Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    Vettem egy fém szíjat, mert a szilikonba egy-két hét után belesavanyodott a karom (megváltozik a bőr színe is, kiszívja, mint egy soká viselt ragtapasz). A fém teljesen korrekt volt a band2-nél, mert ott, ugye, hátulról kellett beletolni. No, itt ilyet nem lehet művelni, mert a band feje nagyobb, mint a fara, így csak elölről szerelhető az általam ismert minden szíjban.

    Ha valaki a képen szereplő szíjat vett, hord, stb, akkor nagyon vigyázzon vele, vanilla állapotban könnyen meglapul a rugólemez, és átlép alatta a kapszula pereme... valami vacakkal majd ki kell ékelnem a lemezkét, hogy ne tudja elengedni a bandet. Ha ma nem passzés pulóver van rajtam, akkor már sanszos, hogy nem lenne meg a band.

    Ha esetleg másnak van erre a típusú szíjra kész megoldása, akkor szívesen fogadom :R

    ---

    Másik téma: a bandem kínai verzió, így magyar telefonnal kínai lesz a band nyelve, ez eddig oké. De random néha angol :D Több program van telepítve a telefonra, de elvileg mind a mi fiten keresztül kommunikál vele, mégis napjában többször kapom azon a bandet, hogy angolul irkál. Tapasztalt már más ilyet?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák