Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KaLeun

    senior tag

    válasz sh4d0w #50974 üzenetére

    Belátom, hogy igazad van, sajnáltam a free xp-t. Pedig igazából egyik FXP hajó sem érdekel. Csak azzal nem számoltam, hogy évek alatt kifejlődött egy sealclubber iparág, pl. ilyen több ezer csatás V-25-ök és low tier CV-k, háborítatlanul nyomják amikor világosan látszik a statokon.. Mert régen bejött valamiúj ág, low tier grind sima ügy volt.

    Igaz ezek a sealclubberek sokszor nem annyira jó játékosok, de fullos hajókkal, kiegészítőkkel és kapitányokkal, Istenek kb. ahol a legtöbbnek még camóra sem telik.

    Nem tudom, hogy Kolbi mivel játszik, de szerinte nem gond egy fullos 19-es vagy akár már 21-es CV t4-ben, div-ben? Én sem tudok kezdeni sok mindent pedig van szinte minden ágon még az új accomon is már egy 10-es kapitány. Low tier BB 20 csomó, úgy lubickol, mint a veszett fejsze nyele és nyeled a torpedókat, mint kacsa a nokedlit... Milyen élmény lehet ez egy új játékosnak aki aki tényleg a semmiből kezdi el?

    Minek lehet ezt hívni permarape?

    + Tegnapi KOTS, Flamut néztem, mert ketten érdekesebbek, mint Flambass egyedül. Nem is tudom, hát szánalmas, hogy egy csata 5-10 percig nem indul el. Percekig csak a windowsos error reporting hangot hallani, Flamu átveszi és megeszi a rendelt kaját mire elindul az egész....

    [ Szerkesztve ]

    Cila

Új hozzászólás Aktív témák