Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • profit

    junior tag

    válasz Voice24 #14231 üzenetére

    Milyen 9-15" tabletet vegyek tini fiamnak?

    - FullHD felbontásnál nagyobb felbontású legyen [ például retina vagy még inkább QuadHD)
    - hardver mindegy, méret is rugalmas
    - hdmi és legalább két USB előnyben

    Könyv olvasásra, internetes házi feladat írására és szabadidős kikapcsolódásra kellene. A gyermek raspberry mini pc-t épít.

    ---------
    Voice24:
    Sztem a jobb ajánlatok közül való, és a konfiguráció miatt sem kell szánakoznod. De ez retina alatti felbontású.
    A retina és a quadHD könyvolvasásnál 2-szer annyi információt jelenít meg minden egyes oldalon, mint a FullHD. Ez nem kevesebbet jelent, mint hogy a quadHD kétoldalas megjelenítéssel mutatja olyan pontossággal a képeket, mint a FullHD egyoldalasan.
    Videojátszásnál a retina alig haladja meg a FullHD-t, a QuadHD viszont 156%-kal mutatja szebben.

    Szerintem decens, de FullHD-hez Kínából túl magas az ár.

    Game-over es freelanced:

    Pdf-et csak nyögvenyelősen lehet szerkeszteni mindkét oprendszer alatt. Androidon is vannak szerkesztésre, legalábbis kitmelye alkalmas szoftverek, pl Moonreader. Valamivel lassabban dolgozható fel vele például egy többoldalas feladatlap. Emellett az android nem mindig hajlandó tudomásul venni, hogy nem telefonon, hanem tableten fut. Ezért a képernyőn a tér gazdálkodása ilyen szerkesztési műveleteknél elmaradhat a windows-étól.

    Androidon az irodai programok abszolút csúcsát az AOO app jelenti. Tableten szuper a használata. De a windows-os változata ugyanennek az ingyenes szoftvernek (Openoffice.org) még többet tud, és azt is jóval stabilabban. Emellett Windows-on jóval túlszárnyalja ezt az egyébként jó irodai szoftvert a Microsoft Office, melyló

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák