Hirdetés

Aktív témák

  • Tenken

    őstag

    válasz ollie #44288 üzenetére

    Nem nagyon vagyok otthon ebben a mostani p2w szisztémában. Cs-n, meg W3-on nevelkedtem. Én csak hardware-ért szoktam meg, hogy fizetnem kell.

    Minden annyit ér, mint amennyit hajlandóak fizetni érte. Ha senki nem akarna költeni a WoT-ra, akkor pár száz forintokért akármelyik prémtankot meg lehetne kapni. De sajnos sokan úgy gondolják, hogy ez így elfogadható, és ezért a WG is vérszemet kapott. Végülis megértem őket. Ha valaki hülye és fizetni akar, akkor azt én is lehúznám. Akit nem értek meg, azok azok, akik képesek költeni rá. Szerintem nevetséges, hogy egy darab 8-as prémium tank annyiba kerül, mint egy AAA kategóriás teljes játék. Jó, mondhatják akik megvették, hogy játékidő, de akkor is, nézzük meg mennyi munka/teljesítmény van a két termék mögött. Azok a prémtankok gyakorlatilag egy sor-t jelentenek egy adatbázisban meg egy textúra pakkot. Egy hozzáértő ember kb fél nap alatt össze dobja. Én is vettem egy kódot még a legelején egy itteni kollégától, de semmilyen gyakorlati értelmét nem láttam. Pénz, meg xp kifarmolása csak idő kérdése, a skill nem jön gyorsabban egy prémium fióktól. Végső soron saját magát szívatja csak az ember, ha próbál gyorsabban haladni vele.

    No offense, nem akarok senkit bántani, és azt is megértem, hogy ez nem olyan nagy tétel, de a határozott véleményem az, hogy ezerszer hasznosabb befektetés lehetett volna, ha helyette elviszi a barátnőjét/feleségét egy étterembe vagy vesz a gyereknek egy új biciklit.

    Persze végül is mindenki azt csinál amit akar, meg nem rossz ez a játék, de azzal ha most ilyen keretek között pénzt áldozunk rá, akkor egy hibás felfogású rendszert erősítünk csak meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente

Aktív témák