Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz plus44 #14308 üzenetére

    Nyilvánvaló, hogy az igényeid nem eltúlzottak. A probléma csak annyi, hogy nem Te vagy az első, aki olyan hibákat jelez, amibe még senki sem futott bele.
    Nálam a GPS olyan "lassan" indul, hogy nem tudom elég gyorsan indítani az azt használó appot, mire az indul, sok esetben már a fix is megvan.
    A Waze-zel kicsit molyolnom kellett ez igaz, de utána több száz Km-t navigált végig hibamentesen. A Here Drive is és az OSMAnd+ is hibamentesen navigál (ez utóbbinál a térképállományok helye a neruralgikus pont, de nem csak ennél a telefonnál, minden droidos eszközömél szívatott a szemét...)

    Jó lenne, ha tennél fel egy screenshot-ot a telefon "névjgyéről", úgy nekünk is könnyebb lenne. Eleve olyan ROM verzióval jössz, amiről nem is nagyon hallottunk. Hol vetted? Ha itthon/Eustock, akkor lehet, hogy meg kellene lépni egy garanciális javítást/cserét, ha bebizonyosodik a hw hiba. Ha külföldi webshop-ban, akkor mindenképp cseréld le a rajt lévő - feltehetőleg kókányolt - ROM-ot egy gyári stabilra, ha akkor is fennáll a hiba, akkor gari.

    (#14309) vipviform:
    RAWTheRapee sem tud vele mit kezdeni?

    (#14310) Upo:
    Eu dev 7.10.12-t nasználok, a javítandó hibába nem futottam bele. A telefon be van lakva, nem hiányzik az újabb bűvészkedés (TWRP telepítés, lazyflasher (bár ez lehet, hogy nem is kell), magisk+moduljai, stb...)

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák