Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dobi 562

    addikt

    válasz ooloo #51119 üzenetére

    Tamado/vedo mod, Siegfried line. Tamado csapat. 3 tankunk vegig a red line-on kempel, az egyik nyomogatja a "vedd meg a bazist" gombot... Mondom biztos kezdo, azert beirtam neki teljesen normalisan a chat-be, hogy nincs bazisunk mi vagyunk a tamado csapat.

    Bukjuk persze mint a szart, a varosban egyedul en osztottam a sebzest, a tobbiek olyan benak voltak, hogy inkabb oda se jottek volna, kitakartak az ellenfelet, nem tudtam toluk loni.

    Csata utan megnezem kikkel fujt ossze a szel... Az ellenfel top heavy-je aki gyakorlatilag szetszedett 500 csatas jatekos volt, fogalma nem volt a sidescape-rol, jott ki a sarok mogul a tank oldalaval de persze 0 sebzessel lancoltam, o meg auto aim-el lotte be az IS-3 tornyat normal loszerrel.

    Az egyik top tankunk a vegig kempelte a csatat a piros vonalon, 67k csatas a masik meg 34k csatas jatekos volt, szoval nem kezdok. De meg nem jott ra, hogy mi a tamado/vedo csata lenyege.

    Es akkor ezen probaljam meg nem felkurni magam...

    Egyebkent amiket irtal heavy jatekrol az tenyleg igy van, nagyon ritkan jonnek segiteni vagy amikor megindulnak akkor mar keso.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák