Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kovsol

    titán

    válasz roberto211 #11269 üzenetére

    "iPhone sose lesz olcsó, mindig is drága lesz akinek tetszik megveszi akinek meg nem az vesz valami low androidot, vagy netán wp-t."
    jah igen, akinek nincs 200k ja egy telefonra az vesz majd egy low androidot...
    Elég feketén és fehéren látod a világot.
    Van akinek mondjuk van 80-100k ja telefonra ami szerintem még mindig tök drága. Akkor Android oldalon akár vehet egy Nexus4 -t amit nem lehet hívni low androidnak, vagy van még 10 másik alternatíva. Meg WP vonalon is kapni több telefont ennyiért.

    Én is vehetnék egy i5 -t vagy i5s -t ha akarnék. De én helyette beérem egy Nexus4 -el is ami tökéletesen megfelel az én igényeimnek és semmi hátrányt nem érzek. Cserébe megmaradt annyi pénzem amin veszek majd egy PS4 -t.
    Nálam van egy lélektani határ aminél többet nem vagyok hajlandó kiadni bizonyos dolgokért. Pl procit nem veszek 50k fölött, vagy telefont 70k fölött, vagy cipőt 15e Ft fölött. stb rengeteg példát tudnék felhozni. És nem azért mert nincs rá pénzem, hanem számomra ennyit ér egy ilyen használati tárgy/eszköz.

    (#11273) tDr1v3r én azért veszek egy telefont, mert van egy igényem vele szemben. Tudjak telefonálni, leveleket olvasni, bármi ami kommunikációval kapcsolatos. Netre felmegyek vele néha. Ezt nekem bármelyik op rendszer megcsinálja és a felhasználók 90%-a így gondolkodik. Nem az OS miatt vesz meg valamit. Az alma logó miatt vesznek iPhonet legtöbben, meg a reklám stb miatt. Azt se tudják mi fut rajta amíg nem jön egy ilyen iOS 7 frissítés és akkor az arcukba nyomják, hogy ilyen is jár a készülékhez.

    [ Szerkesztve ]

    May the Force be with you!

Új hozzászólás Aktív témák