Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz mefistofeles #17226 üzenetére

    Ezt már nagyon nagyon nagyon sokszor leírtam (lehet beleszerkesztem az aláírásomba), hogy az égvilágon semmi bajom a kezdőkkel! Igyekszem őket támogatni és ahol lehet tanácsot adni nekik (pl: látom, hogy nem jól használja a fedezéket, akkor szólok). Ha van agya, akkor minden vereségből és hibából tanul valamit.

    A gondom azokkal van, akik több ezer, esetenként tízezernél is több csatával rendelkeznek és mellé még mindig nem érti, hogy mit művel, mit kéne művelnie, mi a szerepe az adott tanknak a csatában, esetleg olcsójános módon nem mer kezdeményezni és ha rászólsz, hogy ne kempeljen a bázison top tankként, akkor visszaugat, hogy drága a javítás és ő nem akar megdögleni (tipp: Akkor ne dögölj meg!). Tele van ilyenekkel a Tier 8-tól felfele az összes csata és minél magasabbra mész, annál rosszabb a helyzet. Odáig el is kell jutni, egy jobb játékosnak is több ezer csata, mire megvannak az első tier 9-10 tankok... az ilyen szobanövényeknek meg legalább kétszer annyi (kevesebb átlagos XP és kredit miatt).

    Meglehetősen nulla agyi kompetenciára vall az, hogy valaki több ezer csata után sem képes kiismerni egy nem túl bonyolult játékot. A sakk például ennél sokkal komplexebb és sokkal jobban igénybe veszi az agyi tekervényeidet, de ha ott lejátszol több ezer játékot és még mindig nem tudod melyik bábút miként érdemes kijátszanod, akkor ott komoly gondok vannak nem?

    "A fizetéssel az a legnagyobb gondom, hogy..."

    Mivel kezdő vagy, akkor engedd meg te is, hogy kicsit megismertesselek a WoT fizetési modelljével: Az ingyenesek érdekei sem csorbulnak, hiszen a harctéren a prémium játékosnak nincs előnye, főleg mióta prémium lőszert lehet vásárolni kreditért is (érdemes azonban csak szorult helyzetben használni, mert nagyon drága, de ez is a taktika része). Gyorsabban fejlődik, könnyebben eltartja a tankjait ez tény, de semmi olyan lényeges dologra nem képes amire az ingyenes játékos ne lenne képes. Pénzt már annyira nem tud farmolni magasabb tierben, de ennek is megvan az előnye: A többség nem fizet, ezért visszatér tier 4-5 vagy 6 körüli tankokra, hogy azokkal termeljen profitot. Így nem néptelenednek el az alacsonyabb szintek sem.

    Egyébként meg havi 10 euró. Ennyi egy havi prémium előfizetés. Ez egy hónapnyi gondtalanabb szórakozásért nem rossz pénz, főleg annak fényében, hogy elviszed a párodat a mekibe és ugyan ennyit költesz egy koszorúérszűkületre.

    Más MMO játékokban meg nem ritka, hogy havi 15 euró a kötelező havidíj. Nélküle nincs játék. Ha itt kifogysz a prémiumból nem történik semmi, majd feltöltöd megint amikor jónak látod.

Új hozzászólás Aktív témák