- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmény topic: World of Tanks - MMO - Archívum I.
Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz GeGexx #20041 üzenetére
Egyáltalán nem hurrogtam le az ötleted.
De jelen körülmények között vagy eloltod azt a tüzet (ami egy meglehetősen 'veszélyes' játékelem, nem fizikai kémiai szimuláció, amit meg lehet szűntetni a valóságban ismert módon, csak egy feature ami megszopat ha beüt) vagy leégsz."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
AlexWolf
senior tag
[ Szerkesztve ]
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
Dryman
őstag
válasz forras2 #19984 üzenetére
Tigrisre tegyél egy töltésgyorsítót, egy vizes lőszertartót, aztán vagy-vagy alapon egy fejlettebb célzórendszert vagy repeszpáncélt, vagy álcahálót...és élvezhető tank lesz.
Párducon is állandó ammo rack-et lőttek az ellenséges TD-k, addig amig nem tettem arra is vizes lőszertartót....az az 50% javulás azért megéri......
ne légy türelmetlen, hétvégén 300K-t buktam, és volt olyan köröm az IS3-al hogy 3%-al életerővel sikerült győzni Prohorovkán, és mégis 26K volt a "rá"-fizetnivaló a meccs után.... -
válasz Taragas #20049 üzenetére
A légszűrőn keresztül szokott bejutni a víz leghamarabb, akkor meg már reszeltek a motornak.
#20054) AlexWolf: jóvan, ezzel az erővel tengeralattjárót is mutathatnál
(#20055) Dryman: tigrisnél nem emlékszem gyakori ammo rackekre
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Dryman
őstag
Pedig-pedig bőséggel akadt nálam...sokáig nézegettem a makettet, hol is van a lőszerrekesz a tigrisben, mire rá kellett jönnöm hogy a nagyobbik torony hátsó dobozai sajna nem lőszertartók, a rekeszek a tank elülső egyharmada után kezdődnek, és minkét oldalon vannak....ha sikerül a 2.és 3 kerék között a felső láncot célozva penetrálni, akkor az biztos ammo rack is egyben
-
AlexWolf
senior tag
AW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
GeGexx
aktív tag
válasz AlexWolf #20054 üzenetére
Erről eszembe jutott, hogy olvastam egy wottal kapcsolatos oldalon, hogy a Maus ha valaha megépült volna bevetésre készen kibírt volna 3 méteres mélységet a víz alatt.. az már más kérdés, hogy a gyakorlatban még szárazban is gondot okozott volna neki egy 15-20%-os emelkedő.
-
GaburroSan
aktív tag
Megvásárolva:
E-75 vettél. Elköltöttél kredit: 3 480 000. -
GeGexx
aktív tag
válasz GaburroSan #20062 üzenetére
Húúde vinni fogja a pénzt.
-
Szilu
tag
válasz emerico2004 #20060 üzenetére
Jól látom, hogy 5-ből 2nek BIA-t képzel? Miért?
-
Paul119
addikt
válasz GaburroSan #20062 üzenetére
fullosan 1200 pacis motorral ,elég vérszomjas fene vad lesz, bár elég magas de ruszki tankok ellen facehugban előny
jut eszembe ..gondolom esélytelen lesz a játékban t72őt látni(aka m-48)
typeon sokat gyengítettek de még igy is a legjobb 8as med egyedül talán a panther2től félek de az meg rögtön gyullad első haspuszitól
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
GeGexx
aktív tag
válasz GaburroSan #20067 üzenetére
Én se akarok továbbmenni róla E-100ra!
-
Szilu
tag
válasz emerico2004 #20069 üzenetére
Én is csináltam már ilyen érdekes dolgokat...
Nem tudom hogy állsz arannyal, de én azzal sem javaslom az eldobást, majd később (sajna jó sokára), jó lesz még.
Én minden fityfenét kiképeztem már sok tankon, de igazából csak a javításnak, a tűzoltásnak, és a hatodik érzéknek látom értelmét. Sajnos ez utóbbira én egyik parancsnokot sem képeztem ki... -
Patrick76496
őstag
válasz diegho #20047 üzenetére
Teljes mértékben egyet értek mostmár én is veled. Tigrissel pontosabban lehet lőni, nem értem miért van. Ha meg lesz a SU-101, akkor arról is írj majd légyszíves véleményt. Tudom teszt szerver, de én inkább a te véleményedre vagyok kíváncsi, mert én általában saját teljesítmény által ítélek. Előre is köszönöm!
A kifejlesztésekkel kapcsolatban: Attól is függ, hogy sokat mentek-e az adott tankkal, vagy csak leszorzózzátok. Például nekem kevesebb csatából elit lesz nagy valószínűséggel az ST-I, mint a KV-4, mivel a KV-4-et állandóan hajtottam, ezt meg csak épp szorzózgatom.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
diegho
nagyúr
-
emerico2004
aktív tag
valaki esetleg kv1s szakasz ? tudok índitani ...
-
Joe-T
tag
Esetleg van valakinek elképzelése arról, hogy a Tigris P az MM szerint miért van hátrébb sorolva a sima Tigrishez képest? Holott szerintem a P sokkal erősebb mint a normál, elöl a 200-as páncél elég jó alapot teremt erre és ha jól emlékszem a legjobb torony is erősebb a P-n mint a normál Tigrisen.
Olyan még sohasem volt, hogy sehogysem lett volna!
-
AlexWolf
senior tag
Sorrend:
Elsőnek a tiert veszi (alul kisebb felül nagyobb)
Azonos tieren belül fentről lefele:
-Heavy tank
-Medium tank
-Light tank
-TD
-ArtyAzonos osztályon belüli sorrend (pl tier 8 heavyk)
- A tank nevek ABC sorrendbenHa minden ugyanaz (tehát pl. tier8, heavy, löwék), akkor a játékos neve ABC sorrendben.
-
Taragas
aktív tag
válasz AlexWolf #20086 üzenetére
A tiger p ben az jó, hogy azon tieren kezdődik el, hogy "hova is kell lőni erre a tankra?", és azt sok tapasztalatlan nem tudja, így ebben a tierben sztem jobb mint az IS, mert ez nehezebben átlőhető szemből.
Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Imilenni
addikt
válasz Patrick76496 #19979 üzenetére
Nálam 2 napja megy ez..már nagyon idegesítő
Press "F" to pay respects.
-
vbbb
addikt
Na erre kíváncsi leszek, hogy a 8.1-től kísérleti jelleggel lehet prémium lőszert kreditért is venni. Gondolom 5000/golyó...biztos sokat fogok venni így is.
Ezt meg valaki kitalálta már? Még ezer aranyat lehet érte kapni tán?
[ Szerkesztve ]
-
-
vbbb
addikt
Akkor majdnem eltaláltam az árát...100 ammo kerül 40000 kreditbe....fasza.
Nyugodtan noobozzanak...a lényeg az, hogy te élsz ők meghaltak.A másodikra valaki? Egyenlőre még nem jöttem rá mi a mák lehet a képen, de az ágyúcsöve alapján nem valami izmosnak néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
vbbb
addikt
válasz Taragas #20098 üzenetére
Szerintem nem Sherman, azoknak vágott elöl a sárvédőnél.
UPDATE:
Helyesbítek...nem mind.
Ez egy Sherman III-as?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest