Hirdetés

Hirdetés

  • Shadows of Doubt teszt

    gp Vajon mennyire – és meddig – lehet szórakoztató egy véletlenszerűen generált detektíves játék? Végtelen mélységű összeesküvések várnak vagy csak felületes ügyek? Kinyomoztuk, mit is kínál ez az ambiciózus indie projekt!

  • Amazon Fire TV Stick 4K Max

    lo A Müncheni Országos Bíróság helybenhagyta a Nokia keresetét. A panasz szerint jogsértést követett el az Amazon. mert...

Új hozzászólás Aktív témák

  • vilmaboy

    őstag

    Sziasztok!

    A hunterekkel kapcsolatban krdeznék pár dolgot. A befogott petek erőben, gyorsaságban stb.. fejlődnek a karakterrel együtt? Tehát ha befogok egy medvét lvl20-on, akkor ugyanaz a medve lvl85ön is jó lesz még? Mikortól fog mailt használni a Hunter? Neki is ugyanúgy agility, stamina cuccok kellenek majd mint a feral dudunak? A focus regent a haste adja neki? Későbbiekben milyen petet lesz érdemes befogni dps fejlődéshez, és milyet dungeonokba, pvp-re, buffok miatt boss-ra? A pet talentjét egyenlőre dps-re állítottam. Gondolom ez jó lesz amég fejlődésről van szó. Érdemes a questeket erőltetni kis szinten, vagy jobban megéri minél többet dungeonokba és BG-re járni?

    A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!

Új hozzászólás Aktív témák