-
PROHARDVER!
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eflek
tag
A Watt 100 szokott lenni, de a Natura nem. Amúgy még egy embert sem hallottam akinek ízlik a Jaguár, amúgy 5 Ft is lehetne, akkor sem éri meg.
De hogy jobbat mondjak, Red bull 250-ért a SPAR-ban, muhaha.
A fél literes Hell New Generation volt egyébként 160 Ft , de mire délután visszaértem elfogyott. -
energy4ever
addikt
Az új Hell Apple-t, vagy mit hol lehet venni Pesten belül?
-
szekra
Topikgazda
válasz energy4ever #8207 üzenetére
Hi, olvass vissza parat. De szerintem jovohettol mar a legtobb helyen.
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
Eflek
tag
Monster Khaos -t árulnak az Ázsia Centerben 890 Ft-ért. Nekem azt mondták jövő héttől lesz.
Amúgy nektek megérné venni egy leszarom energiaitalt 500 Ft-ért?
-
T-unit
őstag
Ez írtó gagyi ráadásul egy éjjelnapaliba láttam ezt már 200-ért is. Sajnos a magyar energy piac 80% mind ez a gagyi szint, erre van pénz mert sok embernek csak az számít 1nap igyon 2db 100Ft-ost, én meg inkább lennék a heti 1db 600Ft-os assault híve...ha lehetne itthon is végre kapni.
Az a khaos ráadásul csak ripper 2.0 szint, nem egy nagy cucc, doboz is ugyanaz a semmi.
[ Szerkesztve ]
üdv.
-
energy4ever
addikt
Nekem meg azt mondták vasárnap hogy egy hónap múlva lesz Khaos, és 6 színű Rockstar is lesz... Leszarom-bol a shot-ot, meg a cukormentest hol lehet beszerezni?
Am Ázsia-center közelében egy kis boltban meg van 80ft-ér 250ml-es "fényes"-névre hallgató energiaital,ami nincsen lefestve, se matricázva, csak az alján van egy bélyegző miszerint ez Don't Stop Energy Drink lenne. -
r4z
nagyúr
Jó, mondjuk mi "ínyencek" vagyunk. Barátnőm is mindig mondta, hogy milyen sz@rok az energiaitalok, meg mind undorító tuttifrutti, stb., inkább kávézik, aztán megkóstoltattam vele a Rockstar Juicedet és a Punchedet. Azóta ő is kóstol velem, ha újdonság érkezik.
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Eflek
tag
Amúgy nemtom ti hogy vagytok a "Wild Devil" -lel , de nekem marhára bejön. 100 Ft és kb Watt színvonal.
[ Szerkesztve ]
-
CoDWaW07
őstag
Valaki tudja hogy Nünbergben vagy Münchenben lehet-e Assaultot kapni?
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
És hol? Nünberg vagy München?
Valaki tudna még mondani Rockstaron kívül nagyon jó energiaitalt ami Németorszgban kapható?[ Szerkesztve ]
●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
Ace owner
addikt
Na mit kaptam ma édesanyámtól? Hát egy feles Gilroyt, azt a csicskadizájnost. Plusz még egy műanyag flakonos force G-t. Az íze szánalmas, a doboza méginkább. A papír rajta szószerint papír, mosás után majdnem levállt. kép
Galaxy Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
oké
Amúgy nem én megyek hanem egyik ismerősöm 2 napra szval elég húzós lesz az ideje:S
Ace owner: "azt a csicskadizájnost"[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
Galaxy Fold 4
-
CoDWaW07
őstag
Bár nem igérhetek semmit se biztosra=/
Amúgy igen, úgy néz ki mint valami tesco-s ásványvíz●ASUS M5A97 EVO R2.0 ● AMD FX8320 ● 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz ● MSI R9 280X 3GB ● Samsung 850 EVO 120 GB ● 1.5 TB ● Cooler Master Silent PRO 600W ● iPhone 6 Space Gray ● iPhone Xs 64GB Silver Galaxy Z Fold 4
-
ToBeY
nagyúr
32 oz Rockstar ezzel el lennék pár napig asszem
-
CoDWaW07
őstag
-
ToBeY
nagyúr
Ez a szerkezet mit tud amit adnak a monster bfc-hez?Csak ilyen kiöntő,vagy lezárható is vele?
[ Szerkesztve ]
-
Eflek
tag
Szerintetek megéri ilyet rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
T-unit
őstag
Te, mindjárt előkapom a hűtőből, egy pillanat türelmed... De amúgy mért lényeges most ez? Inkább kiöntő, de túl pici ez a kép kivehető legyen.
DUB monsterüdv.
-
CoDWaW07
őstag
CSinálhatnál már 1-2 képet a gyűjteményedről
Meg azokról a dobozokról amelyeket kidobsz,hátha van olyan ami kéne[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5,4k video, 1" SONY CMOS - 3 akku (2S2)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- Braun HC5030 hajvágó
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 3 Pro / Mini 3 / Mini 4 Pro drón akkumulátor (eredeti DJI)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest