz bruttó 75000 forint. Bruhahahahaha :)) :))

Szigorúan magánvélemény. Olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy forduljon orvoshoz!

(#36) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése"

Ne szórakozzanak már... Valószínűleg észleli bárki az abból eredő különbséget, főleg hogy ettől függetlenül brutál lagja van az ilyeneknek.

(#37) mistixx

mistixx
(tag)

Valahogy nincs előttem, hogy otthoni felhasználásra miért praktikusabb ez mint az egér+bill kombó.
Értem én, hogy xbox-hoz egy rakat játékkal fun, így játszani, de pc-re éppen nincs egy darab sem egyenlőre.
Biztosan lesznek kreatív felhasználók akik olyat találnak ki, hogy nekem is megtetszik, de egyenlőre nem látok túl sok fantáziát benne.

<huf> "A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station." @bash.hu

(#38) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

Skypolni lehet vele? ( Egyelőre ;) )

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#39) sanchezsa

sanchezsa
(kvázi-tag)

ennyiért kint is játszhatok :O nade a pc-n milyen game-el lehet ezzel nyomulni?

Harry Pottert kiprobálnék vele :))

[ Szerkesztve ]

Átveszek magas áron rossz alplapokat/video/hang kártyákat stb...

(#40) he7edik.

he7edik.
(őstag)

Tök mindegy hogy mi az ára, az egyszeri kinect élvezőnek ott a box azt talán még sikerül is neki bekapcsolni. ;]

Én egyszer megnéznék egy Unreal Engine 3.0-ás játékot komoly grafikával.

(#41) Lenry válasza Dany007 (#19) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Pl mászkálni a mappákban, filmet leállítani, elindítani, hangerő, tekerés stb...

egy mozdulattal bekapcsolni a gépet, egy másikkal indítani a VLC-t, ha sokáig nem mozgok, elaludtam, leáll a gép...

erre azóta vágyom, mióta elolvastam Asimov Robot-sorozatát. a solariai robotok a térben lévő elektromágneses mezőnek, az ember mozdulatai által keltett torzulásait érzékelték, és fordították parancsokká önmaguknak. ez egy lépés afelé...

ha mindez megvalósítható lesz, és az ára is lejjebb megy, veszek egy ilyet, mert fényévekkel több értelme van, mint a nevetségesen irányítható játékoknak.

[ Szerkesztve ]

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#42) zoltanz válasza Lenry (#41) üzenetére

zoltanz
(PH! kedvence)

Jövőben lehet az informatikusok igazi élsportolók leszenek a sok járkálástól. :DDD

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#43) lumpen_stex

lumpen_stex
(senior tag)

"Ennek következtében az USB-s összekötés kábele rövidebb lett, amivel csökkenthető a beérkező adatok késleltetése, "

muhaha ekkora ostobaságot leirni...

(#44) Lenry válasza zoltanz (#42) üzenetére

Lenry
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

járkál a franc. :D
ujjmozdulatok, kézlegyintések.

"Kár volt rád pazarolnom ezt az 1 percet, máris utállak" - csƵ random hülyegyereknek | "Két webfejlesztő beszélget: - Milyen az új csajod? - 90/60/90 - Sötétlila?" | Eladó PC játékaim: href.hu/x/9dv6

(#45) syl5 válasza zoltanz (#42) üzenetére

syl5
(őstag)

Én pont az ellenkezőjére gondoltam.

Lassan az egész emberiség totál el fog tunyulni és ez nem jó! :O

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#46) depmod válasza syl5 (#8) üzenetére

depmod
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Milyen szenvedés? 1 HDMI kábel és kész, ha meg 5.1 hangot akarsz, akkor az is megoldható.

(#47) capulet75

capulet75
(senior tag)
LOGOUT blog

Végre? :N

http://hardverapro.hu/apro/sosem_hordott_limited_edition_dc_comics_superman_t/hsz_1-50.html

(#48) Duracellm... válasza zoltanz (#42) üzenetére

Duracellm...
(őstag)

Rendes izzatáságszaggal, meg "sportsérülésekkel"

A benne lévő dolgokhoz képest elég merész az ára, gondolom a "supportot" kell megfizetni ennyire :DDD

Az élet értelme:42 igen. Csupa páros szám, nem véletlenül:)

(#49) aerosmith

aerosmith
(újonc)

valaki el tudná magyarázni miért érdemes ezt venni és nem a 100 dodós xboxosat hozzákötni a pchez?

(#50) lumpen_stex válasza syl5 (#22) üzenetére

lumpen_stex
(senior tag)

ez hülyeség. egy xbox 6..8 éves konstrukció, 70..80k-ból simán kihozható olyan pc ami veri.

a másik dolog tavaly előtt ősszel vettem a gyereknek egy box-ot 34k-ért okositva (ujat) az (előző 3 év után halt meg) karácsonyra meg kisírt egy kinnect-et magának valami 25k volt egy játékkal. ez így együtt 60k. nyilván tv meg monitor egyiknél sincs az árban.

az xbox-os kinect meg pc-vel is mivel egy sima usb device és van driver hozzá:[link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.