Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • GerykO

    aktív tag

    Üdv!

    Van egy igen fura problémám, működő XP alatt akartam cserélni alaplap+proci párost (P3->P4), drivereket szépen letörölgettem, hardverelemeket eltávolítottam. Kicseréltem a lapokat, boot közben addig jut, míg elkezdené tölteni a rendszert, itt megáll, és fekete háttér van csak. Vinyó vissza a másik gépbe, az kapásból bebootol. Mondom akkor friss win lesz a megoldás, de amikor cd-ről bootol a "számítógép hardverfelépítésének vizsgálata" pontig jut el. Fogtam másik xp telepítőt, ugyanez, másik cd-meghajtó, ugyanez.
    Mondom akkor kap egy usb-s telepítőt, megcsinálom, de csak usb-s floppy/zip meghajtó szerepel a listán, így ez a verzió is bukott. Próbáltam másik vinyóra telepíteni, de ez sem segített, a hibajelenségek megegyeznek. A lap működött, mielőtt átraktam másik házba, sőt ugyanarra a vinyóra is próbáltam telepíteni amivel előtte a másik házban ment, tápot is cseréltem, és a coolink-bat alatt hűsöl a proci, északi híd is kapott zalman legyezőt, kézmelegnél minden borda hidegebb.
    Próbáltam azt is, hogy a p3ason elindítok egy telepítést, és első restartnál (telepítőfájlok másolása után) kapja meg a p4 a vinyót.

    Valakinek egyéb ötlete? Nekem az is jó, ha a pen-re megy a rendszer, bár így, hogy nem tud róla bootolni kérdéses kicsit a dolog...

    Válaszolj a privátra!!! Elég annyi is, hogy szarok rá(d)...

Új hozzászólás Aktív témák