-
PROHARDVER!
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #35187 üzenetére
Igazad lehet. Régen mindig kivártam, hogy valamelyik csapattársam ellője magát, hogy ő legyen felspottolva. Most simán lövök, hajókázok keresztbe mert nagyon ritka, hogy citadellát kapok 20km-ről. Bármilyen BB-vel.
Azért is raktam be a Vanguard-os képet tegnap. Ilyet nem láttam kb. fél éve, hogy 20km-ról dupla citadella azonos tier-ű BB-nek.[ Szerkesztve ]
-
olivera88
veterán
válasz FoxiestFox #35187 üzenetére
Amúgy a WG megadott armor penetration értékek se stimmelnek az egyéb oldalakról származó adatokkal.
Például az Alabama armor penetrationja 15 km en 479 mm , a hivatalos WG adat szerint. Ez az oldal szerint meg 496 mm. [link] A WOWFT oldal szerint meg 482 mm, na jó ez csak 3 mm eltérés. Meg a beesési szögtől is függ h mennyi az armor penetration.
Ez a 482 mm amit írtam 17.024 es beesési szög mellett.A how it works armor videóban is mutatja hogy éles szög esetén vastagabb páncélt kell átütni a lövedéknek.
Más:
Javulni fog matchmaker kövi patchtol, kevesebb T8-T9 es hajó as lesz majd T10 ben.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Óvodások homokozója
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest