Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AlexWolf

    senior tag

    válasz Habib[HUN] #9631 üzenetére

    B2-ben az volt a jó, hogy csak 4-es csatába kerülhetett, vagyis mindig top tank volt, ráadásul heavy, és kb semmi nem lőtte át. manapság kb minden átlövi, főleg az arany lőszerek korában.

    Löwével régen jó volt menni, mert elég gyors volt és elég jól lehetett vele keresni. Mióta csigatetűlassú lett, azóta nem szeretem. Ráadásul levették a kredit szorzóját is, így már valahogy elvesztette a varázsát. Bár az ágyúja preciziós fegyver.

    KV-5 most az új kedvenc. könnyített MM, és ha R2D2-t sikerül eldugnod, akkor elég kemény a bőre. Ágyúja viszont rohadt pontatlan. és kanyarodni sem tud. Nem is értem miért kedvelem.

    Type-59-re meg valahogy nem érzek rá. Ágyúja egész jó, meg gyors is és agilis, de ha Type-pal játszok, akkor mindig elragad a hév, hogy mennyire OP már. Előrerohanok, oszt jól szétlőnek a pi...francba.

    A Churchill az amit még szeretek nagyon, bár elég csiga, de a 1,9 körüli töltési idő nagyon baba :D. A T-123 meg szemből nagyon brutál.

    AW (WoT: AlexWolf78///MWO: AlexWolf78///BF3: AlexWolf55///Steam: AlexWolf(HUN)) /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!

Új hozzászólás Aktív témák