Hirdetés
Hirdetés
-
Ma délután végre bemutatkozik a PlayStation 5 Pro
gp Hivatalosan egy technikai prezentációról van szó, de a Sony saját magát buktatta le az új gépet illetően.
-
Megnövelte az Apple az iPhone 16 Prók kijelzőit
ma 6,3”-es lett a Pro, 6,9”-es a Pro Max.
-
Jövőre jöhet az új Ryzen Z2 sorozat a PC-s kézikonzolokba
ph Valószínűleg a Strix Point kódnevű SoC APU lesz a feladatra kiválasztva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stealth
aktív tag
Semmi baj nincs a Googl TV-vel, nem értem ezt a folyamatos fikázást.
-= Stealth =-
-
vicze
félisten
-
Geller72
veterán
13.4Msec delay?
-
akaido
addikt
Nekem akkor is szimpatikus -lenne- ez a TV :
- ha (ez az egyéni szoc problemom) nem kellene majdnem egy havi juttatásomat erre költeni, hogy meg tudjam venni. Ezért a "megfizethető" kifejezést így az "attól függ" kategóriában tudom értelmezni.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
waverider
senior tag
szép teszt, jó teszt, egy Xiaomi Magic Card TV tesztnek is örülné(n)k
Informatikus csemete mondókája: ZIP ZIP csóka, vak vARJúcska. A Windows 2 dologtól akadhat ki: az egyik önmaga, a másik bármi más. Donald billentyűzetet használ, Mickey egeret. A WORD elszáll, az írás megmarad.
-
Z_A_P
addikt
Ennyiert mar van Oled is 65"-ben. Vagy nem?
Nem kovetem a tv arakat, de feltetelezem 300-ert mar kapni oled-et is ekkoraban. Azert az qrva sok penz.OK
-
vaszkoattila
csendes tag
Itt egy „occó” oled tv: https://www.emag.hu/horizon-tv-139-cm-smart-4k-ultra-hd-oled-g-osztaly-55hz9930u-b/pd/DFNMLXMBM/
[ Szerkesztve ]
-
Sinesol
veterán
válasz vaszkoattila #11 üzenetére
Ez csak 55 inches, plusz totál noname brand, 0 támogatással, bugokkal, potenciálisan gyors beégéssel, mivel egyrészt tuti valami ősrégi panel, másrészt meg biztosan nincsenek olyan panelkímélő megoldásai, mint a nagy gyártóknak.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Olcsónak nem mondanám, nemrég ugyannyiért vettem C745-t, méret ugyanaz és QLED, de +50% nit, kisebb válaszidő, HDMI 2.1 144Hzig, FreeSync stb stb.
-
nightshadow
veterán
265k most a Samsung 65Q60C QLED, sokkal jobb vétel olcsóbban.
-
contaxg
veterán
Szerintem nem a Google TV-vel van baja, hanem az azt futtató hardverrel. Belassult neki.
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
őstag
Ha a megfizethető tv-k teszteléséről -ről van szó, húzzunk egy ésszerű határt, legyen 150.000ft, ez e körül kapható tv-ket kellene tesztelni.
Közel 300.000ft-ba kerülő tv-t nem neveznék megfizethetőnek(nyugat európában lehet hogy az), sokan még a 100.000ft-os kategóriát is nehezen engedhetik meg maguknak.[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
strogov
senior tag
300k szerintem se a megfizethető kategória Magyarországon. Ez független attól, hogy én meg tudom-e venni. Legfeljebb kategóriájában nincs elszállva az ára.
Ez a tv engem az első képen elvesztett. Bazári ezüst keret, piszkafa lábak. Így a 300k-ra rögtön rájönne egy vesa keret. Ezért az árért egyébként is erősen kérdéses lenne ezzel a tudással, de ebben a formában szóba se jöhet.
-
Sinesol
veterán
A 150-ezres kategoria tesztelesenek nincs tul sok ertelme, az mar az a kategoria, ahol nem igazan vannak jelentős különbsegek, erősen kompromisszumos mind. Csak annyira kell figyelni, hogy nagy nevü brand legyen, akkor biztos nem lesz nagy gebasz a rendszerrel es a tamogatassal.
[ Szerkesztve ]
-
bteebi
veterán
Szerintem egyáltalán nem rossz ez a TV - csak nem ennyiért. Elég jó kontraszt, hellyel-közzel homogén kép, amúgy meg semmi extra. A 60 Hz-ért kár. A talpa kifejezetten tetszik, olyan, mint az LG 55UB830V-é, amit nagyon szerettem.
Az ára olyan, amilyen. Árukeresőn 265 ezerért látom, ami továbbra sem olcsó (bár azért jobb, mint a 290k). Nekem alapvetően kellene, pontosabban mondva elfogadnám, de semmiképp se ennyiért. Mások írtak alternatívákat, amik nem feltétlenül "csak" jobbak, hanem még akár olcsóbbak is. De ez is lesz majd olcsóbb.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Sinesol
veterán
válasz HELLAFLUSH #22 üzenetére
Az, hogy a kinaiak valami sz.r chipet meg kevés memoriat tesznek alá, az nem a Google tv hibája. Na meg gondolom van valami customizálás is, csak hogy meg inkabb elb.sszák.
[ Szerkesztve ]
-
wittman
aktív tag
Én másfél használom ennek a a Q1E-es 55"-os változatát. Ugyanez a MediaTek 9611-es SoC van benne, 2GB RAM-al, 32GB belső tárhellyel Tökéletesen megy a Android TV, semmi akadás, lassulás. 4K-s filmeket is simán lejátsza szaggatás nélkül a gyári lejátszó, csak régebbi Avi flmekhez kellett a VLC player.
Azt hozzáteszem, hogy tápegység hibás volt az első kettő, amit kiszállított a futár, a harmadiknak már jó lett./Telekom azonnal cserélte a hibás készülékeket cserefutárral/. Működött a tv, csak szenvedett a tápegység, mikor Dolby Vision vagy HDR10-es tartalmat néztem rajta. Ez a tápegység szenvedés erős sípoló hangot takar.
www.vmh59.hu
-
HELLAFLUSH
őstag
Androidra még mindig nem tudnak normálisan appot írni sem, számtalanszor volt rá példa, hogy a streamelt filmek hangja szolgáltatástól függetlenül másodperceket el volt csúszva...ez pedig az androidnak tudható be mert a NEM androidos TV-n meg hibátlanul ment.(Ugyan abban az időben mivel több TV-nk is van.)
-
Sinesol
veterán
válasz HELLAFLUSH #25 üzenetére
Sose volt ilyen gondom, pedig jó pár éve használom a rendszert.
-
Sinesol
veterán
válasz DuncanGhola #27 üzenetére
A többi kinai hulladek, futottak még kategoria ma is, a Huawei viszont lassan az Apple-t is lelepte anno.
[ Szerkesztve ]
-
Stealth
aktív tag
válasz DuncanGhola #27 üzenetére
Ez egy berögződés, hogy a kínai rossz.
Volt ilyen periódus igen, de sokat fejlődtek és abszolút versenyképesek már a nagyvilágban a kínai termékek.
TCL, Xiaomi, Edifier például.-= Stealth =-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen