Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Atti777 #195400 üzenetére

    Szerintem jelenleg a kettő között van. Még nem pay2win, de már "pay2winmore" és az irány nem jó.
    A reward tankokat nem tudom hova vesszük, mert ugye elméletben nem lehet megvásárolni, de a gyakorlatban mégis a többség így szerzi őket és egyre több az op ezek között is.

    Az LT432 nagyon kilóg felfelé, így az a lightoknál valóban pay2win. A chieftain, obj279e, defender picit vannak túltolva, borítják az esélyeket, de azért nem olyan mértékben mint az LT.
    Ezeket leszámítva viszont minden szinten, minden tankosztálynál van olyan nem prém tank ami felveszi a versenyt a legjobb prémekkel: obj430u, super conq, wz1115a, caernarvon, is3, mióta buffolták nagyon jó lett a leopárd1, stb1, az összes 9-es med nagyon jó a wz kivételével és még lehetne sorolni.

    Még mindig van olyan ismerősöm aki sosem költött a játékra, nem játszott 1 prém tankkal sem és unikum statja van 60% feletti wr-tel. Szóval azért még simán lehet kompetitívnek lenni free2play is.
    Azért örülnék ha a nagy balansz patch jönne már és tényleg kiegyenlítettebb lenne a mezőny a jelenleginél. (Szerintem nem lesz az sajnos, sőt elmegy még kezdő barátabb irányba a játék.)

Új hozzászólás Aktív témák