Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TheVeracLord

    csendes tag

    A készülék hivatalos Telegram csoportjábanban próbáltam utána érdeklődni a HyperOS update-nek a napokban (sajnos elég nehéz normálisan infót gyűjteni, mert a teljes 13-mas és 13t széria egyetlen feedback csoportba van tömörítve, és néha megjelennek a redmi 13-mas kérdésekkel is az emberek) "Elvileg" már megjelent a HyperOS, de eea szempontból jó páran vannak hasonló cipőben mint sokunk.

    Előadva a a problémát (nem talál updatet a updater app, hivatalos oldalról nem megy fel a hivatalos recovery rom) fel vette az egyik moderátor velem a kapcsolatot PM-ben. Átmentünk az alap hibaelháritás lehetőségein - régió váltás és várakozás, updater app frissítéseinek az eltávolítása, majd szóbakerült a factory reset, amire tegnap délután munka után rászántam, de változás nem történt.

    Írtam egy reportot a feedback app-ban egy részletes reportot screen shot-okkal és screen recordinggal a hivatalos oldalról letölthető recovery rom csodálatos hibaüzeneteréről a mai nap, majd újra felvettem a moderátorral a kapcsolatot, ő pedig továbbította feljebb aadategyeztetés után a tech-supportnak a problémát. Remélhetőleg lesz belőle valami :R

Új hozzászólás Aktív témák